Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben nedense sebepsiz denilen şeylere inanmıyorum.Tamam 1,2 tedavinde belki tesadüftür ve hamile kalamadın. Ama bir insan hiç hamile kalamıyorsa bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. O sebep tespit edilince de sorun çözülür gibime geliyor. Senin genetik sorun yaşamla bağdaşmıyor dimi ? Yani Allah korusun normal denediğinde sorunlu ise tutunmuyor ya da düşüyor. Eğer öyleyse normal denemek çok mantıklı.. Biz de öyle bişey yok. Maalesef yaşamla bağdaşıyor

Haziran gibi düşünüyorum canım. Nur Hanım ağustosta dönecek. Benim uzun protokol olacağından belki sonuna denk gelir. Ama beni bekleme dedi. Vücut hamileliğe alışmışken fazla ara vermeden tekrar denemek iyiymiş. Sanırım tutunmayı kolaylaştırıyormuş. O nedenle fazla ara vermeyeceğim.

Canım çok çok sevindim valla.Rahatlamışsındır şimdi.Gözün aydın.Bir oh çekmişsindir detaylıdan sonra

Adacığım benim hamilelik baya zor geçiyor ağrılarım sancılarım çok fazla yemin ederim hayattan soğudum
Yalnızlıkta cnaıma tak etti Ee sabah kalkıyorum tekim kahvaltıyı kim hazırlayacak mecburen ben
Hazırlıyorum her yerime sancı giriyor.Halim çok fena yinede bu halime bin şükür inşallah bu emeklerin karşılığını yavrumu sağlıklı bi
şekilde kucağıma alarak alırım.Rabbim sizlerede nasip etsin ama böyle sorunlu olmasın

Mervem az kaldı, sabır canım

Herkese selam

Armaan yazmıştım ama görmedin sanırım. Tekrardan hoş geldin

Çok teşekkür ederim inci tanesi, hoşbulduk. kusura bakma lütfen takip etmekte biraz zorlandım açıkçası ama sanırım alışıcam kısa zamanda... Sen de yeniden tedaviye başlayacaklardan mısın? yoksa umutlarımızdan biri misin?

inşallah canım hayırlısı olur
alışmışken tedaviye ara vermemek lazım
sonra zor geliyor şekil a
ben de kalamadığıma inanıyorum akasyam
bir neden var ama bulunsa da rahatlasam ben de
yaşamla bağdaşmıyor canım
o yüzden normal denemek istiyorum bir süre daha
hiç olmazsa yaza kadar ama belli de olmaz sağım solum

Yok estağfirullah.
Umudunuz olmayı çok isterdim ama maalesef yeni tedaviye hazırlananlardanım. Allah yardımcımız olsun.

sabır canım sabır
bugün bir arkadaşım daha olumsuz haberini aldım yıkıldım
iki kere yumurta toplanmıştı yumurta kalitesizliği vardı
bir sürü çaba ve bugün sonuç aldık olumsuz
allah hayırlısını versin tabiki teselli buluyoruz mantıklı düşününce ama zor zamanlar geçiriyoruz
zor bir sınavdan geçiyoruz
allah yardımcın olsun tatlım
yalnızlık zordur ama biraz daha sabır az kaldı tatlım

Canım senin doktorun neyden şüphelendi yara felan diyordun
E onu hemen basit bi vajinal muayeneyle anlar
Bana tuhaf geldi bu iş canım ya:26:

Yok estağfirullah.
Umudunuz olmayı çok isterdim ama maalesef yeni tedaviye hazırlananlardanım. Allah yardımcımız olsun.

Hoşbulduk merve, çok teşekkür ederim.

anladığım kadarıyla sen hamilesin, çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Evet canım herhalde hamileyim bende anlamadım bu işi birgün tadını çıkartamadım
Yinede bu halime bin şükür beterin beteri var
Rabbim sizede nasip eylesin tez vakitte

Delikız ben bebiş uğruna kariyeri feda ettim:)) ama masterımı yaptım bebiş öncesi:) iyidir oğlak merak etme hiç ders çalış demezsim mesela çalışır kendi kendine:))

Hoş geldin arkadaşım çok üzüldüm inşallah yaşadığın son üzüntün olur. canım ben de pıhtılaşma hastasıyım bu konuyu epey araştırdım bazılarını heterozigot etkilemezken bazılarını etkiliyor ki bebeğin kalp durmasının en önemli nedenlerinden biri pıhtılaşma. bence yeni gebelikte iğne kullan. sanırım hemotoloğa soruluyormuş iğne ve dozajı perinatologlar da gerçi söylüyor dozu....

canım çok sevindim...

armann

mattika, özlem , hanzade ,chnb herkes iyidir inşallah

çok şükür canım inşallah senin sorunun da belli olur. doğal deneyeceksen ovulasyon testi iyi oluyor...

canım sancı deme korkarım ben. dr ne desene . rahim ağzı uzunluğunu ölçtürüyorsun di mi? kasılman olmuyor di mi? yani karnında taş gibi sertleşme?

Akasya canım pıhtılaşma sonucun çıktı mı?

inci sen almamıştın aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…