Pes etmeli miyim? Kadının yeri kocasının yanı mı? Peki ya aile?

İnada bindirmeden tatlı dille ikna etmeye çalışın.
İnada bindirince vazgeçecekleri varsa da vazgeçmiyorlar.

aylardır suruyor bu mesele ve ben sabrımı tatlı dılımı tukettım. Beynım yanmak uzere.

aılem hiç kaçılacak ınsanlar degıller. gelmezler etmezler. rahatsız etmezler. sınır bılırler. kendı aılesı gıbı dusuk yaparken sancılar ıcınde yatarken erkek kardeslerım doluşmaz eve kalmaz gunlerce. lohusayken aynı sekılde... Aılesı sureklı kıranız fazla kucuk sehır daha ıyı deyıp duruyor onlar mı kazıdı beynıne bılmıyorum. boyle deyınce de ben karaktersız mıyım kı baskasının lafı ııle hareket edecegım dıyor. bılmıyorum ya..

yurtdışı mı? Masallah sıze. Esım de istediğimiz gibi gıder gelırız arabamız olacak, atlarız gelırız kalırız oyle daha ıyı olur ılıskılerımız, burda daha az gorusuyoruz gıdersek daha cok gorusuruz hatta dıyor aılenle. ama yan cızme huyu yuzunden sorgusuz sualsız ne yazık kı guvenemıyorum sozune.

Evlenmeden önce eşime ailemin 'dibinde' yaşamak istediğimi söyledim, kabul etti.
Daha sonra 10 dakika uzaktaki semte taşınma isteğini bile reddettim.

Kimin sebepleri daha geçerliyse ona göre bir çözüm bulunur.

Geç gidiyor, erken geliyor, her gün toplu taşıma kullanmıyor demişsiniz.
Hiç de çile çekiyor görüntüsü yok.
Ayrıca kime sorup danışıp da tayin istemeye karar vermiş?

Gelir der şu sebeplerden dolayı çok zorlanıyorum, şöyle bir çözüm bulalım, değerlendirilir.
Ama bu haliyle bu konu benim için tartışmaya tamamen kapalı olurdu.

Ben zaten ailenizde sıkıntı olduğu için söylemedim canım sadece bazı erkekler iyilikten anlamaz ve bencil olurlar o sebeple kıskançlıkta tavan yapmış gibi hissettim yoksa şu durumda babanız hastayken daha bebek ufakken kalk gidelim modunda olmamalıydı.Kiranız fazlayken 1000 TL kira bulunacağı söylenmiş buna ikna olmuyorsa aklı karışmıştır ya da beyni yıkanıyordur küçük şehirde de 100-200 verecek hali yok ya Rize'ye daha geçen haftalarda gittim kiralar 700 den başlıyordu İstanbul'dan bir farklı yoktu mesela daha ufak şehir diye örnek vermek istedim.

Kendi kendine taşınacağım, gideceğim, ayin isteyeceğim diye tekil cümleler kuruyor insanlara birde... ONa göre bu kadarı bile çileymiş.

eşime sorsanız istanbul dısında her yerde kiralar cok uygun evler süper yaşam süper... ay delireceğimmm

Kendi kendine taşınacağım, gideceğim, ayin isteyeceğim diye tekil cümleler kuruyor insanlara birde... ONa göre bu kadarı bile çileymiş.
Bilemiyorum.
Eşiniz çok dik kafalı belli ki.
Ben olsaydım gitmezdim, hele ki fikrimin alınmadığı ortamda.
Herkesin evliliği farklı tabii.

Ben gelmiyorum deseniz eşinizin bırakıp gitme ihtimali var mı?

adam her gün 3 saat çekmekten bıkmış olabilir. ben hak veriyorum.
tum yorumlarımı okuma vaktınız olmadı sanırım. tekrar yazayım, eşim denetçi mühendis, haftanın 3 gunu, bazen hergun denetımde oluyor. gec gıdıyor erken gelıyr. bazen kurum aracı gelıp alıyor. denetımlere kurum aracı ıle cıkıyorlar.
böyle yani durum

Bilemiyorum.
Eşiniz çok dik kafalı belli ki.
Ben olsaydım gitmezdim, hele ki fikrimin alınmadığı ortamda.
Herkesin evliliği farklı tabii.

Ben gelmiyorum deseniz eşinizin bırakıp gitme ihtimali var mı?

aslında uyumludur. inadı vardır ama dik kafalı degıldır. bu tayin işine takmış vazzıyette

Kayseri mi

Geçen konu vardı kiralarla ilgili

Peşin ve Euro dolar üzerinden vs

Ne bileyim bilmedikleri bir şehre gitmek bence kardeşler için makul değil ama gelip bir şansımızı deneyelim moduna girebilirler tabii

o zaman bu durumdan konunun içidne bahsedin. tum syafaları nasıl okuyalım.

Esiniz is yerinde memnun degil bu sebeple tayin istiyor belliki bende cok konusan bir insan degilim problemlerimi kendi basima halletmeye calisirim ayrica 3 saat yaa nedemek her gun yollara 3 saat harcamak iyi bile dayanmis hangimiz her verdigimiz sozu tutabiliriz sartlar degisebilir istemeden sozlerimizi bozabilir bence esinize anlayis gosterin
Ama tabii sizde haklisiniz anne babaya ne kadar yakinsan o kadar huzurlusun bende isterim annemle altli ustlu oturmak :)
Esinizin kendini ikinci planda hissetmesinin bir nedeni olmali siz oyle dusunmeseenizde o bunu neden hissediyor acaba
Kardes konusunda da halisiniz evli evine koylu koyune insan gercekten rahat edemez ama esiniz kardeslerine hayir diyemez tabiki benim kardesim istemez ama istese para vericem tabi ablasiyim oda abi abi yani kardeslerini silemez iyide olsa kotude olsa kardes candir
Bu arada 1400 e havuzlu site supermis hakkaten
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en guzeli cocugunuzu uyutun esinizle acikca her turlu sıkıntınızı ve endisenizi paylasin

Kayseri mi

Geçen konu vardı kiralarla ilgili

Peşin ve Euro dolar üzerinden vs

Ne bileyim bilmedikleri bir şehre gitmek bence kardeşler için makul değil ama gelip bir şansımızı deneyelim moduna girebilirler tabii

aynen. kayserı ıstemıyorum dıyorum bıde sehır secmıs kendı kendıne dıyorum sen belırle o zaman dıyor...

babamlar baska sehırdeiş yapacaktı. yalova bursa gıbı. dedım onların ısı olursa sende tayın ıstıyordun gıderız bızde oraya. yok yalova kucuk yok bursa sıcak demeye basladı. ee hanı ıstanbul harıcı her yer cok guzel cok yasanılası demıstın dedım. yıne yan cızdı anlayacagınız

Ben evlenmeden evvel asla ailemden uzakta bır yerde yasamak istemediğimi peşin peşin konuşmuştum Böyle bir şart olmaz.Evleniyorsan evlilik hayat ne getirir bilemezsin.Herkesin ailesi var.Geçmiş olsun babana,herkesi ailesinde hasta yalnız veya sorunlar var.Sen evlendin yeni bir aile oldun.Ve eşin çalışıyor.Şu cümlen bile çok bencilce.(Sırf metrobüse binmeyecek daha rahat işe gidecek diye) rahat işe gitmesin mi? Kim için çalışıyor o insan.Trafikten bunlamış mutsuz bir erkek eve geldiğinde ne derece huzurlu ortam olur.Babanın bulduğu 1000 liralık evi de istemiyorsa,demek ki,senin ailenle ilgili bu fazla düşkünlüğün onu rahatsız etmeye başlamış.

Oturup konuşarak şekillendirebilirsiniz yeni yaşamınızı.Ama sebep ailem,yakında olacağım sen bana bunu dememiştirn olmamalı.Hayat şartları verilen sözleri yutar bunu unutma.Baştan bu tazr şartlar koymak çok bilinçsizce.

Sosyologsanız bu sene kpss çalışın seneye Ata'nın istanbul a oldu bitti araba da alır rahat rahat yaşarsınız

Öğretmenlere kadro yok ama sosyologlara var

asla böyle bir hataya düşme
o doğu şehrine ailesinin yanına yerleşirsen bir daha ömür billah geri dönemezsin
ayrıca bir defa ailene söz vermiş bu nasıl bir yan çizmekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…