- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.921
amin akasyam amin inş..
bu arada millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu
göbüşümün son hali bu az önce çektim
sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:
uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı
Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095
Aşağı düşme falan yok canım. Bence ikiz gebelik ve ayı ile uyumlu bir büyüklük. Gayet de yuvarlak görünüyor. Allah korusun erken doğum olanlarda bebek resmen annenin kasık hizasına iniyor .Ben bir arkadaşımdan biliyorum. Kız 8 aylık hamileydi. İşe gelmişti. Ama bebek sanki bacak arası hizasında gibi resmen aşağı düşmüştü. Çok net belliydi. Anlamayan biri bile bebeğin aşağı düştüğünü farkediyordu. Zaten birkaç gün sonra da erken doğum yaptı.
Hazadem hava çok soğuk bugun dikkat et CANIMGünaydın incim ay sorma hava felaket sizin oralar daha yüksek ya daha soğuk oluyor,aman üşütme cnm vallahi.Ay misafirde gelicek havayı bulmuş
Bende ewde deliriorum eşim gelene kadar eminönüne gidicem bir battaniye almıştım onu değiştiricem birde yatak odama beşik alıcam ama sanırım donucam.:18:
Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyorCanım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor
eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
neymiş son anda karar vermişler.
çok mu zor bi gün önceden haber verip gelmek. koskoca insanlar.
sinirliyim.
amin akasyam amin inş..
bu arada millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu
göbüşümün son hali bu az önce çektim
sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:
uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı
Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095
Mervişim nasılsın canım ? Bulantılar devam ediyor mu ? Bebişimiz iyi mi ? Sen hareket ettiğini gördün mü ?:26:
Bilmiyorum Akasyam aslında iyi değilim ama iyiyim demek istiyorum
Ya sende de oluyor mu acayip halsizm yani oyle böyle değil
Sanki kemiklerimin ici çekiliyor anlatamam
En son gittiğimizde uyuyordu CANIM ayaklarını havaya dikmiş
Uyanmadı valla
Sen nasılsın anneciğin nasıl
Ben de halsiz ve keyifsizim canım. Bu hafta bütün hafta 9'da uyudumHayatım şöyle geçiyor : Eve gel , yemek ye, hemen uyu, sabah işe git... Ve hergün aynı terane Sanırım ömrüm boyunca çocukken bile 9'da uyumadım. ben hep gece insanı oldum. Erken de kalksam 12'den aşağı uyumazdım. Ama şimdi dayanamıyorum. Annem iyi. üsküdar'da kardeşimdeyiz. Galiba ana kız beşiktaşa geçeceğiz Biraz dolaşırız, öğretmenler günü nedeniyle ona bir yemek ısmarlarım, beğendiği birşey olursa alırız.. Günümüzü böylece geçiririz..
gayet normal canım göbeğin.işte akasyam ben de ondan sordum ..
göbek aşağı düştümü doğuma yaklaşıyorsun demek ..
bana hiç düşmüş gibi gelmiyor ama öyle deyince canım sıkıldı acaba düşmüşmü diye sürekli bakıyorum
ben de arkadaşlarımdan biliyorum doğum zamanı nasıl olduklarını ama belki benimki düşmüştür diye bi an tereddüt ettim ...
Sağolasın akasyam içime su serptin valla
neymiş sabah birden torunlarını özlemişler gidelim demişler.Aman ya yaptıkları hicte hoş değil güya oğullarının evi ya
Haber vermeye gerek yokbu kadar doğal ve rahat olmak zorunda değiller
Bizim kayganada oyle biletini alır bizede emri vaki yapar su gun geliyorum beni almaya gelin havalalanina
Belki o gun müsait değiliz Allah Allah herkesin bi düzeni Hayati var anlayissizlar
Sınırlı olmakta haklisin CANIM genede sakin ol ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
Onlar tinlamiyor bile
kızlar öğretmenler günümüz kutlu olsun...
Chnb canım fotoğraflarına resmen bittimHepsi birbirinden güzel, anlamlı... İnsan bakınca gözyaşlarını tutamıyor Müthiş bir şey Eşime de gösterdim, o da bayıldı. Birlikte dua ettik bize, buradaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip olsun diye... Allah'ım sizi hep mutlu, huzurlu kılsın...
arkadaslar yokmu bole yakın aylarda bu yolla bebek sahıbı olanlar ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?