- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.901
Hehe hiç sorma ama nerde bende o yüzsüzlük valla eşim için istiyorum ben aşureyiAyy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın
Sagoll canım teşekkür ederim..
Valla ben normal istiyorum ama bakalım o zamana kadar ne degişir bilemem..
Canım aslında biraz yüzsüz olmak gerek hamileyken o getirmiyorsa sen bi kase alıp istiycennn
Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..
kızlar şu örgücü kadın geri dönmedi bana, msj attım, ekledim ama.
patik alcaktım yaa. başka nerden alabilirim ki patik.
bilsem örcem kendim ama gösteren biri olmayınca yapamam ki
bende iyiyim tatlım öncelikle geçmiş olsun 6. ayıma girdim hamdolsun oğlum olacak teyzesi rabbim enkısa zamanda sana ve tüm olmayan arkadaşlarıma nasip etsin dualarım sizle
Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda
Keşke onun yerine ben hastalansaydım
Günaydın cnm bende biliorum ama profesyonel deilim :)Ayy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın
Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..
Öle deme canım ya bizler ilaç alamıoruz eşin alır yine,çok geçmiş olsun vitaminler alsın geçer inşallah ...Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda
Keşke onun yerine ben hastalansaydım
Canım ben tekrara sölerim ben kanka oldum battaniyede yaptırıorumkızlar şu örgücü kadın geri dönmedi bana, msj attım, ekledim ama.
patik alcaktım yaa. başka nerden alabilirim ki patik.
bilsem örcem kendim ama gösteren biri olmayınca yapamam ki
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
Chnb ve mattika öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlarSüper annelerim aynı zamanda süper bir de öğretmen
Hazadem gnaydın nasılsın?
Hava buz gibi ya. Gece 2'de yattım sabah da 7'de kalktımİnanılmaz uykum var ama uyuyamam bugün yatılı misafirim var.
Günaydın incim ay sorma hava felaket sizin oralar daha yüksek ya daha soğuk oluyor,aman üşütme cnm vallahi.Ay misafirde gelicek havayı bulmuş
Bende ewde deliriorum eşim gelene kadar eminönüne gidicem bir battaniye almıştım onu değiştiricem birde yatak odama beşik alıcam ama sanırım donucam.:18:
İstenilen misafirse iyi o zaman canımBuz resmen buz. Kış geldi tam geldiArkadaşları biz çağırdık canım ne zamandır görüşmüyorduk bir de bir cimcimeleri var onu da çok özledik Ben de sıkıldım geçen haftadan beri biraz havam değişsin Evlerimiz uzak olduğu için kalırlar. Aman sıkı giyin.
1 şubat kesinleşti yani, çok sevindimŞafak 68
Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyorCanım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor
İstenilen misafirse iyi o zaman canım
Vallahi arada insana iyi geliyor misafir ama , hoşlanmadıgım olunca sinir oluyorum ben
Vallahi çok sıkı giyinince daralıorum böyle bir tuhaf oluorum, zaten montlarda olmuyor,bakalım bir gidimde ...
Ay inşallah Allahın izniyle az kaldı kuzum benim babana çok tatlı bir torun vericeksiniz inan bana çok deil zamanı
yani öyle modele bakarak örebilsem örcem de birinin göstermesi lazım illa, yeteneksizimayyy matikacım ben biraz anlarım örgüden yakın olsak yardımcı olurdum.
tşk ederim incim.Herkese günaydın hayırlı sabahlar
Chnb ve mattika öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlarSüper annelerim aynı zamanda süper bir de öğretmen
babanın duasıyla bu defa olucak canım yaa.Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyorCanım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor
Tamam cnm sende dikkat et kendine çok öptümm ..İstenilen evet
Koru canım kendini, üşütme Allah korusun.
Amin inş hazadem.
Saol cnm sanada iyi hafta sonları ..İnci kaçarHerkese iyi hafta sonları
Canım bende teli var sana vereyim :)hazade siteyi kullanmayınca anlamadım ben bu işi. tlfnu yok mu yahu bu kadının direk arayayım ben.
eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
neymiş son anda karar vermişler.
çok mu zor bi gün önceden haber verip gelmek. koskoca insanlar.
sinirliyim.
Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyorCanım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor
eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
neymiş son anda karar vermişler.
çok mu zor bi gün önceden haber verip gelmek. koskoca insanlar.
sinirliyim.
Herkese günaydın ..
Öğretmenler gününüz kutlu olsun ..
Bizim sülale de öğretmen dolu ,aramak lazım şimdi hepsini
İnci babalar hep öyle.Benim babam da rahatsız ..Sürekli anneme sorardı neden olmuyor ,kızımda mı sorun var diye...
Tüp bebek zamanı annem mecbur yanımdaydı babam yalnızdı ,babam söylemiyorduk ama anlamış kurnaz tilki ..
Eve geldim ki sen tüp bebeğe mi gittin demesin mi ,sonra anneme sormuş kimde sorun var diye..
Annem demiş bizim kızda ..
Babamın içi burkulmuş ,acaba oğlan kızı bırakırmı filan demiş ,tabi aklı o kadar yetiyor rahatsızya ..
Sonra hamile kaldım bir sevindi ki sorma..
Hamile kaldım 5 ay göbeğim çıkmadı babam her gün soruyordu ne zaman çıkacak göbeğin diye ,adamın inanası gelmiyordu ya da somut bişey istiyordu içi rahat etmesi için..
Midem de hiç bulanmadı ,sürekli soruyordu bugün bulandımı diye ,somut bir belirti istiyordu ,gına geliyordu bana artık yok demekten
Sonra karnım büyüdü sevindi tabi, sonra hareket varmı ,karnında kurcalıyorlarmı demeye başladı ..
Aşama aşama soruyordu yani normal gidiyormu hamilelik diye..
Baktım başedemeyeceğim bir gün yattım aaçtım karnımı ,bebeklerin hareketlerini gösterdim buna..
Ay bir sevindi anlatama ,aa bak nasıl hareket ediyorlar dedi ,öyle görünce tam olarak inandı hamile olduğuma ...
Erken doğum riski geçirdiğim gece de çok üzülmüş başımdaydı sürekli bişey olacak diye ...
Şimdi de her gün kesintisiz kaç ay oldu diye soruyor
Diyorumki 7 ay ,e hergün 7 ay diyorsun diyor ,e hemen ay doluyormu ne yapayım diyorum ben de ..
Adam benden önce doğuracak ,hasretle doğurayım diye bekliyor..
Bi de ona ben de başka bişey deme ,çok sever beni,çok düşkündür 4 çocuğun içinde en çok bana ..
Ondan dolayı da aklı hep bende ...
Ben de babama birşey olmadan torunlarını görse diye çok istiyordum ,çünkü kafası fena takıktı ..
Tvde gördüğü ilaçları hergün söylerdi alın kullanın belki olur çocuğunuz diye..
İnş.RABBİM sağlık verir de o günleri de görür.
İnş. RABBİM sana da nasip eder de baban da mutlu olur ..
amin akasyam amin inş..Oyy bu babalarBenim babam hep içten içe istedi. Duygularını belli edemeyen bir adam olduğu için, biraz onlara ayıp geldiği için hiç sormadı. Hamile kaldığımda bile bişey demedi. Ama annemin dediğine göre çok sevinmiş. Benim transferim olacağı gün babam İstanbul'daydı. Sabah ben üzüntüyle hastaneye gittim. Transferimi olup ; sevinçle eve döndüm. Eve gelir gelmez embiryo fotoğraflarına baktı Bayramda da benim canım iğde istedi. Eşimle birlikte çıkıp ağaçtan iğde topladık ama çok az bulabildik. Torbayı aldı eline "Senin istediğin iğde olsun. Ben sana 4 kilo iğde toplayacağım " diyerek üşenmeyip torba torba iğde toplayıp geldi.
Canım babam..Allah babaları başımızdan eksik etmesin. Torunlarının büyüğünü de görmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?