Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Korkma tulip artik oglunuda uzme annesi cok az kaldi bari bu son gunleri guzel gecir hamileligin tadini cikartmaya calis cunki oglusun gayet saglikli Allah in izni ile bak masallah kilosuda yerinde sukur

gece uykusu ilk aylarda olmuyo da senin oğlan büyüdü artık bi düzen lazım.. ama sağlıklı olsunlar da gerisi olup gider.
biz de parka avm ye falan gidiyoruz, oğlumla gezmesi güzel neresi olsa

anormal bişey görse durur uzun incelerdi, herşey normalse hızlıca bakıp geçiyolar. devletin profuna gittim ordan biliyorum. adamın yüzünden anlardım bi gariplik var mı yok mu.
sağlıkla gelicek inş az kaldı senin de

Yok canım pıhtılaşma falan bakılmadı ona ilk düşüğümde bakmışlardı zaten ....Bak canım şimdi test sonucumu çıkardım aynen söyle yazıyor ;
PERİFERİK KANDA KROMOZOM ANALİZİ
değerlendirilen metafaz sayısı 20
bantlama tekniği GTG sitogenetik raporu , sonuç bende 46xx eşimde 46xy sayısal ve yapısal kromozom aomalisine rastlanmamıştır diyor bunlar 1 sayfada 2. sayfadada sadece bana yapılan testler var
toksoplazma Igm negatif
,toksoplazma IgG negatif
Rubella IgM negatif
Rubella IgG pozitif ,
CMV Igm negatif
CMV IgG pozitif

İnanırmısın ben şimdi baktım sonuçlara bu pozitif olanlar ne olaki

Amin canim...bügün ilk ignemi vuruluyorum...hersey yolundaymis...kucuk bi miyom varmis ama engel degilmis cok sukur...buarada Ankarayi begendim.

Saruhancım nasılsın , moralin keyfin iyimi?Ankarayı beğenmene sevindim , pek gezecek bir yerimiz yok gerçi ama sana uğur getirir inşallah

Saruhancım nasılsın , moralin keyfin iyimi?Ankarayı beğenmene sevindim , pek gezecek bir yerimiz yok gerçi ama sana uğur getirir inşallah

Amin insallah...keyfim süper hamd olsun...yarin esim gidiyor ama 10gun sonra gelcek insallah...Cinnah caddesinde kaliyorum bugun Tunali 'da dolasdik...ilk ignemi viruldum az önce ince ince bi sizi var cok hafif...insallah hayirli olur...Rabbim senide hayirli bi yola yönlendirsin insallah

Korkma tulip artik oglunuda uzme annesi cok az kaldi bari bu son gunleri guzel gecir hamileligin tadini cikartmaya calis cunki oglusun gayet saglikli Allah in izni ile bak masallah kilosuda yerinde sukur

sağol canım. sağlıkla bir gelsede başka bişey istemiyorum.

haklısın canım ama demekki özele gitmesek çocuğu göremeyeceğiz bile ultrasonda.

Amin canim...bügün ilk ignemi vuruluyorum...hersey yolundaymis...kucuk bi miyom varmis ama engel degilmis cok sukur...buarada Ankarayi begendim.

hayırlı olsun tedavin canım.

Yok canım genetikci dr um , ben sadece kadın doğuma gidiyorum , Allah razı olsun sizlerden öğreniyorum okuyup bişeyleri , genetikçi neyime bakacak canım benim , bu arada sen tüp bebek için Ankaradasın değilmi

Evet Genart dayim....pgt yi genetikci doktorlar yapiyorlar ayni zamanda genetikci hastaligini bulup belirliyor

Peki kadın doğum uzmanı anlamıyormu bu işten?Yani hem kadın doğuma hem genetiğe gitmek şartmı

Hayır vadacım genetiğe gitmen şart genetik bir problem varsa. Zaten pgt yapılacaksa tüp bebek yaptırmak mecburi. Tüp bebek bölümüyle genetik koordineli çalışıyor bu durumlarda.

Saruhan hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Tulip çok sevindim canım. Sağlıkla gelecek oğlun inş.

Benim de 1 günüm kaldı

Saruhan hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Tulip çok sevindim canım. Sağlıkla gelecek oğlun inş.

Benim de 1 günüm kaldı

yarın mı test yapcaksın cumartesi mi?
yarın yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidicez telden takip ederim seni inş sevincez bu defaa

Canım hayırlı yolculuklar bu arada. Ne kadar kalacaksınız? Doğumdan sonra ilk kez mi gidiyorsun oraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…