Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay inş.
Canım şimdi bende homozigot çıktı ya, homosistein normal çıkarsa iğne verirler mi?

homosistein belirleyici oluyormuş bana yapmadılar onu mthfr c677 t homozigot, protrombin heterozigot olunca iğne verdiler... bence vermeleri gerekir...

görmediniz mi kızlar?

canım pıhtılaşma çok ileri haftalarda bile kalbi durdurabiliyor bence neden bu olabilir başka pıhtılaşma testi de mi istediler?haklısın arkadaşım yorulmakta. çok zor süreçler bunlar.

ben doğal hamile kalabiliyorum eşimde genetik sorun var 2 tane düşüğüm var 8 haftalık nedeni anlaşılmayan araştırılmayan. pıhtılaşmam da var. bir de 25 haftalık rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybım. pgt denedik bir kere amh değerim menopoz sınırında yumurtam az oldu 5. güne embriyo dayanmadı 2 sağlıklı 2 sağlıksız çıktı transfer olmadı ama şükür doğal hamile kalıp testlerde birçok riske rağmen şükür oğlumu dünyaya getirdim. bir de 8 yaşında büyük oğlum var... Allah size de nasip etsin...

Hakikaten görmemişiz
evet ölçtürdüm detaylıda ölçüldü en son vajinal değil ama
40 mm çıktı.doktor gayet uygun dedi
Belime ağrılar giriyor kasıklarımda hiç ağrı yok
Kaburgalarım ağrıyor.her yerime sancılar giriyor bacaklarıma hele
sanki elektrik çarpmış gbii oluyor:26:

çok sevindim chnb Allah evlatlarına sağlıkı uzun ömürler versin, bize destek olduğun için çok teşekkürler. Alttaki bant küçük oğlunu gösteriyor sanırım, Ahmet Arda, sayfaları okumayı daha yeni öğreniyorum:)... Bu pıhtılşma konusunda dra ısrar edeceğim bu defa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…