Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım. Hadi ben kapıyı aralıyorum siz de gelin beni yalnız bırakmayın :16:

inşallah canım :) gönül ve mantık istiyor da ruh hazır değil :)

hatırladığına çok sevindim.
cnm sende başlıyormussun inş. yüzümüz güler bu sefer.
ben centrumda yaptırıyorum embryolar genlab laboratuarına gidiyor. muhterem bahçe nin lab ı.
array yöntemi kullanılıyormuş. bende konuyu yeni araştırıyorum o yüzden pek ayrıntıları öğrenemedim henüz:)
bu yöntem nasıl ?

bubuş merhaba ,

translokasyon mudur senin sorunun acaba?

Canım ilk önce ameliyat olduğum doktora kontrole gideceğim. Her şey iyi derse inşaallah mart sonu başlayacağım. Allah razı olsun :16: Allah'ın izni ve dualarımızla kuzular gelecek inşaallah...

Sen nasılsın? Evde durumlar düzeldi mi biraz?

Hadi hayirlisi bakalim dedigin gibi gelsin kuzucuklR insallah
Hersey iyi olacak evvel Allah in izni ile
Evet canim yavas yavas duzeliyor
Bugun almina yi tuvalete alistirmaya basladim simdilik iyi gidiyor masallah kizima

Tedavin hayırlı olsun bubuş.. Allah yardımcın olsun. :16:

amin cnm tşk ederim. inş. bu yolda hepimizin yüzü güler.

Array'de embriyonun tüm kromozomlarına bakılıyor ama embriyodan 2 parça alınıyor bunun için bilgin olsun canım.

dr umun açıklamasında 1 hücre alınıyor diğerlerine hiçbir zararı yok kalanlar gelişimlerine devam ediyor yazıyor. valla çokda irdelemek istemiyorum. sonra stres yapıyor bana yok öylemi yok böylemi diye. artık allaha emanet :))
konular arasında elinde kalan ilaçları satanlar var onlardan ilaçları alıyım diyorum.

herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.

PGT testini nerde yaptırıyorsun .. ben izmirde yaşıyorum ankarada GENART tüp bebek merkezinde yapıyorlarmış..

sizce GENART başırılımı PGT testinde bilgisi olan varmı

birde İSTANBUL da bir yer varmış .. tecrübeli arkdaşlar hangisini önerirsiniz...

PGT testini nerde yaptırıyorsun .. ben izmirde yaşıyorum ankarada GENART tüp bebek merkezinde yapıyorlarmış..

birde İSTANBUL da bir yer varmış .. tecrübeli arkdaşlar hangisini önerirsiniz...

bizim genlab da yapılacak. genartla ilgili bilgim yok maalesef.

Kızlar akideden haber alan var mı :26: İnşallah kendi de bebişi de iyidir. :31:

Yok canım ya. İnş. iyilerdir.

Genart'ın genetikçisi Volkan Baltacı.
İstanbul'da Memorial var en bilindik yer.

Burdur'a iki Aya kadar ğitcem zaten ilk işim Antalya memorıala gitmek olacak zaten tşk inci randevu almışsın hakkında hayırlısı olsun canım allahım gönlüne göre versin

Sağol canım amin inş. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bizler de kuzucuklarımıza kavuşalım hayırlısıyla inş.
Hayırlı, güzel haberlerini bekleyeceğiz.

kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?

inşallah ikizdir canım üçüz olmaz inşallah. tekiz değil kesin:)

Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.

herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.

hayırlı olsun canım... fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. bazı yerler embriyo başına veriyor bazıları topluca veriyor ...

inci 13 mart ha süper haber...

kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?

Nazz harika bir haber bu :32::24::21::21::21: Çok sevindim... :16: Görümcen de çok mücadele etti diye hatırlıyorum. Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almasını da nasip eder.. Bence en az ikiz :9::7::13::13: İnşallah da ikizdir. Üçüz biraz zor.. :31:

Uuuuuuu bu ne böyle :52::52::52:
Maşallah maşallah :nazar:
Bence üçüz :52: Hiç böyle değer duymamıştım bu günlerde.
Doktoru ne demiş?

Doktoru ya ikiz yada üçüz demiş:1:
Üçüz çocuk düşünemiyorum:52:Ben bi eylüle yetişemiyorum eylülden 3 tane olsa ne yapardım acaba huni takıp gezerdim herhal:52:

Doktoru ya ikiz yada üçüz demiş:1:
Üçüz çocuk düşünemiyorum:52:Ben bi eylüle yetişemiyorum eylülden 3 tane olsa ne yapardım acaba huni takıp gezerdim herhal:52:

:9::9::9::9:
Ay canım bakımı elbet zor olur ama bir şekilde bakılır. Onun öncesinde riskli gebelik üçüz maalesef. Çoğu doktor redüksiyon öneriyor bu da çok zor. İnş. ikizdir. Hakkında hayırlısı olsun görümcenin :31:

Back
X