Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım grip filan olmuyorsun di mi?:44:

canım grip filan olmuyorsun di mi?:44:

Yok grip değilim inş.
Sence uzunluğu iyi r.a nın?
Bide detaylıda doktorum çok inceledi rahmimi
Şİmdilik erken doğum riski felan yok dedi
ksaılma yok suyun iyi rahme giden damarlarda iyi dedi
Sence bi hafta içinde değişiklik olabilirmi:26::26:

Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))
maş. ne güzel yine de bi kariyerin olmuş ama ..
iyi bari chnb ,en sevdiğim şeydir ders çalış dememek :))
ben de başak burcuyum bana da hiç çalış denmedi ,başaklar da öyledir ,zaten oğlaklarla başaklar ii anlaşırlar umarım hamsilerler de öyle olur
ay ne güzel oğlak birini bulmak ,anlat anlat hele başka nasıl yönleri var :)))
bu arada artık yavaştan biberonu kesmeye başlayacağım ,az önce oğlanı emzirdim bakalım ne kadar uyuyacak bu emmeyle ..
ama nerdeyse bir saat emdi ,uykum geldi, yorgun düştüm ,emzirirken insan yorgun düşüyor mu chnb bana mı öyle geldi :44:
bu gidişle bu oğlan emecek beni uyutacak kendi uyumayacak
kendi tartımızda tarttım hassas bebek tartısı değil ama 3 kilonun üzerinde çıktı inş. doğrudur ..pazartesi sağlık ocağında tarttıracağım bakalım ne kadar fark ediyor

Çocuk arabalarına bakıyordum
Birazcıkta araştırma yapayım dedim
Moral olsun diye kendime

ben almadım daha. küçük hafif olsun istiyorum... araştır yaz buraya... ben de öğreneyim...

Amin Allah sizlere de nasip etsin... pıhtılaşma testlerini iyi dr lere danış bazen gebelik öncesi birkaç ilaç veriyorlar folbiolü bırakma şimdi bile iç....
biz burada çok yakın arkadaş olduk hatta istanbul daki arkadaşlar bebek görmeye de geldiler...

evet takvimimi de inci tanesi yaptı...

Bende sana soracaktım ne marka ne model aldın diye
Ya ne modeller çıkmış görsen gerçek araba gibi sanki
Yok süspansiyonlu yok vitesli yok frenli...
Bir tane beğendim minnoşuma onu ekleyeyim
Başka rengide var ahmet arda içinde onu ekleyeyim

4 cm süper... canım enfeksiyonlar kısaltır yok sanırım arada idrar tahlili kültür kanda crp baktır tedbiren. karnında taş gibi sertlik sanırım...

ah ah oğlumun her dakika başındayım ne büyük nimet ders çalış dememek...
kokunu almış ondandır yoksa 1 saat çok yorulur tabi insan. bu arada bir tanıdık 5 ay sırf anne sütü verdi ikize. sen de verirsin o potansiyel var sende:))

evet biraz dediğim dedik olurlar ve planlıdırlar hoş kader planları bozsa da..

oğlunun burcu ne :))
emiyor gibi ama boş mu çekiyor acaba ya da çekiyor gibi ama tam kavrayamıyormu bilmiyorum ki memeyi ..
koydum yatağa yine ağlıyor hamsi :))
valla sağarak da veririm olmazsa o da sütüm nasıl olsa bakalım ne kadar yetecek ,şimdiden 1 ay oldu çok şükür

Çıkmıştı canım. Allah'a çok şükür pıhtılaşmada da bağışıklıkta da sorun olmadığını söylediler.

Akasyam nasılsın canım iyi misin?
Avatarındaki bu tatlı bebek kim akrabanızın felan mı_?

Akasyam nasılsın canım iyi misin?
Avatarındaki bu tatlı bebek kim akrabanızın felan mı_?

Selam Mervemm..

İyiyim şükür. Eşim spora gitti. gelmeden gireyim dedim. Birzdan gelirse elimden alır. Nete girmeme kızıyor. Sen nasılsın bakalım ? prensesimiz nasıl ?

Yok kız o bebeğin resmini netten buldum. Kendime ve eşime benzettim bizim de olursa herhalde böyle bişey olur. Mavi gözlü olacak hali yok dedim. O yüzden koydum. Önce benzerini koyalım da belki kendimizinki de nasip olur

arkadaşlar bu arada malesef kürtaj olamak zorunda kalanlarınızın kanaması ne kadar sürdü?
doktorunuz antibyotik vermiş miydi benimki gerek görmedi ama enfeksiyon kapıcam diye korkuyorum?

Hımm eşin spordan gelmiş galiba bilgisayarıda elinden almış
Güzel olmuş böyle değişik bir hava katmış sana

arkadaşlar bu arada malesef kürtaj olamak zorunda kalanlarınızın kanaması ne kadar sürdü?
doktorunuz antibyotik vermiş miydi benimki gerek görmedi ama enfeksiyon kapıcam diye korkuyorum?

Canım 10 gün felan sürmüştü benim kanama
Antibiyotik kullanmıştım ama kullanmaz olaydım mantar olmuştum onun yüzünden
Doktorun gerekli görseydi antibiyotik yazardı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…