- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.341
Hakikaten görmemişiz
evet ölçtürdüm detaylıda ölçüldü en son vajinal değil ama
40 mm çıktı.doktor gayet uygun dedi
Belime ağrılar giriyor kasıklarımda hiç ağrı yok
Kaburgalarım ağrıyor.her yerime sancılar giriyor bacaklarıma hele
sanki elektrik çarpmış gbii oluyor:26:
Bak tabi minnoşuna
sizde şimdiden başlayın araştırmalarainşallah ne kaldı şurda
aman böyle diyorum Nazar değecek şimdi bak bak bakkkk:86::111:
canım grip filan olmuyorsun di mi?:44:
maş. ne güzel yine de bi kariyerin olmuş ama ..Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))
Çocuk arabalarına bakıyordum
Birazcıkta araştırma yapayım dedim
Moral olsun diye kendime
çok sevindim chnb Allah evlatlarına sağlıkı uzun ömürler versin, bize destek olduğun için çok teşekkürler. Alttaki bant küçük oğlunu gösteriyor sanırım, Ahmet Arda, sayfaları okumayı daha yeni öğreniyorum:)... Bu pıhtılşma konusunda dra ısrar edeceğim bu defa...
Biz sağlıkla bir hamile kalalım da alınacaklar kolay
ben almadım daha. küçük hafif olsun istiyorum... araştır yaz buraya...ben de öğreneyim...
Amin Allah sizlere de nasip etsin... pıhtılaşma testlerini iyi dr lere danış bazen gebelik öncesi birkaç ilaç veriyorlar folbiolü bırakma şimdi bile iç....
biz burada çok yakın arkadaş olduk hatta istanbul daki arkadaşlar bebek görmeye de geldiler...
evet takvimimi de inci tanesi yaptı...
Yok grip değilim inş.
Sence uzunluğu iyi r.a nın?
Bide detaylıda doktorum çok inceledi rahmimi
Şİmdilik erken doğum riski felan yok dedi
ksaılma yok suyun iyi rahme giden damarlarda iyi dedi
Sence bi hafta içinde değişiklik olabilirmi:26::26:
maş. ne güzel yine de bi kariyerin olmuş ama ..
iyi bari chnb ,en sevdiğim şeydir ders çalış dememek :))
ben de başak burcuyum bana da hiç çalış denmedi ,başaklar da öyledir ,zaten oğlaklarla başaklar ii anlaşırlar umarım hamsilerler de öyle olur
ay ne güzel oğlak birini bulmak ,anlat anlat hele başka nasıl yönleri var :)))
bu arada artık yavaştan biberonu kesmeye başlayacağım ,az önce oğlanı emzirdim bakalım ne kadar uyuyacak bu emmeyle ..
ama nerdeyse bir saat emdi ,uykum geldi, yorgun düştüm ,emzirirken insan yorgun düşüyor mu chnb bana mı öyle geldi :44:
bu gidişle bu oğlan emecek beni uyutacak kendi uyumayacak
kendi tartımızda tarttım hassas bebek tartısı değil ama 3 kilonun üzerinde çıktı inş. doğrudur ..pazartesi sağlık ocağında tarttıracağım bakalım ne kadar fark ediyor
mervişim çok güzel ne kadar maliyeti...
ah ah oğlumun her dakika başındayım ne büyük nimet ders çalış dememek...
kokunu almış ondandır yoksa 1 saat çok yorulur tabi insan. bu arada bir tanıdık 5 ay sırf anne sütü verdi ikize. sen de verirsin o potansiyel var sende:))
evet biraz dediğim dedik olurlar ve planlıdırlar hoş kader planları bozsa da..
Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))
Hoş geldin arkadaşım çok üzüldüm inşallah yaşadığın son üzüntün olur. canım ben de pıhtılaşma hastasıyım bu konuyu epey araştırdım bazılarını heterozigot etkilemezken bazılarını etkiliyor ki bebeğin kalp durmasının en önemli nedenlerinden biri pıhtılaşma. bence yeni gebelikte iğne kullan. sanırım hemotoloğa soruluyormuş iğne ve dozajı perinatologlar da gerçi söylüyor dozu....
canım çok sevindim...
çok şükür canım inşallah senin sorunun da belli olur. doğal deneyeceksen ovulasyon testi iyi oluyor...
canım sancı deme korkarım ben. dr ne desene . rahim ağzı uzunluğunu ölçtürüyorsun di mi? kasılman olmuyor di mi? yani karnında taş gibi sertleşme?
Akasya canım pıhtılaşma sonucun çıktı mı?
inci sen almamıştın aldın mı?
ilk merkezde bana hsg eşime spermiyogram yapıldı ve bi sorun görülmedi ve bize sebepsiz infertilite dediler.İki aşılama yapıldı, negatif. Bir taze bir dondurulmuşlarla ivf yaptırdık bu merkezde, ikisi de olmusuz çıktı. dondurulmuşlardan önce kromozom analizi ve pıhtılaşma faktörü analizi istediler yaptırdık. ve 2. ıvf de kan sulandırıcı kullanmıştım. evimize yakın ve başarılı bir merkez diye okuduğum için bu merkezi seçmiştim ama eşim hiç memnun kalmamıştı. Doktorun sürekli acelesi vardı. Bir yandan anlıyorum zamanları çok az ama biz sıradan hastalar değiliz yani dişimiz ağrıdığı için gitmiyoruz doktora....
3. denememizde tekrar bir merkez araştırma sürecinden sonra uzak da olsa yeni merkezime karar verdim. doktorumdan ve merkezdeki diğer çalışanlardan memnunum gayet sabırlı ve ilgililer. Burada da bir taze ve dondurulmuş iki denemeden sonra histeroskopi ve pgt uygulandıktan sonra son ve 5. denememizi yaptırmıştık ve ilk kez mutlu bir haber aldım ama gerisini biliyosunuz zaten. 2.5 aylık bebeğimin kalbi durdu. pataloji sonucunda bir soruna rastlanılmamış.şimdi gelecek genetik analiz sonuçalrını bekliyoruz, ona göre doktorum değerlendirecek ve yeni bir tedavi yolu seçicez.
Kısace henüz tibbi bir tahmin yok akasyacım
Suskunada, henüz yeniyim buarada ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla sana da hikayemden şunu söylemeliyim. aralık ayında bchg sonucumu alana kadar ben de hamile kalamıyorum diye üzülüyordum onca denemeden sonra insan böyle düşünüyor tabi... Ama birden olumlu bir haber geldi, işallah tamamına da ereriz. Sana da bir anda güzel bir haber geliverir ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın. Bu mücadeleyi mutlulukla sonlandırıcaz İnşallah hepimiz
Sen de çok badireler atlatmışsın. Nesrin'in söylediği pıhtılaşma sorunu mantıklı geldi. Pıhtılaşma hakkaten çok büyük sıkıntı yaratabiliyor. Bana da dedikleri gibi en azından hamile kalabildiğini öğrendin. PGT yapılıp sağlıklı embiryo bulunduğunda tutunma da oluyor. Bundan sonraki tedavinde pıhtılaşma için iğne kullanırsın. O nedenle ümidini yitirme. Bizim için bundan sonra herşey güzel olacak inşallah
Çıkmıştı canım. Allah'a çok şükür pıhtılaşmada da bağışıklıkta da sorun olmadığını söylediler.
Sen de çok badireler atlatmışsın. Nesrin'in söylediği pıhtılaşma sorunu mantıklı geldi. Pıhtılaşma hakkaten çok büyük sıkıntı yaratabiliyor. Bana da dedikleri gibi en azından hamile kalabildiğini öğrendin. PGT yapılıp sağlıklı embiryo bulunduğunda tutunma da oluyor. Bundan sonraki tedavinde pıhtılaşma için iğne kullanırsın. O nedenle ümidini yitirme. Bizim için bundan sonra herşey güzel olacak inşallah
inşallah Akasya çok sağol desteğin için
Akasyam nasılsın canım iyi misin?
Avatarındaki bu tatlı bebek kim akrabanızın felan mı_?
Selam Mervemm..
İyiyim şükür. Eşim spora gitti. gelmeden gireyim dedim. Birzdan gelirse elimden alır.Nete girmeme kızıyor. Sen nasılsın bakalım ? prensesimiz nasıl ?
Yok kız o bebeğin resmini netten buldum. Kendime ve eşime benzettimbizim de olursa herhalde böyle bişey olur. Mavi gözlü olacak hali yok dedim. O yüzden koydum. Önce benzerini koyalım da belki kendimizinki de nasip olur
arkadaşlar bu arada malesef kürtaj olamak zorunda kalanlarınızın kanaması ne kadar sürdü?
doktorunuz antibyotik vermiş miydi benimki gerek görmedi ama enfeksiyon kapıcam diye korkuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?