Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

düşük kürtaj sonrası hele antibiyotik falan da kullandıysan o mantar olur illa. hemen geçsin inş.
aman başka sorun olmasın da

Rabbim tüm isteyenlere Annelik duygusunu tatdirsin hayirli ve saglikli insallah....Evlat Sevgisi ve Acisi hicbirseyle ölcülmez....Bende bu ay sonunu bekliyorum insallah hayirliysa Genartda baslicam...cok karmasik duygular icindeyim....ben bi düsük yapmisdim....bide Oglumuz 2,5yasinda Melek oldu...bu ilk denemem olcak....

inş ilk denemende sağlıkla gelir bebeğin. ne zor yollardan geçiyoruz, meleğin şefaatçin olsun inşaallah.

çok sevindim inci. dondurulmuşlarında var. diğer dördünde ne gibi problemler çıktı. kromozomlara bakılmışmıydı senin?

cumartesi ama cumartesiyi bekleyemeyeceğim sanırım :)

cumartesi transferin kaçıncı günü oluyor. bana 10. günü yaptırmışlardı.

TULIPROSA ayrica nedem Kromozomlara bakiliyor onu pek anlamadim ben yani pgt yapildiginda zaten bakilmiyor mu canim?

Allah yardımcın olsun... Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Allah böyle bir acı yaşatmasın bir daha...

Sağol canım. İkisi hasta çıktı birinden veri alınamamış biri de şüpheli. Veri alınamayan donduruldu onu unutmuşum. Tekrar bakılacak. Transfer edilenlerden biri taşıyıcı, dondurulmuşlarım da taşıyıcı. Kromozomları istemedik, sadece hastalığımıza bakıldı.

TULIPROSA ayrica nedem Kromozomlara bakiliyor onu pek anlamadim ben yani pgt yapildiginda zaten bakilmiyor mu canim?

Tek gen hastalıklarında hasta isterse kromozomlara bakılıyor canım yoksa bakılmıyor.

Son düzenleme:
Anladım canım...
Evet az kaldı inşallah ERva koymaya karar verdik inşallah.
Şİmdilik ağırlaşmaktan başka çok şükür bir sıkıntımız yok
Arada bir gel yaz özlüyoruz valla...
Sağol Nazım az kaldı heyecan dorukta
Sizede çok geçmiş olsun bu arada sende yazıver arada

Canım benim çok duygulandım okuyunca boğazıma bir şeyler düğümlendi o pgt sonucunu beklerkenki halini Gözümde canlandırdım bir an
İnşallah yavruşların yada yavruşun(hakkında ne hayırlıysa o olsun)seni bırakmayacak
Sağlıcakla gelsinler inşallah

İnşaallah mervem inşaallah...
Çok bekledim çok göz yaşı döktüm kavuşmak için... Şimdi benimleler Allah'ın izniyle ve inşaallah bırakmazlar ya da bırakmaz beni...

Tulipcim bu arada bizim test tarihi opu gününe göre belirleniyor. Opudan sonraki 14.gün yapılıyor. 5.gün olduğu için transferim 8 gün beklemiş olacağım cumartesiye kadar tabi bekleyebilirsem :)

Son düzenleme:

İnşaallah mervem inşaallah...
Çok bekledim çok göz yaşı döktüm kavuşmak için... Şimdi benimleler Allah'ın izniyle ve inşaallah bırakmazlar ya da bırakmaz beni...

İnşallah Cumarttesi günü mutluluk gözyaşları dökeceksin canım
Çok emek verdin Rabbim mükafatını versin inş.oda hayırlı sağlıklı evlatlar olsun
Eee minnaklarınla konuşuyor musun ya?Kasık ağrın felan var mı
Göğüsler ne alemde?

İnşaallah...
Konuşmaz mıyım elim karnımda sürekli konuşuyorum dua ediyorum. Ara ara ağrım oluyor, göğüslerim opudan beri şiş acıyor.

Canım güzel haberler vermişsin sevindim. temmuza ne kaldı...

canım büyük oğlanda sürmedim iştahsızdı arda da sürdüm şükür iyi çok kilo almıyor ama şükür iştahlı...
ahmet barış da büyümüş maşallah....

allah yaşatmasın bir daha. o acı çok zor. ben kucağıma almadım 25 haftada doğmuştu 4 gün yaşadı. 2 çocuğum var şu an ama yüreğim dağlandı bir kere. sen onca yıl birlikteymişsin acını yüreğimde hissettim(

erva çok güzel önceden de erva demiştin değişmemiş. uğrarım:))

İnşaallah...
Konuşmaz mıyım elim karnımda sürekli konuşuyorum dua ediyorum. Ara ara ağrım oluyor, göğüslerim opudan beri şiş acıyor.

Oh oh memelerin şişsin bırak daha iyi
Kasık ağrısıda iyiye delalet
Hadi bakalım hayırlısı
Anneciğinde yakınında zaten sana bakıyordur

Oh oh memelerin şişsin bırak daha iyi
Kasık ağrısıda iyiye delalet
Hadi bakalım hayırlısı
Anneciğinde yakınında zaten sana bakıyordur

:)
Annem sağ olsun elinden geldiğince yardımcı oluyor ama çalıştığı için çok yük olmak istemiyorum. Eşim sağ olsun her şeyle ilgileniyor

:)
Annem sağ olsun elinden geldiğince yardımcı oluyor ama çalıştığı için çok yük olmak istemiyorum. Eşim sağ olsun her şeyle ilgileniyor

İyi iyi yapsın ilgilensin.8 ay daha yapacak nasıl olsa inşallah
Bizimkisi isyanlarda artık iyice cıvıtmaya başladı bir çamaşır asıyor o kadar

Nesrin abla sana bir soru gene
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya sezeryan olacak benimki
Sen ne zaman bırakmıştın iğneyi
Korkuyorum şimdi kan kaybından felan gitmeyeyim
Doktor doğumdan bir gün önceden bırakacaksın dedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…