- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.401
Allah yardımcınız olsun.
Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Emin ol bu da geçicek. İnsan neleri atlatmıyor ki.... Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasıp eysin.
Her kese Selamlar.
Benim malesef şimdilik internetim yok. Eşimin iş yerine geldim. Yazılanları hızlıca okudum. Burdan yazıyorum. Aklım hep sizlerde.
Ben de pazar ertesi inşeAllah rahim yaralama için hastaneye gidicem :44::44::44:. Hakkımızda hayırlısı.
oğlunun burcu ne :))
emiyor gibi ama boş mu çekiyor acaba ya da çekiyor gibi ama tam kavrayamıyormu bilmiyorum ki memeyi ..
koydum yatağa yine ağlıyor hamsi :))
valla sağarak da veririm olmazsa o da sütüm nasıl olsa bakalım ne kadar yetecek ,şimdiden 1 ay oldu çok şükür
Sanırım hepsi aynı fikirdeler, benim eşimde gelince history ye bakıyo nerelere girmişim diye, silmeyi unutmussun diye takılıyo:) okumamı istemiyor ama okumayınca aklımda çıkıyor mu ki çıkmıyor, yatıyorum kalkıyorum aynı görüntüyle... Allah kısmet edip hamile kaldığımda dayanamayacak kadar midem bulansa bile aynaya bakıp gülümsicem...şimdi belki saçma ama acaba mızmızlandım ve bebeğimi yeterince sahiplenemedim mi, korktum mu diye aklımdan geçiyor...
35 yaşındayım 8 ,5 yılık evliyim , sizler?
Kızlar hiç keyfim yok.Eşim ailesinin yanına gitmişti. Bizden farklı bir şehirde onlar. İki eltim ve çocukları da alıp geliyormuş Offff yaaa . Bir haftasonu tatilim var. O da zehir oldu. 2 oğlan çocuğu var eltimin. Çok da hareketli çocuklar. Çocuklu misafir ağırlamak istemiyorum ya.. Dinlenip keyif yapmak istiyorum. Bir de eltilerle çok farklıyız. Hiçbir ortak noktam yok. Ne konuşacağız ? Çocuk konusunu açmasalar bari. Onlara laf anlatmaya hiç gücüm yok.
ankarada bugun yumurta toplama işlemim vardı ve 3tane yumurta toplandı az toplandı doktorumda öyle dedi ama biz zaten kaliteli saglıklı olanı arıyoruz bizim için önemli olan bu dedi yarın genetik doktorla görüşcez inşallah 3 döllenir.aranızda 3 yumurtası toplanan oldumu arkadaşlar.
Allah yardımcınız olsun.
Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Emin ol bu da geçicek. İnsan neleri atlatmıyor ki.... Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasıp eysin.
Her kese Selamlar.
Benim malesef şimdilik internetim yok. Eşimin iş yerine geldim. Yazılanları hızlıca okudum. Burdan yazıyorum. Aklım hep sizlerde.
Ben de pazar ertesi inşeAllah rahim yaralama için hastaneye gidicem :44::44::44:. Hakkımızda hayırlısı.
mrb canım insan ister istemez sayıya takılıp üzülüyor ama gerçekten tamamen şans işi. çok yumurta demek çok sağlıklı anlamına gelmiyor. benim 8 yumurta toplanmıştı. sadece 4 ü pgt aşamasına gelebildi ve 2 si sağlıklı çıktı. onlardan da 1 i tuttu. hiç belli olmaz ikiside sağlıklı çıkabilir. temennim bu yönde.
hadi hayırlısı canım. salı günü bize güzel haberi ver.
Günaydınn canlarımmmm
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi
Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..
İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?
Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum
Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..
Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı
Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??
Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksiktiSizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim
özlem canım 250 okurum adını de istersen ya da özelden yaz ve niçin okunduğunu...
yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.
yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.
canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))
36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...
açıkçası şu anki ruh halimle sağlıkla bebeğimi dünyaya getirebileyim de 3 ay bulantılara çoktan razıyım. Dua ediyorum Allahın da takdiri ile sağlıkla ikiz olur da senin yaşına geldiğimde dediğin gibi 2 bebeğim olur:)
Her kese Selamlar.
Günaydınn canlarımmmm
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi
İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?
Akasyam yolladın mı misafirleri?
Nasıl geçti hafta sonun?
Allah yardımcınız olsun.
Her kese Selamlar.
olacak tatlım tüm kalbimle dualarımdasınız
Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canımEve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. Anlayacağın şifayı kaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?