Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

tuliprosa cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikili taraman iyi çıkmış çoooook sewindim üçlü taramaya bakma sakın biliosun yanıltıo özleme sordum o söledi çok sewindim vallahi.

Sağlıklı doğsun da azıcık erken gelmesinin zararı olmaz
Tamam canım, yeni halini çok merak ediyorum

kızlar bişey soracağım. şu an 18 haftalık oldum ama bebeğin hareketlerini çok net hissedemiyorum. bir an bişey oluyor bebek miydi acaba diyorum. onun dışında net bir hareket hissetmedim. sizin nasıldı?

Sağlıklı doğsun da azıcık erken gelmesinin zararı olmaz
Tamam canım, yeni halini çok merak ediyorum
Ewet cnm sağlıklı olsunlarda erken gelsinler.
Ay o küvezde neler çektik vnm bir bilsen
Ne kadar şanslıyım. Dün diğer kızları yakaladım bugün sizi

Ay bende sizi yakaladıgıma cok sewindim ayyy çoook özlemişim sizi yaa

Ewet cnm sağlıklı olsunlarda erken gelsinler.
Ay o küvezde neler çektik vnm bir bilsen

Ay bende sizi yakaladıgıma cok sewindim ayyy çoook özlemişim sizi yaa

Geride kaldı o günler. Şimdi kızınla geçmişin, özlem dolu günlerin acısını çıkarmanın vakti

tuliprosa cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikili taraman iyi çıkmış çoooook sewindim üçlü taramaya bakma sakın biliosun yanıltıo özleme sordum o söledi çok sewindim vallahi.

iyim canım. üçlü taramada afp değeri yüksek çıktı. ona moralip bozuldu biraz. yarın doktora göstereceğim.

Geride kaldı o günler. Şimdi kızınla geçmişin, özlem dolu günlerin acısını çıkarmanın vakti
Ewet cnm geride kaldı şükürler olsun ..5 yılın özlemi bakmaya doyamıo insan Allahım isteyen herkese versin inşallahh

iyim canım. üçlü taramada afp değeri yüksek çıktı. ona moralip bozuldu biraz. yarın doktora göstereceğim.

bişey olmaz cnm bak bana neler neler dediler ne olur kendini üzme inşallah yarıın hayırlı haberlerle gelirsin.

PGT yapıldığında hastanın kendi isteyi ile fiş ve ya array yöntemi seçmek mümkünmü?

Fiyat farkı nasıl merak ediyorum.

Bizde PGT embrio tutunamama nedeniyle yapılacak, rutin olarak fiş yöntemi kullanılıyor. Doktor genetik test yaptırmanıza gerek yok demişdi (PGT zaten yapılacağı için). İstersem acaba array yöntemini seçe bilirmiyim? (belki başka genetik sorun vardır :26::18: ) Doktora gitdiyimde sorucağım da, böyle durumları siz bilirsiniz .

Sumeyyecim array çok az merkezde yapılıyor. Benim gittiğim merkezde hasta seçebiliyor. Tabi fiyat artıyor. Fish 150 euro array 350 dolar embriyo başına. Ama array için embriyodan iki parça alınıyor bilgin olsun bu da embriyo için pek iyi olmuyor.
Genetik test yaptırmanıza gerek yok diyen doktoru da merak ettim. Bence yaptırmalısınız.

cevap için teşekkürler

İki hücrenin alınması hiç iyi olmadı :44::44::44:Sanırım vaz geçicem:26::26:

Ben gittiğim hastanede genetikçi dışardan getirtiliyor, PGT array yöntemiyle de yapılıyor.. Embrio başına değil de toplam 1400 $ (indirimle 1200 $) denildi. Tabii bu durumda sanırım bu fiş yönteminin fiyatı.

Son düzenleme:

Rica ederim
İlk önce kromozom analizi yaptırmanızı öneririm. Pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini yaptırmış mıydın?
Evet o fish yönteminin fiyatıdır. Array o kadar ucuz olmaz.

Aslında genetik tahlil yaptırtmak istiyorum, sadece özellerde fiyat tuzlu , devlet desen Zeynep Kamil çok uzak geliyor, doktor da istemediği için bir az tembellik var . Hem de biz Türkiye vatandaşı deyiliz diye nasıl davranıcağımızı, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz :26: . Zaten halen devlet hastanelerindeki prosedurları tam olarak çözemedim :26: .

Rica ederim
İlk önce kromozom analizi yaptırmanızı öneririm. Pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini yaptırmış mıydın?
Evet o fish yönteminin fiyatıdır. Array o kadar ucuz olmaz.

Onları da yaptırmadım . Benim doktor sanırım bir az rahat biri, malesef ben de öyleyim. Yani pek fazla endişe etmiyorum. Doktorumu dinlemeyi seviyorum
Doktor istese hemen yaptırırım ancak istemedi :44::44::44:

Evet devlet hastanelerinde biraz uğraşmak gerekiyor ama Zeynep kamil'İn genetiğine giden hiçbir arkadaş çok uğraşmadı. Oradaki doktorlar çok iyi davranıyor. Türk vatandaşı olmadığınız için nasıl bir prosedür uygulanır bilmiyorum, öğrenmek gerek.
Özellerde evet pahalı ama bir kere verilecek bir ücret. Memorial'da 800 lira ki bu hastane Türkiye'nin en pahalı hastanelerinden. Araştırırsan belki daha uygun bir yer bulabilirsin. Bu topikte Ada'ydı galiba yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş'ta bir labda yaptırmıştı. Görürse yazar mutlaka.

En çok hoşuma giden inciminki oldu valla

Ay sümeyye öyle şeymi olurmuş bir çok genetik hastalık var sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm yolları nasıl olacakmış doktorun süper zeka
beyin okuyan biri olsa gerek sen bilirsin ama sana tavsiyem muhakkak yaptır bu genetik testlerini inşallah sorun yoktur ama varsa bile
en azından ne olduğu bilinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…