- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.321
İnşallah olacaksın canım az kaldı şunun şurasında marta ne kaldı demiYok estağfirullah.
Umudunuz olmayı çok isterdim ama maalesef yeni tedaviye hazırlananlardanım. Allah yardımcımız olsun.
inci sen almamıştın aldın mı?
İnşallah olacaksın canım az kaldı şunun şurasında marta ne kaldı demi
Eşim yarın alacak inş. canım. Ben de hemen mail atacağım doktora.
Evet canım herhalde hamileyim bende anlamadım bu işi birgün tadını çıkartamadım
Yinede bu halime bin şükür beterin beteri var
Rabbim sizede nasip eylesin tez vakitte
Neyi alacaksın canım:26:
Eşim yarın alacak inş. canım. Ben de hemen mail atacağım doktora.
Alsın canım merak ediyorum iyi çıksın inşallah...
Zeynep Kamil'den sonuçları canım. 5 ay oldu da yaptıralı
Haa anladım canım ee tabi bi ara alsanız iyi olur
Ay inş.
Canım şimdi bende homozigot çıktı ya, homosistein normal çıkarsa iğne verirler mi?
homosistein belirleyici oluyormuş bana yapmadılar onu mthfr c677 t homozigot, protrombin heterozigot olunca iğne verdiler... bence vermeleri gerekir...
Hoş geldin arkadaşım çok üzüldüm inşallah yaşadığın son üzüntün olur. canım ben de pıhtılaşma hastasıyım bu konuyu epey araştırdım bazılarını heterozigot etkilemezken bazılarını etkiliyor ki bebeğin kalp durmasının en önemli nedenlerinden biri pıhtılaşma. bence yeni gebelikte iğne kullan. sanırım hemotoloğa soruluyormuş iğne ve dozajı perinatologlar da gerçi söylüyor dozu....
çok teşekkür ecerm chnb, hoşbuldum...mesajları takip etmekte zorlandım açıkçası, sayfalar çok hızlı akıyo...bu defa daha ayrıntılı bakıcak bakalım drum umarım mutlu sona ulaşırım, umudumu kaybetmesem de çok yorgunum aslında.... benim de hep aklımdan geçiyor 2.5 aya kadar geldiyse bu bebek genetik faktölerin entkisinden çok acaba ben yeterince kan iletemediğim için yeterince besleyemedim mi diye... sen olumlu sonuc alabildin mi?
Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))
Hoş geldin arkadaşım çok üzüldüm inşallah yaşadığın son üzüntün olur. canım ben de pıhtılaşma hastasıyım bu konuyu epey araştırdım bazılarını heterozigot etkilemezken bazılarını etkiliyor ki bebeğin kalp durmasının en önemli nedenlerinden biri pıhtılaşma. bence yeni gebelikte iğne kullan. sanırım hemotoloğa soruluyormuş iğne ve dozajı perinatologlar da gerçi söylüyor dozu....
canım çok sevindim...
çok şükür canım inşallah senin sorunun da belli olur. doğal deneyeceksen ovulasyon testi iyi oluyor...
canım sancı deme korkarım ben. dr ne desene . rahim ağzı uzunluğunu ölçtürüyorsun di mi? kasılman olmuyor di mi? yani karnında taş gibi sertleşme?
Akasya canım pıhtılaşma sonucun çıktı mı?
çok teşekkür ecerm chnb, hoşbuldum...mesajları takip etmekte zorlandım açıkçası, sayfalar çok hızlı akıyo...bu defa daha ayrıntılı bakıcak bakalım drum umarım mutlu sona ulaşırım, umudumu kaybetmesem de çok yorgunum aslında.... benim de hep aklımdan geçiyor 2.5 aya kadar geldiyse bu bebek genetik faktölerin entkisinden çok acaba ben yeterince kan iletemediğim için yeterince besleyemedim mi diye... sen olumlu sonuc alabildin mi?
Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))
canım çok sevindim...
çok şükür canım inşallah senin sorunun da belli olur. doğal deneyeceksen ovulasyon testi iyi oluyor...
canım sancı deme korkarım ben. dr ne desene . rahim ağzı uzunluğunu ölçtürüyorsun di mi? kasılman olmuyor di mi? yani karnında taş gibi sertleşme?
Akasya canım pıhtılaşma sonucun çıktı mı?
Herkes sustu
Çocuk arabalarına bakıyordum
Birazcıkta araştırma yapayım dedim
Moral olsun diye kendime
canım pıhtılaşma çok ileri haftalarda bile kalbi durdurabiliyor bence neden bu olabilir başka pıhtılaşma testi de mi istediler?haklısın arkadaşım yorulmakta. çok zor süreçler bunlar.
ben doğal hamile kalabiliyorum eşimde genetik sorun var 2 tane düşüğüm var 8 haftalık nedeni anlaşılmayan araştırılmayan. pıhtılaşmam da var. bir de 25 haftalık rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybım. pgt denedik bir kere amh değerim menopoz sınırında yumurtam az oldu 5. güne embriyo dayanmadı 2 sağlıklı 2 sağlıksız çıktı transfer olmadı ama şükür doğal hamile kalıp testlerde birçok riske rağmen şükür oğlumu dünyaya getirdim. bir de 8 yaşında büyük oğlum var... Allah size de nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?