- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
akşam yemeğinden önceki yemeklerini bilmiyorum tabi belki dengelemiştirbugün akaam yemeği olarak bi tane haslanmıs mısır yedim olmadı sanırım pek
akşam yemeğinden önceki yemeklerini bilmiyorum tabi belki dengelemiştirhem çok yiyip pişman olmaktan daha iyi bence
bende bugün çok mutsuzum bugün tartıldım sabah nasıl 72 geldim anlamadım nerdeyse 1 kilo fazla geldim pazartesiye göre :26: bir yerde yanlış yapıyorum sanırım iki gündür akşam biraz geç yedim sanırım ondan bilemedim ama daha erken yiyip porsiyonlarımı biraz daha azaltmalıyım bence haftaya çarşamba arkadaşımın düğünü var şehir dışında salı ve çarşamba burda olmayabilirim ve umarım oralarda kendime göre yiyecek birşeyler bulabilirim ve çok mutsuzum şu an
motivasyon videolarını hep sevdim hint aksanıyla güzel bi video :)
[video=youtube;S_dlkjwVItA]http://www.youtube.com/watch?v=S_dlkjwVItA[/video]
bu video için teşekkürler vay be baya bir heveslendim bunu izleyince en sonki haline diyecek söz bulamıyorum darısı bize inşallahinsan böyle videoları falan izleyince bir gaza geliyor mutlu oluyor yani
Videoyu izlerken tuylerim diken diken oldu ya ne kadar gencleesmis ve guzellesmis ins darisi basimiza.
Pazartesi kilo olcumum var 2,5 hafta kadar oldu bi onceki kilo iolcumunden beri ve evdeki olcumlere gore 72.5a dustum sanirim cok heyecanliyimmm acaba kac oldummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
72.4 kg olmusuuuummmmm
gunaydinnn az once tartildim ve 89.8 geldim hala kilo verebiliyorum cok mutluyum :)
72.4 kg olmusuuuummmmm
tebrik ederim gitsinde giden yavaşta olsa amacımıza ulaşırız elbet
tebrikler
bnde sabah tartıldım 71.5 geldim reglim yaklaşıyor sanırım o yüzden ama pes etmiyoruz devam ediyoruz
bu arada 2 gündür çok midem bulanıyor anlamadım gece çok sık uyanıyorum mideme kramplar falan giriyor ya hasta falan olmam umarım inşallah en kısa sürede geçer zaten son 2 yıldır reflü denen hastalıkla uğraşıyorum karnımdada bir şişlik var regl yaklaştığı için herhalde ben genelde tüm hastalıkları birlikte atlatırım bu dönem kabus olmasın bu kez artık:2::2:
insallah oyle olur canim :)
suana kadar yediklerimi yazayim durduramiyorum bugunlerde kendimi
sabah
domates peynir biber
3 zeytin 2 dilim salam
2 dilim kizarmis ekmek
ara
1 kase cilekli puding
ogle
tavuklu sandviç
1 bardak portakal suyu
aslında menü güzelmiş çilekli puding olmasa:26: onuda ödülün say bence sonuçta 5 kiloya yakın verdin sanırım başladığından beri bence arada böyle şeyleri hakediyorsun çok abartmadığın sürece tabiki
bu arada ben yarın giremeyeceğim nete 2 gün sonra görüşürüz umarım arkadaşımın düğünü için yola çıkıyorumda yarın
bende bu yediklerimi yazayım
sabah 1 mantarlı yumurta salatalık domates biraz peynir 3 dilim ekmek 1 çay kaşığı bal :26:ekmek fazlamı oldu bilemedim
öğlen 2 küçük boy biber dolması 1 küçük boyda kabak dolması 3 yk yoğurt
ara 1adet ceviz 4 kuru üzüm
akşam yarım kase çorba 5 yk patlıcan yemeği salata çok az ekmek yedim yani çeyrek dilim bile değil 1 lokma birşeydi
bendende bu kadar bugün 45 dk pilates 2 mil leslie yaptım üstüne birde az önce 15 dk yürüdüm bugünü baya bir tempolu yaşamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?