- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.341
Canım arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ediyorum geçmişe hiç bakamadım kızım dünyaya gelldi fakat ağzından ve burnundan solunuma bağlı ama ben inanıorum atlatıcaz yawwrumu henüz kucagıma alamadım..
Doğuma girerken hepinizeeee dua ettim rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.İnşallah sağlıkla hepiniz hamile kalır ve ewladınıza kavuşursunuz.telçok bakamadım kusura bakmayın ne olur..
kızlar nasıl topikde son durum ne olur yazın haberim yok.nazefsa özlemm dogum yaptımı inşallah herkes iyidir ..
Kızlar merhaba,
Akasya biraz rahatsız o yüzden nete gelemiyor. Sizlere selamı var. En kısa zamanda aramızda olacak inş.
Naz'da her şey yolunda. Evde olmadığı için yazamamış. Gece yazacağım dedi.
Hazadem hoşgeldin kuzum. Mina en kısa zamanda toparlanıp evinize neşe getirecek inş.
Ozlem çok yormadın kendini değil mi?
Hazademmm canım benim gece yazıştık ço iyi olacak her şey...
Akasyadan haber yok mu?
Nazefsa az kaldı kızına kavuşmana şükür...
Özlem başın sağ olsun canım...
delikız hayırdır doğurdun mu yoksa;*
kızlar nasılsınız?
ben misafir iş güçten bakamıyorum pek...
yok ama bugün doktora gittim
hamsielr biri 2600 biri 2700 çıktı çok şükür
suları filan da iyi ama nstde oğlanda sancı çıktı ,alttan muayene etti ,rahimde yumuşama ve çok az açıklık var dedi doktor
çarşambaya doğuma hazır gel çantanı hazırla dedi
en fazla haftasonuna kadar dayanır dedi
şaşırdık kaldık valla şoklardayım hala
Hayirlisi olsun canim e sende kavusuyorsun hamsilerine naz da ayni zamanlarda doguracak
Ben demistim hepinizden once bendim ama hepinizden sonra ben dogurucam
Normal dogum oldugu icin bir aksilik olmadigi surece gelmek isteyene kadar bekliyecegiz
Aman canim saglikli olsunlarda aman simdi seni ne heycan almistir oohhhhhh ohhhhh
Kavusmak icin nasil bekliyorsun ne guzel yaaaa
öyle tabi hayırlısı olsun
ama baştan beri hamilelik nedir bilmedim doğumum da öyle olacak sanırım hiç habersizden sancısız ağrısız part diye doğuracağım öyle gözüküyor
şaşkınlık içindeyim yaa hiç beklemiyorduk bunu
bi de sancım bişeyim yokya laylay lomum
ultrasonda da bişey yok
ama doktor parmaklayınca çıktı herşey :))
2 gün sonra belki de kollarımda olacaklar
RABBİM hayırlısını versin inş.
annemle kızkardeşim geliyorlar birazdan
temizlik ve son ayarlar yapılacak
ondan sonrası ALLAH KERİM
valla çektirecekler orası kesin de hayırlısı artık gözümde değilNe guzel iste canim hem hamileligini hem dogumunu anlamadan oldu bitti olalacak
Super biseymis ama sonrasinda insallah cektirmezler hamsicikler
Kızlarr günaydınnn habersiz bıraktım sizi k.bakmayın n'olur..
EvDE degildim 2 gündür yemege davetliydik..
Cumartesi hastaneye gittim kalp atışları düzelmişti ama suyu azalmış o yüzden hiç kilo almamış..Biraz çiroz bi kızım olacak napalım artık..
Bugün sabahta dogum yapacagım doktora gittim çok şükür nst iyi çıktı..Artık doguma kendini hazırla bol su ,istirahat dedi doktorum..
Benden haberler iyi ,eşim hasta bugün oda benmle hastaneye geldi serum yedi üşütmüş..
Cumarteside annem geliyor ohh miss
Özlem canım sendende haberler iyi maşallahh çok sevindimmm..
Akasyadan heber yok hala:18:
Mervem kuzum biz geldik iyiyiz..
İncimm canımmm haberi sana verebildim iyiki numaranı almışım
Kızlar merhaba,
Akasya biraz rahatsız o yüzden nete gelemiyor. Sizlere selamı var. En kısa zamanda aramızda olacak inş.
Naz'da her şey yolunda. Evde olmadığı için yazamamış. Gece yazacağım dedi.
Hazadem hoşgeldin kuzum. Mina en kısa zamanda toparlanıp evinize neşe getirecek inş.
Ozlem çok yormadın kendini değil mi?
valla çektirecekler orası kesin de hayırlısı artık gözümde değil
o kadar zorlukla elde ettim o kadar olsun ne yapalım
RABBİM hayırlısını bilir inş.
yok ama bugün doktora gittim
hamsielr biri 2600 biri 2700 çıktı çok şükür
suları filan da iyi ama nstde oğlanda sancı çıktı ,alttan muayene etti ,rahimde yumuşama ve çok az açıklık var dedi doktor
çarşambaya doğuma hazır gel çantanı hazırla dedi
en fazla haftasonuna kadar dayanır dedi
şaşırdık kaldık valla şoklardayım hala
darısı başınıza inş.maşallah herkes sırayla doğuruyor. allah hayırlısını versin canım. zaten ikizler için erken sayılmaz. kilolarıda iyi.
öyle tabi hayırlısı olsun
ama baştan beri hamilelik nedir bilmedim doğumum da öyle olacak sanırım hiç habersizden sancısız ağrısız part diye doğuracağım öyle gözüküyor
şaşkınlık içindeyim yaa hiç beklemiyorduk bunu
bi de sancım bişeyim yokya laylay lomum
ultrasonda da bişey yok
ama doktor parmaklayınca çıktı herşey :))
2 gün sonra belki de kollarımda olacaklar
RABBİM hayırlısını versin inş.
annemle kızkardeşim geliyorlar birazdan
temizlik ve son ayarlar yapılacak
ondan sonrası ALLAH KERİM
sağolasın inci..Delikız hayırlı bir doğum olur inş. Zaten ikizlerde 34'ten sonra her an doğum beklenebiliyor. Seninkilerin kilosu da iyi, küvöze girmezler büyük ihtimalle.
sağolasın chnb ,maraton başlıyor artıkhAYIRLI olsun delikız... Benim de sancım yoktu bir gittim 3 cm açılma var... Bazen anlamıyoruz sancıları nst de çıkmıştı... Hayırlı olsun tekrar...
delikız zaman geldi artık desene.hayırlı uğurlu olsun şimdiden.sağ slaim yavrularına kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?