Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar memorial topiğinde bir arkadaş var. 10 yıllık evli. 8.denemesini yaptı ve bugün güzel haberini aldık. Kendim pozitif almış gibi sevindim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş.

Ay çok duygulandım yaa valla tanımıyorum ama sevindim valla onun adına Rabbim devamınıda getirsin inş darısı senin başına incim inşallahhh:49:

Amin canım inş.

Benzeyip benzemediğini çıkaramam daha :1: Ama çok güzel :nazar:

Benzemek demişken, eltimin oğlan aynı kayınvalideme benziyor :1:

Hee anladım daha benzetemedin desene:1::1:
Doğunca inşallah benzetirsin canım:16:
Ayy tövbe kış kışşş benimki benzemesin vallaa:18::19:

Merve ben aslinda cok sessiz degilim hicbir lafin altinda kalmam
Ama neden biyle oluyor benmi cok abartiyorum bilemedim
Aslinda esim cok iyidir kesinlikle bana laf soyletmez ama bilmiyorum iste

Bu arada minnosun cok tatli masallah bayada belli oluyor heryeri
Odasi da cok guzel gule gule guzel gunlerde kullanin insallah
Bizde bugun almina nin yeni yatagini kurduk cici cicivnevresimerini taktik
Bu geceden itibaren kizlarim kendi odalarinda uyuyacak insallah

Hee anladım daha benzetemedin desene:1::1:
Doğunca inşallah benzetirsin canım:16:
Ayy tövbe kış kışşş benimki benzemesin vallaa:18::19:

Doğsun bakalım o zaman benzetirim evet :1:

Ya kızlar kayınvalidemle telefonda konuşurken sürekli iyisin değil mi diye soruyor. Sanırım bebek doğunca hüzünlendiğimi falan düşünüyor. Beni düşünüyor sağ olsun ama milletin yanında öyle soruyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum. Zaten telefonda eşimle de benimle de öyle çok neşeli bir şekilde konuşmuyorlar. Eşim de dedi gizlemeye çalışıyorlar, anlamış.

Foto bekliyoruz :1:

Canım gelip geçici bir durum bence
Evinize yeni bir birey katıldı sonuçta
Düzeninizde tam oturur bir sorun kalmaz
Sağol canım daha güzelleri senin minnoşlara:1:
Ama daha küçük değilmi Eslem için ayrı odada yatmak:26:

Dün akşam arkadaşlardaydık. 5 çifttik. Bizim dışımızda hepsinin çocuğu var. Arkadaşlardan biri kızına, kızım herkes babasına gidiyor sen de bana gel demiş. Eşim çok kötü oldum o an diyor :5: İçim yandı :(

Son düzenleme:
Doğsun bakalım o zaman benzetirim evet :1:

Ya kızlar kayınvalidemle telefonda konuşurken sürekli iyisin değil mi diye soruyor. Sanırım bebek doğunca hüzünlendiğimi falan düşünüyor. Beni düşünüyor sağ olsun ama milletin yanında öyle soruyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum. Zaten telefonda eşimle de benimle de öyle çok neşeli bir şekilde konuşmuyorlar. Eşim de dedi gizlemeye çalışıyorlar, anlamış.

Ya incim bu konu öyle uç bir noktadaki yani böyle saklamaya çalışmak kötü bence
Ne var yani ne sanıyorlar hasetlik yapacağını mı sanıyorlar kıskandığınımı yada
Sen onları çookktan aşmışsın.Bazen anlayış iyi ama böyleside kırıcı oluyor sanki bilemedim yani:26:

Ya incim bu konu öyle uç bir noktadaki yani böyle saklamaya çalışmak kötü bence
Ne var yani ne sanıyorlar hasetlik yapacağını mı sanıyorlar kıskandığınımı yada
Sen onları çookktan aşmışsın.Bazen anlayış iyi ama böyleside kırıcı oluyor sanki bilemedim yani:26:

Hasetlik yapacağımı düşünmezler biliyorum ama sanırım bizim henüz olmadığı için üzüldüğümüzü düşünüyorlar. Art niyetli olmadıklarını biliyorum, benimle ne zaman konuşsa destekvari konuşur. Ama evet insan üzülüyor onlar böyle davranınca. Bakalım 1 ay sonra gittiğimizde nasıl olacak. Umarım normal davranırlar :)

Dün akşam arkadaşlardaydık. 5 çifttik. Bizim dışımızda hepsinin çocuğu var. Arkadaşlardan biri kızına, kızım herkes babasına gidiyor sen de bana gel demiş. Eşim çok kötü oldum o an diyor :5: İçim yandı :(

Kuzum benim az kaldı inşallah bu tedavinizde Rabbim sizinde yüzünü güldürecek
Ahh keşke bir çaresi olsa keşke gidip parayla satın alınan bir şey olsa ama yok işte
Yüce Mevlanın takdiri...

Kuzum benim az kaldı inşallah bu tedavinizde Rabbim sizinde yüzünü güldürecek
Ahh keşke bir çaresi olsa keşke gidip parayla satın alınan bir şey olsa ama yok işte
Yüce Mevlanın takdiri...

Öyle canım bu bir imtihan. Zaman zaman kriz geçirsem de (ki doğaldır bu kadar zorlu yollardan geçiyoruz) biliyorum ki Rabbim nasip etmedikten sonra yapacak bir şey yok. Zamanını bekliyorum sabırla, duayla. İnanıyorum Rabbim bizim de meleğimizi gönderecek inşaallah.

Incim sorma canim iylesmediler hala devam ediyor
Ustelik okadar stresliyimki hergun esimle kavga ediyorz
Bu aralar beni hic anlamiyor

Allah şifa versin. Sana da sabır diliyorum. Lohusalığın etkisi, artı ikinci bir çocuk. İnşeAllah her şey en kısa zamanda yoluna girer.

Sorma merve ya bende biliyorum hataliyim sinirlenince buyuk kiza cok kiziyorum
Esimde bana kiziyor o daha beek anlamiyor diye, anlamadigini bende biliyorum
Ama hersey biranda olup bitiyor, zaten bende cok pisman oluyorum
Ama elimde olmadan oluyor sonrada benimle alay ediyor esim guya saka yapiyormus
Almina ya diyorki gel kizim annen sana siddet uyguluyor kim bilir ben yokken sana neler yapiyor
Gecen artik oturdu sesli sesli agladim kizimi bana karsi kiskirtiyor ya deliriyorum

Özlemcim bir az dikkat et, sen büyük kıza sürekli kızarsan, Allah korusun küçük kızı kıskanmaya başlar. Zaten ilk başlar çok severler, sürekli azarlanınca durum deyişir. İnşeAllah sen böyle bir şey yaşamazsın. Ablamın Allah bağışlasın 4 kızı var ve her seferinde çok büyük çaba gösterdi kıskançlık olmaması için. Hatta yeni bebeyi kucağına bile almıyordu. Neyseki başarılı olmayı başardı her seferinde.

Kızlar memorial topiğinde bir arkadaş var. 10 yıllık evli. 8.denemesini yaptı ve bugün güzel haberini aldık. Kendim pozitif almış gibi sevindim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş.

İnci daha memorialı okuyamadım, mikro diyimi güzel haber alan???? :16::16::16::52::52::52::52::52:

Öyle canım bu bir imtihan. Zaman zaman kriz geçirsem de (ki doğaldır bu kadar zorlu yollardan geçiyoruz) biliyorum ki Rabbim nasip etmedikten sonra yapacak bir şey yok. Zamanını bekliyorum sabırla, duayla. İnanıyorum Rabbim bizim de meleğimizi gönderecek inşaallah.

Canım aniden çıkmak zorunda kaldım.Evet hepimiz farkındayız Rabbim ol derse olur ancak
Ama hepimiz insanız kuluz işte bazende dayanamıyoruz nefsimiz kabarıyor neden benim yok diyesi geliyor insanın
Sen güçlü ve inançlı bir insansın Allah'ın izniyle bu sabrının mükafatını hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olarak alacaksın inşallah:16:

Canım aniden çıkmak zorunda kaldım.Evet hepimiz farkındayız Rabbim ol derse olur ancak
Ama hepimiz insanız kuluz işte bazende dayanamıyoruz nefsimiz kabarıyor neden benim yok diyesi geliyor insanın
Sen güçlü ve inançlı bir insansın Allah'ın izniyle bu sabrının mükafatını hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olarak alacaksın inşallah:16:

merve canım sende mi pgt ile hamile kalmıştın bizde gerekli canım pgt nerde oldu tedavin kaçıncı denemendi

merve canım sende mi pgt ile hamile kalmıştın bizde gerekli canım pgt nerde oldu tedavin kaçıncı denemendi

Hoşgeldin canım topiğimize evet pgtyle canım
Bu ilk tüp denememizdi çok şükür tuttu:nazar::49:
Daha önce düşüklerim var:31:
Bende kromozom translokasyonu var o yüzden pgt yapılıyor mecburen
Ataşehir Memorıalde yaptırmıştık canım biz

Hoşgeldin canım topiğimize evet pgtyle canım
Bu ilk tüp denememizdi çok şükür tuttu:nazar::49:
Daha önce düşüklerim var:31:
Bende kromozom translokasyonu var o yüzden pgt yapılıyor mecburen
Ataşehir Memorıalde yaptırmıştık canım biz

canım benim 5 olacak benim eşimdede kromozom bozukluğu var çook korkuyorum sağlşıklı embriyo çıkmazsa diye

canım benim 5 olacak benim eşimdede kromozom bozukluğu var çook korkuyorum sağlşıklı embriyo çıkmazsa diye

Peki sen hiç hamile kalmadınmı canım:26:doğal yoldan?düşüklerin varmı?
Yenimi anlaşıldı eşinde kromozom bozukluğu olduğu?
Nasibinizde varsa inşallah çıkar canım
Kadında daha zor bu kromozom bozukluğu
Erkekler daha şanslı canım
Bizim pgt hikayesi biraz tuhaf:1:

Back
X