- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.441
iNCİMMM Canım arkadaşım transferin olmuşşş çoookk sevindimm kaç embriyo koydular şimdi???Nolur kusuruma bakma annanem yanımda malumm eylülde var girmeye zaman bulamıyorum bi türlüüü
Mervemmm canım güzel arkadaşımmm çok az kaldı dogumunaaaa ayy çok mutluyummm yaaa yeni bebek geliyooooooooooo huuuuuuuu!!
Mattikam senn yaşadıgın benimde başıma geldi kızım bronşit oldu çok zor atlattıkkkk:2:Senn nasılsın canımmm ahmet kaç aylık olduuu ek gıdaya ne zaman başladınnn?Benmde bu ara sütüm az gibi doymuyormu acaba diye düşünmeye başladımmm..
Chnb seni zaten feysten takip ediyorumm kuzumm gitsinnn kilolar gelsin fit nesrinnn
Akasyamm kuzum benmm herkesin mutlulugunada üzüntüsünde ortak olan güzel yürekli arkadaşımmm rabbim gönlündekini nasip etsinnn hep mutlu haberler al hayatında herrşeyin en güzelini hakediyorsunnn..
Rosa canım maşallah hamileligin güzel geçiyor ..Geçen girdigimde melek oglunun resmini gördümm küçücük yüregiyle ne acılar tattı kuzum oturdum agladımMis kokulu yavrumm benmm allah rahmet eylesinn..allah başka acılar göstermesinn..
Sümeyye canımm mrbb sende yeni hamilelerdensinnn maşşallahhh sanada canımmm
Hazademmm hazademmm onla feysten görüşüyoruz zatn
Bende izmrden geldim eylül bronşit olmuştu yeni atlattıı tek yakınım ankarada olan ablam izmire atandıSizler nasılsınızzzzz hepinizi çookkk özledimmmm
Mervişiimmmm maşallah sana... Azıcık kaldı isim netleşti mi?
Sormuşsun niye yazmıyorlar diye? Canım Akasyadan sonra nedense benim yazma isteğim azaldı çok üzülmüştüm.
Dİğer arkadaşları bilmiyorum. Diğer topiğime de az yazıyorum bu ara. Orada da sevdiğim bir arkadaş 4. bebeğini kaybetti. Böyle olunca bir ara böyle yazmakta sıkıntı çekiyorum(
Mattikam bakıyorum sen de azimlisin kiloda:)) Ne kadar verdin neler yaptın? Ben yaptıklarımı anlatayım. 83 le doğuma gittim. 1.60 boyum.
Emzirme filan 45 gün kadar önce 76 oldum doğum sonrası 79 dum hiç vermedim.
45 gün önce nette hızlı incelme diyeti var önceden yaptığım diyet. Ben aslında diyetisyene gidip doğru beslenmek istedim ama 6 aylık olmamdan bebe kabul etmedi.
Ayrıca okula başladım 20 artı 20 dakika gidiş geliş. Akşam da komşularla 1 saat yürüyüş. 66 gibiyim şu an... Ama sanki sütüm azaldı(
Nazım geçmiş olsun hava değişimindendir...
Tulip, Arman, Akide, Rana, Akasya, Hazade, Sümeyye diğer kızlar nasılsınız?
Mattikam bakıyorum sen de azimlisin kiloda:)) Ne kadar verdin neler yaptın? Ben yaptıklarımı anlatayım. 83 le doğuma gittim. 1.60 boyum.
Emzirme filan 45 gün kadar önce 76 oldum doğum sonrası 79 dum hiç vermedim.
45 gün önce nette hızlı incelme diyeti var önceden yaptığım diyet. Ben aslında diyetisyene gidip doğru beslenmek istedim ama 6 aylık olmamdan bebe kabul etmedi.
Ayrıca okula başladım 20 artı 20 dakika gidiş geliş. Akşam da komşularla 1 saat yürüyüş. 66 gibiyim şu an... Ama sanki sütüm azaldı(
Nazım geçmiş olsun hava değişimindendir...
Tulip, Arman, Akide, Rana, Akasya, Hazade, Sümeyye diğer kızlar nasılsınız?
Güzel arkadaşlarım kader arkadaşlarım Allah sizlerden razı olsun...
Alıntı yapamadım, ben çok şükür iyiyim inşaallah bebeklerim de iyidirPerşembe günü çok yoğun ve stresli geçti bizim için. Eşimin telefonu her çaldığında hop oturduk hop kalktık. İlk etapta 8 embriyom gitti genetiğe. Bunlardan ikisi transfer edildi, ikisi donduruldu, dördü gitti. Kalan 4 tanesinden biyopsi alınıp donduruldu. Onların sonucunu şu an bilmiyoruz. O günkü heyecanımı, korkumu görmeniz lazımdı. Nabzım 120lere fırlamış. O kadar korkuyorduk ki eşimle ama birbirimize belli etmiyorduk. Transferimizin olacağı haberi gelince yaşadığımız duyguları az çok tahmin edersiniz. Yatışımız yapıldı, genetik doktorumuz geldi onunla konuştuk sonra beni transfer katına indirdiler. Çok şükür doktorum doğum iznine ayrılmadan transferimi yapacaktı, onun moraliyle girdim içeri. Embriyolog embriyoları getirince kalpten gideceğim sandım bir yandan katetere bakıyorum görebilir miyim diye bir yandan ekrana :) Ekranda görünce başladım ağlamaya Allah'ım sen yavrularıma sağlık verdin şimdi de can ver inşaallah dedim... 1 saatlik istirahatin ardından karnımı doyurdum ve eve geldik. Test günüm haftaya cumartesi. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım bu kez sağlıkla, hayırlısıyla kavuşurum kuzuma ya da kuzularıma...
Alıntı yapamadım, ben çok şükür iyiyim inşaallah bebeklerim de iyidirPerşembe günü çok yoğun ve stresli geçti bizim için. Eşimin telefonu her çaldığında hop oturduk hop kalktık. İlk etapta 8 embriyom gitti genetiğe. Bunlardan ikisi transfer edildi, ikisi donduruldu, dördü gitti. Kalan 4 tanesinden biyopsi alınıp donduruldu. Onların sonucunu şu an bilmiyoruz. O günkü heyecanımı, korkumu görmeniz lazımdı. Nabzım 120lere fırlamış. O kadar korkuyorduk ki eşimle ama birbirimize belli etmiyorduk. Transferimizin olacağı haberi gelince yaşadığımız duyguları az çok tahmin edersiniz. Yatışımız yapıldı, genetik doktorumuz geldi onunla konuştuk sonra beni transfer katına indirdiler. Çok şükür doktorum doğum iznine ayrılmadan transferimi yapacaktı, onun moraliyle girdim içeri. Embriyolog embriyoları getirince kalpten gideceğim sandım bir yandan katetere bakıyorum görebilir miyim diye bir yandan ekrana :) Ekranda görünce başladım ağlamaya Allah'ım sen yavrularıma sağlık verdin şimdi de can ver inşaallah dedim... 1 saatlik istirahatin ardından karnımı doyurdum ve eve geldik. Test günüm haftaya cumartesi. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım bu kez sağlıkla, hayırlısıyla kavuşurum kuzuma ya da kuzularıma...
cnmm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim RABBİM bu sefer yüzünü güldürecek inşş.
canımm benimm çokkk sevindimmm çokk şükür transferin olmuşş
2 tane bebişin karnında rabbim onlara güç versin inşallah sımsıkı tutunsunlar sana:26::26:.
hayırlı haberlerini alırız inş cumartesi..:26::26:
sen arada gel yaz böyle, topik bomboş hiç iyi olmuyo herşey paylaşıldıkça daha katlanılır oluyo.
kilo vermeye iyi başladım ama son 3 aydır aynı 2 kiloyu alıp veriyorum. işe başlamak bana da iyi gelirdi ama eylüle başlıcam.
süt azalmaya hep meraklı ama ben azalcak mı diye düşünürsem azalıyo çok düşünmemek lazım.
bi bakayım senin şu diyete.
Ben iyiyim elhamduLillah. Sana bir tafsiyye vereyim. Aktarlarda ANNE ÇAYI adlı bitkisel karışım olan çay satılıyor. Bula bilirsen mutlaka dene. Sütü artırmaya inanılmaz yardımcı oluyor. Ben burdan arkadaşım için alıp Baküye aparmıştım, o kadar memnun kaldı ki, tekrar istedi. Terkibi- çimen, anason, ısırqan otu yaprağı, rezene ve.b bilindik otlar.
Allah razı olsun zeynebim... Sen nasılsın?
Allah razı olsun canım
merak ettim ben de seni incim dinleniyo heralde dedim. çok şükür ya haftaya cumartesi bayram edicez inş. hayırlısıyla..Güzel arkadaşlarım kader arkadaşlarım Allah sizlerden razı olsun...
ben de hurma sürdüm bence çok hızlı büyüyolar o yüzden. emdiği kadar artık nasip.Canım ne bileyim ben ciddi ciddi mamaya başladım ek gıdaya ve mamaya 4. ayda geçtim. Maşallah iştahlı. Doğduğunda önce hurma sürmüştüm ağzına etkisi var mı bilmiyorum.
Ben önceden de o diyeti yaptım beğendim ve yine yapıyorum 40 günde 9 kilo verdim . Ama yürüyüş de var işte. Dukan filan diyorlar karatay diyorlar kafa yormadım...
Ah canım ah ben her gün humana stil tea içiyorum yatmadan da çemen tohumu, kimyon,rezene, ısırgan, dereotu tohumu, havuç tohumu karışımı içiyorum büyük 2 kupa ama yine de yetmiyor(
Dualarım seninle çok güzel anlatmışsın...
Kızlar selamlar..
Aslında topiğe yazmama gibi bir duygum yok. Sadece nedense bu topiğe yazdığımda içime bir karanlık çöküyor. bunun sizinle asla ilgisi yok.Lütfen üstünüze alınmayın. hepiniz bana çok çok destek oldunuz. bir çoğunuzu hiç görmediğim halde çok seviyorum. Ama hislerim karışık ve tuhaf.. Sevdiklerinle mutlu yaşadığın bir eve bir felakatten sonra geri döndüğünde içerisini karanlık ve tozlu bulmak gibi hisler.. Neyse işte öylebelki bir gün buraya güzel haberler yazabilirsem bu duyguyu atarım üzerimden..
Öte yandan yazamamamın diğer ve belki de en önemli sebebi de işyerinde kimsenin eline koz vermek istemeyişim. biliyorsunuz çok kötü kavga ettim. engelli kadroda olduğum için beni atamıyorlar. ama internet kaydediliyor. Önüme getirsinler istemiyorum..Akşamları da koca dırdırından giremiyorum.Böyle işte canlar..
Bugün acıbademe muayene gittim. çok şükür rahim ağzı yarası, vs korktuğum şeyler yokmuş.. adet devam ettiği için smear alamadı. ama pek gerek de görmedi. adetin uzun sürmesini yaşadığım düşüğe bağladı
Bir aksilik olmazsa temmuz start vereceğiz.. İncim için çok iyi şeyler hissediyorum.Bence oldu bu iş.. inşallah güzel haberlerle topiğimiz yine canlanır....
Akasyam arayamadım seni. Çok sevindim. İyi misin biraz daha? İçini ferah tut, temmuz çok yakın...
İyiyim canım. biliyorsun kanama uzayınca aklıma birçok kötü ihtimali getirmiştimdoktor tatlı bir bayandı. nur hanımı da tanıyormuş. Rahim ağzında bir problem yok dedi. Meşhur polipimi gördü yine bir ihtimal bu kanama yapabilir dedi ama pek ihtimal vermedi. sadece mantar olmuşum. onun için ilaç ve fitil verdi. öyle işte canım. sen ne yapıyorsun bakalım ? stresli gördüm seni minnakları stres yapma da ne yaparsan yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?