- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.361
Canım 10 gün felan sürmüştü benim kanama
Antibiyotik kullanmıştım ama kullanmaz olaydım mantar olmuştum onun yüzünden
Doktorun gerekli görseydi antibiyotik yazardı:26:
Canım çok çok sevindim valla.Rahatlamışsındır şimdi.Gözün aydın.Bir oh çekmişsindir detaylıdan sonra
Selam Mervemm..
İyiyim şükür. Eşim spora gitti. gelmeden gireyim dedim. Birzdan gelirse elimden alır.Nete girmeme kızıyor. Sen nasılsın bakalım ? prensesimiz nasıl ?
Yok kız o bebeğin resmini netten buldum. Kendime ve eşime benzettimbizim de olursa herhalde böyle bişey olur. Mavi gözlü olacak hali yok dedim. O yüzden koydum. Önce benzerini koyalım da belki kendimizinki de nasip olur
Hımm eşin spordan gelmiş galibabilgisayarıda elinden almış
Güzel olmuş böyle değişik bir hava katmış sana
Akasyam gerçekten benziyor size
çok şeker bebek. allahım sanada böyle şeker bir bebek nasip etsin.
Bingo canım.Spordan geldi ve yine mi pc dedi. Gözlerime yazıkmış. Aslında biraz haklı. Gündüz bütün gün işyerinde PC başındayım. Gece de girersem yorucu oluyor. Ama onun asıl derdi benim nete girip sürekli okumam. Bu konularda uzaklaşmamı istiyor. Erkek mantığı.. Düşünme, irdeleme, kaaaaaççç Biz bayanlar ise tam tersi. Üzerine üzerine git.
İncim ben bu bebişin fotoğrafını gördüm. ŞaşırdımAnaaa dedim benim küçüklüğüme ne kadar çok benziyor Eşimi de anımsatıyor. Belki uğurlu gelir bize. Totem yapıyorum. Eskiye dair herşeyi kaldırdım
Amin canım. Allah'ım herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Akasyam benim eşim de öyle. Akşamları azaltıyorum artık mecburenOkuma diyor
İnş. canım böyle güzel bir meleğiniz olacak
Akasyam benim eşim de öyle. Akşamları azaltıyorum artık mecburenOkuma diyor
İnş. canım böyle güzel bir meleğiniz olacak
Sanırım hepsi aynı fikirdeler, benim eşimde gelince history ye bakıyo nerelere girmişim diye, silmeyi unutmussun diye takılıyo:) okumamı istemiyor ama okumayınca aklımda çıkıyor mu ki çıkmıyor, yatıyorum kalkıyorum aynı görüntüyle... Allah kısmet edip hamile kaldığımda dayanamayacak kadar midem bulansa bile aynaya bakıp gülümsicem...şimdi belki saçma ama acaba mızmızlandım ve bebeğimi yeterince sahiplenemedim mi, korktum mu diye aklımdan geçiyor...
Armaan asla öyle düşünüp de kendini yıpratma. Veren de Allah alan da Allah. Kim ister bebeğini kaybetmeyi ? Hele ki bizim gibi bu uğurda maddi manevi büyük uğraş veren insanlar , bebeğine gözü gibi bakan insanlar ister mi ? Asla istemez. Bu takdir-i ilahi. Seninle, benimle , onunla , bununla ilgisi yok. Bazen bazı sebepler bir araya gelir ve herşey yolunda gider. Bazense bazı kötü tesadüfler bir araya gelir ve herşey bir anda darmadağın olur. Buna kime engel olamaz. Sen elinden geleni yaptın. Ama olmadı. Bu senin elinde olan bişey değildi. Allah böyle takdir etti. Bunu istedi. Neden istediğini de bilemeyiz. Her şerde bir hayır vardır derler. Elbette bunun da bir hayrı var. Şu an göremiyoruz ama sonra anlayacağız. Belki de hiç bilmeyeceğiz. Bunları düşünmek bize bir fayda sağlamaz. Sen hep ileriye bak. Gelecekteki bebişlerin için kendini, vücudunu, ruhunu hazırla.. Günler su gibi geçiyor. Haziran dediğin ne ki. Bir bakmışsın gelmiş.Bunları sana moral vermek için de yazmıyorum. Kendime de sürekli telkin ettiğim gerçekler bunlar. Yoksa bir arpa boyu yol alamam
Çok çok sağol Akasya. Her cümlende çok haklısın, Allh razı olsun. Normal olduğum zamanlarda benzer telkinleri ben de diyorum kendi kendime, hatta dün buradan da benzer şeyler yazmısımdır. Sanırım halen gel gitler yaşama aşamasındayım sabah duygusallığı oldu:) . Allah hepimize sabırlar ve mücadele gücü versin , mücadelemizin mutlulukla sonlanmasını nasip etsin...
Şu an böyle hissetmen çok çok normal. Hislerini bastırmaya da çalışma derim. Canın istiyorsa ağla, karamsar düşün ne bileyim en dibe kadar düş. Senin yaşadığın acı henüz çok çok yeni. Ben olaydan sonra 2 hafta raporluydum. 2 hafta hep senin gibi düşündüm. Durup durup ağladım. Çok farklı duygular, gel gitler yaşadım. Kimseyle görüşmedim. Her telefonda ağlamaya başlıyordum. Kendi ailem, eşimin ailesi, arkadaşlarım.. Doğru dürüst kimsenin teline cevap vermedim. Yanımda sadece eşim, annem ve kızkardeişm vardı. Eşim ,annem benim bu halimi görüp daha da kahroldular. Son zamanlarda eşim artık çaresizlikten bana kızmaya başlamıştı. Ben her ağladığımda eşim sinirleniyordu. 2 hafta geçti. İşe başladım. İşte de ilk bir haftam kötüydü. İnsanlar soruyordu. Tek tek laf anlatmak zorunda kaldım. Vs vs . Olayı yaşayalı 1 ayı geçti. Yeni yeni kendime geliyorum. O nedenle şu an böyle olman doğal süreç.. Emin ol 1 hafta sonra , hatta gün günden iyi olacaksın.. Zaman gerçekten ilaç..
Armaancım kaç yaşındasın? Ne kadarlık evlisin?
35 yaşındayım 8 ,5 yılık evliyim , sizler?
Canım senin doktorun neyden şüphelendi yara felan diyordun
E onu hemen basit bi vajinal muayeneyle anlar
Bana tuhaf geldi bu iş canım ya:26:
35 yaşındayım 8 ,5 yılık evliyim , sizler?
ayy armaan ben de 35 yaşındayım
8,5 yıllık evliyim
ne tesadüf
Suskunada o zaman Allah bize bu yılki evlilik yıldönümümüz 3 kişi olma yolunda karnımızda bebeğimizle kutlamayı nasip etsin:)
İnci tanem ve Akasya sizlere de ve bu formdaki mutlu haberi bekleyen hekese Allah bir sonraki yıldönümlerini 3 kişi kutlamayı nasip etsin
Yok canım rahatım bebekle ilgili endişem yok çok şükürmerhaba mervem
nasılsın ağrılarım var demişsin psikolojikmi acaba kendini çok mi kasıyorsun
sıkıntı stres yapıyorsun
biraz rahat ol diycem ama sen hepimizden rahatsın aslında sana imreniyorum
acaba içine mi atıyorsun sıkıntıları da ondan böyle
bana gelince bilmiyorum mervem kaçıncı doktor kaçıncı muayene
kimse doğru düzgün birşey söylemiyor
haftaya gidicem bakalım neyse şüphelendiği söylesin ben de ona göre araştırırım napmam gerekiyorsa yaparım
ayy armaan ben de 35 yaşındayım
8,5 yıllık evliyim
ne tesadüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?