Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sağol Sümeyye desteğin için amin amin hepimize inşallah... rahim yaralanmasının da tutunmada işe yaradığını okumustum Allah yardımcın olsun...

oğullarımın 2 si de akrep burcu... bebeklik özellikleri benzemiyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah...
zaman geçiyor hızla... biz de 3 aylık olduk...

canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))

35 yaşındayım 8 ,5 yılık evliyim , sizler?

36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...

canım eşin yine de uyarsın böyle durumlarda uyarı iyi oluyor gerçi gelmişlerdir şimdi...

inşallah 2 si de sağlıklıdır ikizin olur:))

canım rahim yaralaması nedir nasıl yapılır neden sana yapılıyor geçmiş olsun şimdiden...

Ah kızlar uyku tutmuyor beni türk kahvesi ve nescafe fazla geldi:))
kalabalık misafir vardı şükür herkes servisini kendi yaptı açık büfe. Ahmet Arda da uslu durdu yorulmadım şükür bu gece de var ama bir aile...

şans işe dediğin ğibi tulip inşallah ikiside saglıklı çıkar pazartesi 4 e kadar embriyolar pgt ye gircek canım genetik prof inşallah saglıklı cıkar salı transfer yapılır dedi daha iyi olur dedi inşallah saglıklı cıkarda beklemeye razıyım hayırlısı olsun.

inşallah canım ikiside saglıklı çıkar yarın 4 de genetikçi arayacak olumlu olur herşey yolunda gider inşallah salıda transfer olur adanaya dönerim inşallah .

Günaydınn canlarımmmm
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi

Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..

İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?

Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum

Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..

Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı

Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??

Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksiktiSizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim

Nazz chnb ye katiliyorum ikinciler ilk gibi olmuyor insallah gecicek
Ikincide sende rahat edeceksin Allah yardimcin olsun
Ben yanlizim canim ilk dede yalnizdim simdi ikisi birden
Yine yalniz esimden baska yardimcim yok ben idare ediyorsam boyle yabanci memlekette
Siz dahada idare edersiniz alisirsiniz canim ama kucaga alistirmamaya calis
Tez vakitteyken yatagina alistir zorlada olsa aglasi aglasin esonunda onlar yorulup pes ediyorlar

Kızlar sızden bır rıcam olacak bır arkadasım ıcın
4444 tefrıcıye duası okutuyoruz okumak ısteyen olursa
lutfen bana kac tane okuyabılecegınızı yazarsanız
cok memnun olurum ve sımdıden hepınıze tesekkur ederım

allah razı olsun dualarınızı kabul etsın ınsallah

evet canım ağrılarım var baya mecburen çekeceğiz ne yapalım
Annen gitti demek ha senle ben yalnızların kadınıyız
Amaann Eylülcük kucakçı oldu desene işin var valla yandınız

özlem canım 250 okurum adını de istersen ya da özelden yaz ve niçin okunduğunu...

özlem canım 250 okurum adını de istersen ya da özelden yaz ve niçin okunduğunu...

Cok sagol Allah razi olsun arkaddasimin adi sebahat sebebi ise bizimle ayni tedaviye basliyor onun icin ben yapmak iistedim bu ucuncu denemesi sizleriinde duasi ile olaacak insalla bu sefer

yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.

yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.

Çok zor bir bekleyiş o. Allah yardımcın olsun canım. Senin için en hayırlı neyse Rabbim onu nasip etsin. Dularımız iki bebişinin de sağlıklı olması ... İnşallah öyle olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.

Günaydınn canlarımmmm
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi

İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?

Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.

Benim 5 tane dondiriğim var canım Bakalım nasıl çıkacaklar...

Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.

Akasyam yolladın mı misafirleri?
Nasıl geçti hafta sonun?

Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canım Eve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. Anlayacağın şifayı kaptık

Allah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyor Güzel haberlerini bekliyoruz canım..

olacak tatlım tüm kalbimle dualarımdasınız

Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum. Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:

Bunlarda akıl yok Hiç hasta çocukla gezmeye gidilir mi ya. Otur evinde ne işin var kalkıp bir de şehir dışına geliyorsun.
Çok geçmiş olsun. Bol bol meyve yiyin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…