Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Onları da yaptırmadım . Benim doktor sanırım bir az rahat biri, malesef ben de öyleyim. Yani pek fazla endişe etmiyorum. Doktorumu dinlemeyi seviyorum
Doktor istese hemen yaptırırım ancak istemedi :44::44::44:

Doktor istemese de yaptır. O kadar çabalıyoruz, maddi manevi mahvoluyoruz. Bu testleri o kadar zor değil, bir şey çıkmazsa için rahat eder ha çıkarsa da tedbiri alınır.
Bak ben genetik rahatsızlığımın dışında hiç ummazken bir de pıhtılaşmayla uğraşacağım. Ya yaptırmasaydım

Doktoruma laf söyletmem ona göre,
en azından şimdilik

Herkese laf yetiştiren biri olarak başka bir şey düşünülemezdi

İlk önceleri her kesin seni seviğini görünce neden acaba diye düşünmüşdüm, bir baktım gerçekten her kese yetişiyorsun

Doktoruma laf söyletmem ona göre,
en azından şimdilik

İlk önceleri her kesin seni seviğini görünce neden acaba diye düşünmüşdüm, bir baktım gerçekten her kese yetişiyorsun

Doktoruna güvenmen güzel ama bence herkes önce kendinin doktoru olmalı. Biz sana nacizane tavsiyelerde bulunuyoruz Bu yolda maddi manevi çok emek veriyoruz, her tedbiri almalıyız. Tedbir almadan tevekkül olmaz

Düşüncen için teşekkür ederim

Hiç bir zorluk gözümde yok, bir yere kadar para da o kadar önemli değil elhamduLillah. Sadece eşimin işiyle bir az zor bir yerlere çıkmak.

Bir de bir şey sorucam. Şu pıhtalaşma meselesi... merak ediyorum, sadece koraspirin kullandığımda bile kanım geç pıhtalaşıyor, o yüzden bir az fazla rahatım (iyne yeri bile bir süre kanıyor) . Yani bu durumda pıhtalaşma ihtimali ola bilirmi???

Bilmem hacamat (kan aldırmak) hakkında duydunuzmu... Direk etkili bir yöntem, hem de sünne. Kendim hacamat yapıyorum, başkalarında kocaman pıhtı oluşurken ben de minicik bir şey oluyor.

Eşimin kız kardeşinde pıhtalaşma sorunu var ve kanama zamanı kendini çok belli ediyor, kan hemen pıhtalaşıyor :44::44::44:

Son düzenleme:

Canım bu noktada gerekirse izin alınmalı.

Bu konuda pek bilgim yok.

genelde double anne diyorlar bana
inanılmaz güzel bir duygu ,ikisinin de tadı ayrı ,RABBİM isteyen herkese versin inş.

Aslında ben sizin ikinizede biraz kırıldım doğruyu söylemek gerekirse
O kadar endişe yaşadım minnoşumla iligli detaylıya gireceğim dedi
Sağlıksız olabilirmiş amniyo istedi doktorlar yazdım durumum riskli yazdım
Hiç demedinizki gözün aydın merve diye çok gördünüz demekki
Minnoşumda kırgın size
Üzüldüm aslında ama neyse sizlerin canı sağolsun....

Ayyyy kıyamam ya
Sen ondan mı yazmıyorsun kuzum :26:

Ayyyy kıyamam ya
Sen ondan mı yazmıyorsun kuzum :26:

Ne bileyim incim ben onların haberleriyle hop kalktım hop oturdum yemin ederim onların yavruları sanki benim yavrummuş gibi
o derece benimsemiş bazen açıp fotoğraflarına bile bakıyorum minanın eylülün ahmet barışın komik ama ne yapayım seviyorum:)):
hep dualrımda benden önce sizler varsınız
Yani bunları söylemem iyi değil biliyorum ama bekledim açıkçası hani insan sevdiği kişilerden umar böyle şeyleri
Accukta hamile kaprisi yapayım dedim:76::86:

Şimdi internette kısa bir tur attım. PGT array yönteminde embriodan 1 hücre almakla 17-18 kromozom, 2 hücre almakla 24 kromozom incelene biliyormuş. 1 hücre çaldırmak şartıyla arrayı düşüne bilirim. Tabii fiyat sıkıntı yapmazsa :26::26:

Kafası pek karışan, kararsız biri değilimdir. Şimdi bir az öyle oldum :44::44::44:

Selam kizlar. Iyi geceler mervem incim.
Anneme geldim giremedim pek. Telefondan okudum da yazmaya vakit olmadi.
Dun cok yazmissiniz biraz baktim ozlemin kizlarini gordum pek tatlilar.
Hazadenin fotograflarini da gordum allah bagislasin butun bebekleri.
Abimin kizi var burda 8 aylik bizim oglanla birbirlerini kesfetmeye calisiyolar :)

Gmedigim okumadigim bi durum varsa soyleyin.
Yildiz hamileymis hayirli olsun.
Tulip testin sorunlu yazmissin ihtimal hesabi hep o testler bi sorun yoktur ins

Aaa annengildemisin canım hiç haberimiz yok iyi gezmeler sana ohh tatil yap mis gibi
Dikkat ett Ahmet Barış'ı kaptırma abinin kızına şimdiki kızlar fena valla cadoloz hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…