- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.161
Ayy inşallah kuzummm yaa..
İzz izzz izzz nerdesin sen
Canım hazadenin bebeginin boynuna kordon dolandı beslenemiyor o yüzden yarın 10 da alacaklar saglıkla inşallahhhh..
Kızlar benm kız delirdi o kadar çok çikolata yedimki ne yapacagını şaşırdı çocuk tepinip duruyor
Ayy inşallah kuzummm yaa..
İzz izzz izzz nerdesin sen
Canım hazadenin bebeginin boynuna kordon dolandı beslenemiyor o yüzden yarın 10 da alacaklar saglıkla inşallahhhh..
Kızlar benm kız delirdi o kadar çok çikolata yedimki ne yapacagını şaşırdı çocuk tepinip duruyor
aaaageçmiş olsun hazadeye yaa ( ama bu durumları sezeryanla hallettiklerini duymuştum. inşallah dediğin gibi yarın bebeğine kavuşur, bize de güzel haberler gelir.
ya ben bu ara başka sıkıntılı dönemlerden geçtim. detaya girmiyim şimdi kafaları şişirmeyelim forum konusuyla da ilgili değil zaten. o yüzden gelip gidemedim kusura bakmayın.
naz naz naz delirdi deme delirttim de:)))
çocuğu şeker komasına sokma dur şimdi:)))
az kaldı di mi senin de? bu ara sırayla güzel haberler bekliyoruz
sen iyisin di mi?
başka gelişme var mı sitede?
akasyaaa, cvs yaptırmadın di mi? amniyo peki?
naz hareketleri nasıl kızının?
bi azalma varsa bekleme yarını.
son mesajını görmemişim iyi aman hareket etsin de.
Biz analı kızlı agzımızın tadını biliriz inci teyzeeBu çocuklar ağızlarının tadını biliyor anacım
aaaageçmiş olsun hazadeye yaa ( ama bu durumları sezeryanla hallettiklerini duymuştum. inşallah dediğin gibi yarın bebeğine kavuşur, bize de güzel haberler gelir.
ya ben bu ara başka sıkıntılı dönemlerden geçtim. detaya girmiyim şimdi kafaları şişirmeyelim forum konusuyla da ilgili değil zaten. o yüzden gelip gidemedim kusura bakmayın.
naz naz naz delirdi deme delirttim de:)))
çocuğu şeker komasına sokma dur şimdi:)))
az kaldı di mi senin de? bu ara sırayla güzel haberler bekliyoruz
sen iyisin di mi?
başka gelişme var mı sitede?
akasyaaa, cvs yaptırmadın di mi? amniyo peki?
Merve de gelseydi...
Çatladım meraktan :18:
İzzzz bir görünüyorsun bir buhar olup uçuyorsun
Olsun bacım ne kafa şişirmesi burada sadece çocuk konuşmuyoruzEşler, kaynanalar, iş güç vs. her konuda topiğimiz açık
Akasya cvs yaptırdı. Sonucunu bekliyoruz
Hazadem kuzucuğuna kavuşuyormuşÇok bekledi, çok sabretti, çok acı çekti.. Allah yardımcısı olsun. Dualarım onunla.. Minik prenses sağlıkla gelecek inşallah
İzz hoşgeldin canım. CVS yaptırdım evet. İçim rahat etsin istedim. stres yapmıştım. İşlemi bir doçent yaptı. Allah'a şükür sorun yaşamadım. Şimdi PGT sonucunu bekliyorum. Parça Amerikaya gitti. Cumartesi sonuç gelecekmiş.İnşallah bebeğim sağlıklıdır
Sümeyyeceğim gerçekten çok stresli bir bekleyiş. Ömrümden ömür gitti diyebilirim.Bebiş umarım iyidir. Çünkü epey stres yüklendi garibim Biz sorunu şöyle çözdük. Doktoru eşim arıyor. Ben arayamıyorum. Eğer iyi bir haber varsa ben geri arıyorum Doktor da bıktı benden. Sağolsun çok nazımızı çekti doktorumuz..
Ayy inşallah bişey yoktur karı koca kısır falan yapıyorlardır
Mervem yazık yavrum bulantılardan çok çekti bari kasık agrısı falan çekmesin..Kesin o kafayı kaynanaya taktı o yüzden stres oldu rahim gerildi..Gereksiz kaynana
Merve de gelseydi...
Çatladım meraktan :18:
Merveeeeemm nerdesinn yavrum naptın hayırlı haberler var inşallahhh???
Ayy canlarımmm pıtırcıklarımm beni merak etmişsinnn sağolun
sorma naz valla nazar değdi işte karnımaa bidaha asla göstermek yok
kaygana az önce aradı açmadım banane açmayacağımm
canlarımmmm
herkese iyi seneler
herşey gönlünüzceolsun dertler sıkıntılar üzüntüler geçmişte kalsın
bol çocuklu yıllar diliyorum herkese tabiki sağlıklısından hayırlısından allahın izniyle
okuyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi
malum yılsonu yılbaşı hep bir yoğunluk bitmedi şu işler
akasyam yarın hayırlı haber inşallah hazadeyle beraber iyi haberlerini bekliyorum
hazadeye şaşırdım en son minam kurtulmuştu yine dolamış boynuna bak sen şuna ya durduğu yerde duramıyor biran önce çıkmak istiyor
herkes iyi okuduğum kadarıyla hepinizi kocaman öpüyorum
herşey iyi olucak buna inanıyorum
ha bu arada ben de ev taşıycam kızlar 1 ay içinde bulup taşınmalıyım benim yeni yıl sürprizimde bu oldu yılbaşı günü öğrendik şoktan çıkamadım hala
allaha emanet olun
Canım 1 paket kare çikolatalardan yedim şimdi iyi baya bi hareket etti durdu yoruldu sanırımYarın nst ye alırmıki beni bu yeni doktor ?Nasıl olsa sezeryan olacak deyip almamazlık yaparmıki acep:18:
Biz analı kızlı agzımızın tadını biliriz inci teyzee
Delirttim vallahi izzOda beni delirtti uyuşuklaştı iyice az az hareket ediyor sıpa mecburen verdik şoku
Ben iyiyim canım ayın 17 si yada 19nda dogumum var yarın kesinleşicek yeni bi doktora gidicem batıkentte..Güvene gidiyordum şimdiye kadar doguma 7 milyar dediler çok geldi burası daha uygun fiyatlı cazip bi yer.
Akasyamın sonucu yarın çıkacak,mervenin dün agrısı vardı hastaneye gitti ondan haber bekliyoruz daha gelmedi,İncim kitap bitirmekle ugraşıyor,mattika işe başlayıp başlamamak arasında kararsız kalmış durumda,özlemin kasılmaları başladı onunda dogum yaklaştı,chnb dün banyo yıkıyordu en sonYarında 2013 yılının en güzel prensesi mina kızımız geliyor
Şimdilik topigin özeti bu kadar canım
Sen gel arada naz de ben sana anlatırım
Ayrıca anlat hiç öyle düşünme güzelimm bizz herşeyi paylaşıyoruz dertleşiyoruz
Kızlar hazade yarın saat 10'da kuzusuna kavuşuyor inş. Bolca dua edelim, sağlıkla gelmesi ve bir an önce annesine babasına, yuvasına kavuşması için...
Mervişim sen rahattın sen de bana benzedin canım .Yapma böyle. Beni ve nazı örnek alma Bİz panik atağız. Bu ağrılar bende de oluyor. Hiç kafaya takmadım. Takmalı mıyım Ben sağlıklı mı derdine düştüğümden bebeğin hareketlerini takip bile edemiyorum. Ama normaldir bu ağrılar. Bu arada ben de inanıyorum ki senin bebeğin sağlıklı.. Ayrıca bence doktorlar artık ultrasondan anlıyorlar. Yanılma ihtimalleri düşük. İçimizi ferah tutalım. İnşallah sağlıkla gelecek yavrukuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?