- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.581
mrb kızlar. bugün üniversitede detaylı ultrasonum vardı. her şey normalmiş. bebek 1700 gram olmuş. ultrason raporunu 2 gün sonra verecekler. ekranıda bana çevirmedikleri için bişey göremedim. bakarken hiç konuşmadıda doktor. bi tek kilosunu söyledi. paralı olmayınca konuşmuyorlar bile.
gece uykusu ilk aylarda olmuyo da senin oğlan büyüdü artık bi düzen lazım.. ama sağlıklı olsunlar da gerisi olup gider.merhaba mattika,zor ama anneliğin cilveleri bunlar,bunca yıl çok uyudum:)) oğlum gece 2 gibi uyuyor ama sürekli uyanıyor uyumayı çok sevmiyor,hep emiyor gece,ertesi günde öğleye kadar uyuyoruz...geceyi gündüz gündüzü gece yaşıyoruz biraz...hala yürümedi tembel ama nasıl bi enerji sürekli oyun oynuyoruz,işlerimide o uyurken olduğu kadar yapabiliyorum,tek başınayım...
sen napıyosun,gezdiriyomusun oğlanı nerelere gidiyosunuz,biz sadece parka gidiyoruz...(zaten bizim burda nereye gidilir ki)
anormal bişey görse durur uzun incelerdi, herşey normalse hızlıca bakıp geçiyolar. devletin profuna gittim ordan biliyorum. adamın yüzünden anlardım bi gariplik var mı yok mu.mrb kızlar. bugün üniversitede detaylı ultrasonum vardı. her şey normalmiş. bebek 1700 gram olmuş. ultrason raporunu 2 gün sonra verecekler. ekranıda bana çevirmedikleri için bişey göremedim. bakarken hiç konuşmadıda doktor. bi tek kilosunu söyledi. paralı olmayınca konuşmuyorlar bile.
Allah tedavini hayırlı eylesin, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve eşine...
Amin canim...bügün ilk ignemi vuruluyorum...hersey yolundaymis...kucuk bi miyom varmis ama engel degilmis cok sukur...buarada Ankarayi begendim.
teşekkür ederim bende,benim gibi hikayeleri okuyor ve umutlanıyordum...yarabbim şükürler olsun mucizeme kavuşturdu...yarabbim izin verdi oldu...dünyanın en güzel duygusunu banada yaşattı...elhamdülillah...rabbim gönülden isteyen her kadına nasip etsin anneliği inşallah...
malesef dr ları dürtmek gerekiyor bazen...1400 gibi para ödediniz ve 20 hücre ilginç,pıhtılaşma testleri de yapılmıştır ondan yüksek diycem ama yine de yüksek...sen bi ara nelere bakılmış yaz canım...pıhtılaşma bakmıştır dr un herhalde 3 düşük var...histeroskopi çekildimi...
Amin canim...bügün ilk ignemi vuruluyorum...hersey yolundaymis...kucuk bi miyom varmis ama engel degilmis cok sukur...buarada Ankarayi begendim.
Vadaaaa bak canim eger genetikci doktorun yoksa Genart daki Volkan Bey cok iyi alaninda
Saruhancım nasılsın , moralin keyfin iyimi?Ankarayı beğenmene sevindim , pek gezecek bir yerimiz yok gerçi ama sana uğur getirir inşallah
Korkma tulip artik oglunuda uzme annesi cok az kaldi bari bu son gunleri guzel gecir hamileligin tadini cikartmaya calis cunki oglusun gayet saglikli Allah in izni ile bak masallah kilosuda yerinde sukur
gece uykusu ilk aylarda olmuyo da senin oğlan büyüdü artık bi düzen lazım.. ama sağlıklı olsunlar da gerisi olup gider.
biz de parka avm ye falan gidiyoruz, oğlumla gezmesi güzel neresi olsa
anormal bişey görse durur uzun incelerdi, herşey normalse hızlıca bakıp geçiyolar. devletin profuna gittim ordan biliyorum. adamın yüzünden anlardım bi gariplik var mı yok mu.
sağlıkla gelicek inş az kaldı senin de
Yok canım genetikci dr um , ben sadece kadın doğuma gidiyorum , Allah razı olsun sizlerden öğreniyorum okuyup bişeyleri , genetikçi neyime bakacak canım benim , bu arada sen tüp bebek için Ankaradasın değilmi
Evet Genart dayim....pgt yi genetikci doktorlar yapiyorlar ayni zamanda genetikci hastaligini bulup belirliyor
Peki kadın doğum uzmanı anlamıyormu bu işten?Yani hem kadın doğuma hem genetiğe gitmek şartmı
Saruhan hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
Tulip çok sevindim canım. Sağlıkla gelecek oğlun inş.
Benim de 1 günüm kaldı
Hayır vadacım genetiğe gitmen şart genetik bir problem varsa. Zaten pgt yapılacaksa tüp bebek yaptırmak mecburi. Tüp bebek bölümüyle genetik koordineli çalışıyor bu durumlarda.
Incicim cok az kaldi
nasilsin?
bekleyecek misin Ctesiyi?
Anladım canım , bende senin dr undan bir randevu alayım o halde sonuçlarım çıkınca
yarın mı test yapcaksın cumartesi mi?
yarın yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidicez telden takip ederim seni inş sevincez bu defaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?