- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.121
özlemmm gelen giden başladı mı?
mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.
incimmmm ben geldim
Nazım hoş geldin :) Nerede fotolar
Özlem büyük kızın aynı sen :) Maşallah nasıl da tutmuş kardeşini
Yıldız hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş.
Kuzum tam yükleyecektim bizimkinin aglama krizi geldiGözüm korkmaya başladı vallahi annem gidince ne yapıcam ben bu cadıyla
Kuzum tam yükleyecektim bizimkinin aglama krizi geldiGözüm korkmaya başladı vallahi annem gidince ne yapıcam ben bu cadıyla
Ay telefondan cektiklerimin çözünürlüğü yüksek old. için yüklenmio makinadan çekip yükliycem kızlar.
Eki Görüntüle 623574 Eki Görüntüle 623575 Eki Görüntüle 623576 Eki Görüntüle 623577
cnm dedim ya telefondan çektiklerim var ama yüklenmio çöüzünürlüğü fazla sanırım. yarın çekerim yüklerim foto makinasından.Yüklenmiş hazadem
Yeni hali yok mu ama :)
Ay sorma kesin seninkide erken gelicek bak gör :)Topiğimizin kızları hem aceleci hem biraz cadı galiba
RABBİM sizi nazarlardan korusun.Güle güle ,sağlıcakla ,huzur içinde büyüt yavrunu...Ve diğer doğum yapan,yapacak olan arkadaşlarım da huzur içinde yaşasınlar her anlarını..
Merhaba arkadaslar kusura bakmayin sik sik siteye giremiyorum neyse iki gunonce doktora gittim ve bebeklerim ikizmis suan 5 haftalik hamileyim
2 hafta sonra kalp atislarini duyucam ve cok mutluyum Allahima binlerce sukurler olsun Allah herkesin kucagini doldursun
Kuzucuklarr günaydınnnnlarr :))
Herkes nasılll???
Hepiniz tek tek aklımdasınız ,ayrı ayrı dualarımdasınız..
İlk defa kızımla evde yanlız kaldık
Annemler müze gezmeye gitti bende eylülle uzanıyorum
Annem cumartesi gidecek çok üzülüyorum
Tek başıma eylüle nasıl bakacagımı nasıl başa çıkacagımı düşünüyorum..Çünkü çok yaramaz oldu kucagada alıştı
Bİde kötü bi huy kaptıki memenin üstünde uyumak istiyor ,napcam ben bu kızla bilmiyorum
Bugün tam 19 günlük olduk 2 gün önce saglk ocagına kayıt yaptırmaya gittik kilosuna baktılar 600 gr almış.Ama hemşire bebegin sarılıgının fazla göründügünü söyledi testtede yüksek çıkmıştı ama doktor bişey dememişti salı günü kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz ..
Topigimiz iyice sessiz kaldı,herkes dogurdu
Mervemmm kuzumm sana bi tavsiyeeee bol boll uyuuuu çünkü dogumdan sonra uykuyu unutuyorsun
Bu arada görümcem tekrar tedaviye başladı dün yumurta toplama işlemi yapıldı 14 yumurta çıkmış.Bugünde aramışlar 14 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş bakalım pgtden saglıklı gelecekmi çok üzülüyorum onada ..Eger saglıklı gelirse çarşamba yada perşembe transferi olacak..
Size birazdan kızımın büyümüş halini yükleyim teyzecikleri görün
canim ben gunde en az 10 kere bakiniyorum kimse yok yazmadan cikiyorum
bu arad bence hic uzulup oglunuda uzme annesi insallah hicbirsey cikmayacak
ve oglunu insallah sag salim kucagina alirsin Allah sana birdaha evlat acisi yasatmasin
Kızlar nasılsınız hepinizin haberlerini incimden aldım şükürler olsun bir sorun yokmuş çok şükür ...
Bizde ewdeyiz kuzum 1 aylık oldu,ama reflümüz çıktı sürekli kusuoruz:18:
Ve sabah 6 kadar uyumuyor hep sancısı var sürekli kıvranıo gazdan,
Ama çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız isimleri tek tek yazınca atladıgım oluyor o yuzden yazmıorum beni yazmadıkları zaman üzülüodum o yüzden isim yazmıycam
Ama inanın sizleri çok ama çok özledim herzaman aklımdasınız ..
Ve en kısa zamanda hepinizi ama hepinizi bekliyorummm hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?