- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.621
merhaba arkadaşlar kaç gündür bakamadım sizlere tşk ederim iyi temennileriniz için evet vakti ve zamanı deyilmiş benim için hayırlısı böyleymiş üzüldüm hemde çok ama hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo elimizden aslında bizim gibi genetik problemi olanlar için pgt nasıl iyi bir tedavi yöntemi oldugunu anladım ama çok da sitresli zaman geçsin istiyosun bir yandan istemiyosun karmaşık bi bekleyiş oldu eşim ve benim için .3 gebelik yaşadım üçünüde 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kalıştım bu daha zordu sanki benim için.şimdilik biraz ara vercem 2 buçuk 3 yıl içinde 3 gebelik ve 1 pgt bana baya ağır geldi şimdi hastaneyi değiştirelim diye düşünüyoruz iyi bir hastane ama bu tedavide en baştan belliydi sanki sonu yumurta büyütme iğnesinde 11 gün boyunca dozunu arttırmadı ve her kontrole gittiğimde yumurta sayım düştü ve en sonunda 4 yumurta kaldı onunda 3alındı zaten şimdi düşünüyorum da bu kadar azbir sayıyla durdurabilirdi tedaviyi zaten bizim problemimiz dolayısıyla şansımız düşük hayırlısı böyleymiş demek arkadaşlar siz hangi merkezlerde yaptırdınız fikrinizi almak isterim.
Sevdacım hoş geldin. İnş. son üzüntün olur bu. Tabi biraz ara ver hem maddi hem manevi toparlanmak için. Allah yardımcın olsun...
Bu topikte tedavi olunan merkezler, İstanbul Şişli Memorial, Ataşehir Memorial, Yeditepe Ünv. Hastanesi, Ankara Genart.
Tulip yanlış hatırlamıyorsam Bursa Koza Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi olmuştu ama pgt başka yerde yapıldı.