- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.021
geçmiş olsun ve hayırlı olsun. erkenden delikanlı oldu seninki desene. mecburi sünnetmiydi?
iyiyim tulip teşekkür ederim sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik ?mrb delikız... nasılsın? sana yazacağım unutuyorum hep. geçen pazartesi kuzenimin eşi ikizlerini doğurdu?. 37-38 haftalık. 2600 civarında kiloları. maşallah çok da tatlılar. onunda senin gibi biri kız biri erkek. bak bütün örnekler kötü değil. hiç küveze falan girmedi çocuklar. seninde inşallah sorunsuz geçecek doğumun.
selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.
akide çok sevindim inş güzel gidicek, ben de 2 haneli haftalara gelebilcek miyim diyodum.
merve geçmiş olsun canım
gözüme bunlar çarptı, atlayarak okudum.
herkes iyidir inş.
selam cnm sanırım bende pgt yaptırıcam doktorumla gitmedim sanırım diyorum çünkü hala terddütlerim var ama şaşırdım birde karar verdikten sonra mı beklem süreci oluyor bu kan ne için veriliyor bilen arkadaşlar varsa cevap verirseniz ve süreçten biraz bahsederseniz sevinirim bir de arkadaşla memorialde tüp bebek pgt tahminen ne kadar tutar
kızlar bizde bugun keseyi gördük,benimki yuvalanıyo çalışma var icerde:))5 haftalık,şimdilik hersey normal zaten benim akgun karagun 7/8 haftalarda belli olacak..dualarınızı esirgemeyın kızlarr...
naznaz naz:)
korkutmuştun bizi gitmeden önce neyse ki iyi haberlerini almıştık. yine iyi olman güzel. kaç hafta kaldı şimdi?
benim de kist yüzünden kullandığım d.kont hapı bitmek üzere. çifter çifter mi yutsam ne
Hatırlırlıyorum Sevdacım. Ne tahlili bu? Eşin için mi kromozom analizi yaptırıyorsunuz?
Memorial'da tüp bebek 2100 euro. Pgt ücreti Ataşehir ve Şişli'de farklı. Ataşahir'de tek ücret, Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor.
Canım boğazın tahriş olmuş ondan. İnş yarın güzel haberlerle geleceksin.
Maşallah akidemİnş sağlıkla devam edecek...
Canım maşallahhhhDarısı kalp atışına..
Canımm çok şükür iyiyimm
34.haftama giricem yarın ,doktor öbür ayı görürüz rahat ol dedi tahmini 1 ayım falan kaldı canımm..
Benm görümcemdede kist vardı (over kisti) dogum kontrol hapı kullandı 2 ay geçmedi tüp bebek deneyecekti 3. ayında kisti patlatıp tüp bebegi deneyebildiler..
Sennde inşallah geçecekir kuzumm merak etme..
Bu arada ben dede kist olmuştu sogan suyu içmiştim geçmişti
Sen nasılsın canımmm???
Herkese selammmmm
Bugün rüyamda kızımın dogdugunu gördümm ,maşşalhh çok güzel bi kızımm olmuşşş giydiriyordumm
Sonra geliyor kayınbabam pusetine koyup çocugumu alıyor bize gidiyoruz torunumuzu özledik diyor
Rüyalarıma bile giriyor bu adam
Dün eşim de çok geç geldi çok sıkıldımmKarnımız acıktıı bi gidip kahvaltı yapalımmmm
Benim esimde dun aksam arkadasiyla beraberdi gec gelirim dedi
Kzimin agzindan bi msj yazdim:) babacim cabuk gel seni cok ozledim
Canim cok sIkiliyor dedim baktim esim yarim saatte evde hehe guzel fikirmis dedim
Ama kizim tam bir babaci oldu artik kiskaniyorum kizimi ya haksizlik bu
Babasini gorunce dunyalar onun oluyor aksam babasi gelmeden uyumustu
Defalarca gozunu acti geri uyudu ama babasi gelince bi uyandi babasini gordu
Basladi konusmaya aaaaaaaa baba diyo delirdim he beni yanliz birakti
Babasi gelince uyanip onunla oynadiiiiiiii(((((
Ay o sogan suyunu bende icmistim naz birde ozamanlar calisiyordum
Sabah erkenden kalkiyordum taze hazirlayip yanimda goturuyordum
Hergun ayni saatte icmek icin oyyyyyyyy cok kotu tadi vardiiiiiiiii(
Ama onun ictim ikinci ayi hamile kalmistim tabi kotu sonuclanmisti ama faydasi olmustu yani
Selam kızlar biz hastAnedeyiz bana serum taktılar
Biraz kendime geldim suan serumun bitmesini bekliyoruz
Bebek iyi mas. Doktor bütün ölçümlerini yaptı hepsi iyi çok şükür
Cinsiyetini göstermedi hantal gene uyuyordu
Tam secde pozisyonundaydi yüz üstü gülmekten olduk doktorla
Doktor salladı vurdu uyanmadı
Öptüm hepinizi
Öptüm hepinizi
iyiyim tulip teşekkür ederim sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik ?
maş. ne güzel yaaa valla inş. ben de o günleri görürüm ..
hepyattımı peki yatarak mı o haftalara geldi ..
şimdilik çok şükür benim de iyi gidiyor ama bakalım nasıl olur kaçta doğururum ,doktor rahat 36 yı görürsün bi terslik olmazsa diyor ama bilemiyorum
rahim ağzım iyi ,kasılmam sancım yok ondan dolayı diyor olabilir ..
benim oğlan zaten 10 gün önde o yüzden 36 .haftada oğlan 37-38 .ci hafta gibi olacak inş. 36 nın sonunda alırlar gibi geliyor bana da nedense
inş. hayırlı zamanda doğarlar...
inş. ben de küveze girmeden atlatırsam kendimi şanslı sayacağım
RABBİM yardımcımız olsun inş.
maş. gözünaydın hayırlı uğurlu olsun
Benim esimde dun aksam arkadasiyla beraberdi gec gelirim dedi
Kzimin agzindan bi msj yazdim:) babacim cabuk gel seni cok ozledim
Canim cok sIkiliyor dedim baktim esim yarim saatte evde hehe guzel fikirmis dedim
Ama kizim tam bir babaci oldu artik kiskaniyorum kizimi ya haksizlik bu
Babasini gorunce dunyalar onun oluyor aksam babasi gelmeden uyumustu
Defalarca gozunu acti geri uyudu ama babasi gelince bi uyandi babasini gordu
Basladi konusmaya aaaaaaaa baba diyo delirdim he beni yanliz birakti
Babasi gelince uyanip onunla oynadiiiiiiii(((((
Öptüm hepinizi
yok canım yatmadı. çalışıyordu. haftası gelince ayrıldı izne.
ay ne tatlı yaaa. seni evde sürekli görüyorya ondan yapıyordur. ama bende babama çok düşkünümdür. hayatta annemle yattığpımı hatırlamam hep babamla yatardım.
geçmiş olsun canım. kan gelmesini söyledin mi doktora. baksana yaramaza iyice merak ettirecek.
geçmiş olsun merveSelam kızlar biz hastAnedeyiz bana serum taktılar
Öptüm hepinizi
yok canım yatmadı. çalışıyordu. haftası gelince ayrıldı izne.
ay ne tatlı yaaa. seni evde sürekli görüyorya ondan yapıyordur. ama bende babama çok düşkünümdür. hayatta annemle yattığpımı hatırlamam hep babamla yatardım.
geçmiş olsun canım. kan gelmesini söyledin mi doktora. baksana yaramaza iyice merak ettirecek.
hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, nereye yazacağımı bilemedim ve en sonunda buraya yazmak istedim. bi konuda sizlerden fikir almak istiyorum.şimdi : ben geçen yıl aralık kasım ayonda tüp bebek denik ICSI yöntemi uygulandı; fakat ohss gelişti bende çok zor günler geçirdim ve.20 tane yumurta toplandı benden bunun 15 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi ma negatif ile sonuçlandı.. şimdi sorum şu arkadaşlar..ohss olduğu zaman yumurtaları donduruldu bu yumurtalar ne kadar sağlıklıdır sizce?? çok çıkmazdayım bu dondurulmuşlar ile denesek mi yoksa farklı hastaneye gidip yeni bir tedavimi uygulasak.. lütfen arkadaşlar yorum yapın.
NOt: ayrıca bu merkezde deneme negatif olunca 1 ay ara ile tekrar dondurulmuşlar ile denedik ve yine olmadı, bende 1 yıl ara verdim ama şuan çok çıkmazdayım acaba merkez bizi kandırıyormu??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?