Pes Etmek Yok !

ben geldim tekrardan aslında çok utanıyorum aranıza katılmak istiyorum diyip bayadır gelemedim taşınma işimiz vardı sonra bir süre internete giremedim internet bağlantısı yapmadılar falan bende evde ders çalıştığımdan dışarı falan pek çıkmıyorum uzak kaldım burdan çok özürdilerim umarım tekrardan aranıza katılabilirim :26: bu arada nasıl bir yol izliyorsunuz düzenli bildirim falan yapıyormuyuz siz nasıl bir yol izliyorsunuz acaba
sanırım menü paylaşıyoruz o zaman bu günden başlayım
kahvaltı: mantarlı omlet 2 dilim ekmek 2 zeytin biraz peynir baya bir küçüktü salatalık domates şekersiz çay
ara yapmayı düşünmüyorum öğlende yemeyi düşünmüyorum çünkü az sonra puding yemeyi düşünüyorum kalorisi dengelesin diye çok canım çekti bende böyle bir yol düşündüm
akşama ne yiyeceğim belli değil ama 1 kase çorba kesin olur çok tok tutuyo beni birde sebze yemeği olur ekmek yemeyi pek sevmiyorum akşam birde yoğurt salata genelde böyle akşam menüm

bu arada bu 20 gün giremediğim zaman boş durmadım tabiki 73.8 kiloyla başladım şu an 72.2 kiloyum benim metabolizmam baya yavaş olduğundan gr gr gider aman gitsinde bu da yeter bana:26: insan bu kadar çabalayıp karşılığıı göremeyince çok morali bozuluyor ama bırakmazsak yapabiliriz inşallah
bu arada ben nerdeyse hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum birde haftada 3 4 gün pilates yapıyorum pilates tek başına kilo verdirmediğinden yürüyüş yapmak gerekli ama pilates çok iyi hissettiriyor ya o yüzden yapıyorum aslında tek sorunum su içememek ya unutuyorum hep onada çare bulursam süper olacak bu arada bol - li bir hafta diliyorum sabredersek başarabiliriz

Tabiki katilabilirsin canim nerde kaldiysan ordan devam :) gunluk ne yedigini paylasmak gercekten olumlu sonuc veriyo bende bu aralar sinava calistigim icin cok yogun giremiyorum ama hergun mutlaka gun sonunda bi okuyorum :)

Bu arada yalniz degilsin bende kaplumbaga hizinda kilo veriyorum alirken bi speedy gonzalezim ama

evet bende öyleyim keşke kaplumbağa hızıyla kilo alıp speedy gonzales gibi kilo verseydik çok iyi olurdu zaten öyle insanlara birde yiyip yiyip kilo almayanlara gıcığım var ah ah kilo verelimde artık şu anki isteğim bu:26: benimde sınavım var ona hazırlanıyorum arada girip çıkarım siteye canım sıkıldıkça ama sende menünü paylaşırsan falan okuyorum ben yalnız hissetme umarım sınavlarımız güzel geçer o zaman

Kızlar ben pek fazla gıremıyorum sızın de duzenınızı bozmak ıstemıyorum.zaten en son 70 kıloyu asmıstım.dıyet falan yapamıyorum hızla kılo alıyorum
pes edıyorum ((((
sızınde moralınızı bozmamamk ıcın kılo bıldırımı falan yapmıycam ama arada sohbet etmek ıcın aranıza katılırım.
opuyorum hepınızı
sızınle tanıstıgım ıcın cok mutluyum <3

Son düzenleme:

seninle tanışma şansım olmadı ama çok üzüldüm şuan keşke bırakmasan aslında diyet falan yapmana gerek yok bence sadece abur cubur yemesen ve hamburger falan yemesende yapabilirsin gr grda olsa yapabiliriz bence birdaha düşün isterim:18: ben akşamları 9 dan sonra hiçbirşey yemiyorum mesela öyle ahım şahım diyette yapmıyorum daha yeni başladım sayılır en azından sağlıklı olmak niyetindeyim inşallah kilo veririmde bu arada lütfennn bir daha düşün tamam diyet yapma ama kendinide bırakma

bu arada kahvaltı ve öğle yemeğii pylaşmak istiyorum zira ikisini birlikte yaptım nerdeyse
birazcık patates kızartması az yağlı:18: biraz peynir 4 zeytin 3 köfte salatalık şekersiz çay 2 dilim ekmek
patates kızartması olmasa daha iyi olurdu ama sonuçta daha saat erken metabolizmanın uygun olduğu saatler bir yerde okumuştum kaçamak yapacaksak bile en uygun saatler sabah ve ikindi saatleri arasıymış çünkü vucut aktif çalışma halinde oluyormuş akşama doğru gittikçe yavaşlıyormuş bu nedenle aslında en uygun spor yapma saatide 17.00-19.00 arasıymış metabolizma yavaşlamaya yakınken şaşırtmakgibi ara yaparım muhtemelen 1 kase yoğurt ve meyve planlıyorum akşam yemeğim belli değil ne çıkarsa bahtıma annem ne yaparsa bu arada akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum yarım saat hava kötü olursa evde leslie sansone diye bir kadın var biliyormusunuz bilmiyorum ama bir ara yapıyordum çok iyi kalori yaktırıyor onun 1 millik olanını düşünüyorum hepimize kolay gelsin benden bu kadar gidip ders çalışayım ben biraz

Sabah ilk yedigin seyler kizartma ve kofte canim ne kadar uygun zaman olsada onun disinda bisey dikkatimi cekmedi leslie walk walk olayini bi ben sevemedim

Bekleriz canim :)

Elimdeki makaleyi bitiriyim yrni bi tablo yapicam simdilik deadline ve ben varim sanirim baska katilmak isteyen olursa soylemen8z yeterli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah ilk yedigin seyler kizartma ve kofte canim ne kadar uygun zaman olsada onun disinda bisey dikkatimi cekmedi leslie walk walk olayini bi ben sevemedim

evet aslında kızartma sonuçta dikkat etmek lazım:18: leslie yi ilk başlarda yapıyordum zamanla sıkıyor ama hep aynı hep aynı videoyu ezberliyorsun zamanla o yüzden evden çıkamadığım zamanlarda yapıyorum hareket olsun diye en kolay o evde yapmak için yoksa dışarda yarım saat yürüyorum genelde hem açık hava mis gibi bu arada kimsecikler yok buralarda biz takılırız artık kimse olmasada kolay gelsin sana makalende bu arada

1 mil 2 mil 3 mil falan diue gidiodu o

Canim ben dun tartildim 91.3 tum. Beni de ekle sana zahmet :) cok yavaş veriyorum dikkat ettigim halde. Ama olacak inşallah zamanla.

1 mil 2 mil 3 mil falan diue gidiodu o
evet ya biliyorum hatta 4 mil 5 milde varmış ben 1 mil bilemedin 2 milden fazlasını yapamadım henüz alışkın değilim herhalde bir süre 1 millik olanda takılırım sıkılınca 2 ye geçerim belki daha fazlasını bilemedim bu arada pazartesilerimi tartılıyorsunuz ben bu pazartesi 72.3 gelmiştim bakalım aftaya pazartesi neler olacak

gelmişken kahvaltımı yazayım bu gün kızartma falan yok gayet sağlıklı bir başlangıç yaptım bence bakalım
1 haşlanmış yumurta 2 ince dilim ekmek 4 zeytin 1 parça peynir salatalık domates şekersiz çay fena değil sanki akşam bir ara girerim geri kaln menülerimi o zaman yazarım ne yerim bilmiyorum ama akşam yemeğe misafir vardı galiba kendimi durdurmam ve az yemem lazım annem yine döktürecek tahminimce herşeye dur diyebiliyorum ama annemin yemeklerine diyemiyorum ya sanırım 5 yıl evden ayrı kalmamın vermiş olduğu bir şey neyse bakalım ben kaçayım:18:

Evet canım pazartesi tartılıyoruz
kahvaltı gayet güzel olmuş devaı da böyle olun

Canim ben dun tartildim 91.3 tum. Beni de ekle sana zahmet :) cok yavaş veriyorum dikkat ettigim halde. Ama olacak inşallah zamanla.

arkadasım gecen hafta tam 4 kilo verdi ben o kiloyu vermek için bi ay uğrastım hayat bazen cok acımasız sağlıklı vericem cok vermeme gerek yok diye kendimi avutsam da içim gitmiyo değil

arkadasım gecen hafta tam 4 kilo verdi ben o kiloyu vermek için bi ay uğrastım hayat bazen cok acımasız sağlıklı vericem cok vermeme gerek yok diye kendimi avutsam da içim gitmiyo değil

Olsun canim az olsun ama verelim.. eskisi gibi surekli gram gram aldigimizi dusunsene.. oyle oyle bin kilo olduk :) simdi de az az vererek istedigimiz kiloya dusecegiz :)

Olsun canim az olsun ama verelim.. eskisi gibi surekli gram gram aldigimizi dusunsene.. oyle oyle bin kilo olduk :) simdi de az az vererek istedigimiz kiloya dusecegiz :)

aaa alırken hayatta gramla almam aşkolsun :d iikşer üçer alırım ben aha

eski elbiselerimden birinni cıkardım 81 kiloyken falan giymiştim bi kere giydim zaten alt tarafı 24 ağustosta arkadasımın düğünü var o elbseyle gitmeyi istiyorum düşebilirmiyim 80 lere dersin?

Bu gayretle dusersin insallah canim :) ama spor da yap azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…