- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.181
aynen benim de. bu telaş bu stres kötüyü çağırır sakin olun arkadaşlar, içiniz sıkıldıkça dua edin, herşey allahın elinde.Siz böyle evhamlandıkça benim de hepinize şaplak atasım var
bana da bi sürü ihtimal saydı durdu dr. ben herşeyin iyi olacağına inandım. elbette korkup telaş yapıyosun ama sakin olmak önemli.Vallahi cnm 32. haftada olsam yine rahatlıycam ya en kötü hastaneye yatıcam takip altında olucam mervem bakalım ..
Allah razı olsun cnm beni rahatlattın, ama sadece kordona bağlamıo plasenta iyi beslemeyebilir dedi.
Translokasyonlu olmanla alakalı old sanmıorum dedi ama plasentayıda söledi işde dediğim gibi,
Aman n bilm vallahi artık isyan etmiorum tabi ama bazen diorum allahım herşey üst üstte mi gelir benimi bulur ..
Kanser, sperm sorunu tüp bebek translokasyon amniotik bant kordon ahhh ahhh
İşde cnm plasentaylada alakalı olabilir dedi, sadece kordona bağlamadı.
Çok şükür cnm çok ama çok sewindimm vallahii pıhtılaşma çok önemli çünkü.
Tamam canım. İnş iyi olacak, iyiye odaklanalım
Aman zaten gitme ya
Yarın kaçta gideceksin doktora
Daha kesin değil yatacagin hastaneye
Gun dogmadan neler dogar
Yarın gideceksin beljide kordon düzelmiş olacak
Ewet cnm doktorlar hemen söleyebiliyor, ihtimaller göz ardı edilmiyor.inşallah yarın herşey yoluna girer.bana da bi sürü ihtimal saydı durdu dr. ben herşeyin iyi olacağına inandım. elbette korkup telaş yapıyosun ama sakin olmak önemli.
plesantadan kaynaklansa ne olur. plesentada bi sorun olsa görürdü zaten, yaşlanmış fln derdi.
ne kadar güvendiğin bi dr. da olsa sen onun işisin, duygusal düşünmeden en küçük ihtimali bile sıralıyo sana, kıymetli bebek riske atamam vs. soğukkanlı ol
Merveee 15 weeks diyor
İnş 35 yazdığını da görürüz...
Zaman ne çabuk geçmiş ya
Hazadem bebeğin hareketlerini sayiyormusun
Nasıl ? Yumuşak mı sert mı
Hazadem bebeğin hareketlerini sayiyormusun
Nasıl ? Yumuşak mı sert mı
Bence de canım. Hareketleri nasıl ? :26:
Sabah giderim cnm herhalde randevu almayıda unuttum bak :18:
Çok sert deil kızlar hafifden hissediorum sabah uyandıgımda 3-4 defa hissettim ama sert gibi
Çok sert deil kızlar hafifden hissediorum sabah uyandıgımda 3-4 defa hissettim ama sert gibi
NE BİLİM CNM OLUŞ HANIM HİSSEDİLİR 7 DEFA OLMASI LAZIM DEDİ ...Olsunn kuzumm öylece git yaa kadın zaten çagırmış senii..
Canım bende sayıyorum günlük hareketlerini..Günde 10 defa hareket etmsi gerekiyor..Güçlü güçsüz diye ayırma canım hıçkırıgı hariç bütün hareketlerini sayabilirsin..Benmki en çok otutur pozisyonda hareket ediyor ,Zaten heraketleri azalsa farkedesin kuzumm ben farkettim hatırlarsan.Ki sen daha dikkatlisin..
Allahın izni ile bi azalma olmayacaktır hareketlerinde canımm merak etme..
Canım memorial topiğinde erken doğum konuşuldu. 34'de doğum yapıp hiç küvöze girmeyenler var. Doktorlar diyormuş ki , 40 haftalık doğup küvöze giren de var 32 'de doğup girmeyen de var. Bu konuda kriter ciğerlerinin gelişip gelişmemesiymiş. Ciğer geliştirici iğne ile hiç küvöze de girmeyebilr. Belki de kordondan kurtulmuştur şimdiye kadar
NE BİLİM CNM OLUŞ HANIM HİSSEDİLİR 7 DEFA OLMASI LAZIM DEDİ ...
AY VALLAHİ ZATEN BEKLEMEK ZOR YA EN İİSİ HASTANEDE YATAYIM BEN NE OLUR NE OLMAZ
Ay akasyam ağzından bal damlıyor ....
İnşallah cnm vallahi bu günü asla unutmam Allah razı oldunuz hepiniz destek oldunuz bana.
Ne demek Hazadem.. Biz kardeş gibi olduk. Kader birliği ettik. Benim hamilelik haberimde de , değerim yükseldiğinde de , lekelenmem olduğunda da siz hep yanımdaydınız. Aradınız, moral verdiniz. İnşallah bebiş doğunca da kutlamaya geleceğiz..Güzel günler yakında...
İyi ki varsınız, iyi ki burası var...
İnşallah incim bende inanmak istiorumm ..Hazadem yarın güzel haberler alacaksın inş yürekten inanıyorum.
Sabahtan bu yana kaç tane hareket saydın toplamda? Yedi sayısını da ilk kez duydum :26: Daha neler öğreneceğiz bakalım...
Ewet vallahi hep diorum kardeşim yok sizler kardeşlerim oldunuz ...Ne demek Hazadem.. Biz kardeş gibi olduk. Kader birliği ettik. Benim hamilelik haberimde de , değerim yükseldiğinde de , lekelenmem olduğunda da siz hep yanımdaydınız. Aradınız, moral verdiniz. İnşallah bebiş doğunca da kutlamaya geleceğiz..Güzel günler yakında...
İyi ki varsınız, iyi ki burası var...
Ayy kuuzum benm duygusalamı bagladınn sennnn ben de şimdi duygulandım bak heleİyi ki varsınız, iyi ki burası var...
O hormanlar seni 9 ay aglatacak akasyam alışsan iyi olurAyy İncim valla benim de gözlerim dolduu :2: Zaten çok fena hamileyim. Hormonlar tavan yapmışBişey değil işyerindeki arkadaşlar ne oluyor diye gelecekler Ama gerçekten de iyi ki varsınız kızlar Hepinizden tek tek Allah razı olsun..
İnşallah incim bende inanmak istiorumm ..
ewdeyken 3 defa hissedilirdi, şirkette 2 kere hissettim cnm ama arada öle ufaklarda oldu.
Ewet vallahi hep diorum kardeşim yok sizler kardeşlerim oldunuz ...
İnşallah sağlıkla gelirde kuzum hepinizi beklerim kutlamaya ..
İyikki cnm iyikkiii
Ayy kuuzum benm duygusalamı bagladınn sennnn ben de şimdi duygulandım bak hele
O hormanlar seni 9 ay aglatacak akasyam alışsan iyi olur
Bide iştesin yaa kuzum ondanda az hisseddersin eve gidince güzelce uzan bidaha say bakalımmmm
Of Nazım sorma bu aralar bu moddayım. Şöyle doya doya ağlamak istiyorum, bu akşam bir ağlama seansı yapayım :)
Ben sabah kahvaltıda yaptım onu İncim. Önce eşimle tartıştım. Sonra da ağladım. Hem de öyle saçma bir sebeple ki.. Gerçi çok da saçma değil ya neyse... Bana dedi ki ; Sen Mecit'i ( bebeğin geyik ismi) çok seviyorsun. Ben de dedim herkes evladını sever. Sen sevmiyor musun ? Benim sevgim içimde dedi. Ben bozuldum. Sonra yeğenlerine çok düşkün olduğunu bildiğimden" yeğenlerin kadar sevsen razıyım " dedim Bu da saçmalama falan dedi. Ama gerçekten de bazen korkuyorum. Acaba çocuğu ile yeğenleri arasında kalsa kimi seçecek O kadar şüpheye düşürüyor beni. Çocukların babası benim eşim kadar düşmüyor çocukların üzerine. Galiba daha şimdiden çocuğumu korumaya aldım Yeğenleri kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?