Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kürtajda göründüğünü zannetmiyorum.Ben iki kez rahim filmi çektirdim ve kürtaj da oldum herhangi bir şey görülmemişti.Rahim filminde bir şey çıkmadı.Ancak histeroskopide rahimin üst kısmına küçük bir müdahale bulundu doktorum.Narkozla oldu işlemler.Ağrı kesici verdikleri için öncesinden çok da zor olmuyor.Tüp bebek tedavisine başlayan herkese rahim filmi çekilmesi gerekir diye biliyorum .

Ben daha yolun ne kadar başındayım okudukça anlıyorum...Bu tüp bebek tedavisi toplam ne kadar sürüyor canım

Ben daha yolun ne kadar başındayım okudukça anlıyorum...Bu tüp bebek tedavisi toplam ne kadar sürüyor canım

Önce yumurtalar olgunlaştırılıyor.ortalama 10,12 gün daha sonra toplanan yumurtalar 3,5 yada maksimum 6.gün transfer yapılıyor.Pgt yapılacaksa o zaman yapılıp transfer ediliyor.Transferden sonra 12.gün sonuç belli oluyor.kısaca böyle

selam kızlar vadaa ve saruhan bende de mozaik karyotip var,bende genart ta tedavi oldum

tüp bebek tedavisi en çok 15 gün sürer,korkulacak bir tedavi değil,ilk olacağı için haklı olarak tedirginsiniz ama lutfen rahat olun

stres çok etkili bir faktör,herşey nasip zaten,öyle düşünmeye çalışın,Allah yardımcınız olsun tabii hepimizin....

vadaa bence de gidip doktorlara görüşebilirsin,volkan baltacı ve muhterem bahçe iki genetikçide ankarada,bu büyük şans vadaa senin

için,inşallah herşey gönlümüzce olur

Peki tüm bu işlemlerin öncesinde bir tedavi yokmu?Ne bileyim iğne kontrol vs...Yoksa ben gidiyorum muayne oluyorum zınk 15 gün sonra (tabi şansım yaver giderse )hamilemi kalıyorum....

trkuaz cım bak şimdi bu tedaviyi olan senin gibi arkadaslar hepimize doping oluyor , içimi açtın canım ya

Saruhan hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Tulip çok sevindim canım. Sağlıkla gelecek oğlun inş.

Benim de 1 günüm kaldı
Heyecan dorukta hadi bakalım sana saatler hatta dakikalar bile geçmiyordur
yarın mı test yapcaksın cumartesi mi?
yarın yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidicez telden takip ederim seni inş sevincez bu defaa
Hayırlı yolculuklar canım benim
Canım bende normal doğumu çok isterdim ama işte durumlar malum hem translokasyonun bende olması hem tüp bebek hemde plasenta durumu.bu halimize bin şükür genede.

bişi değil yani yaşadıklarımızı paylaşıyoruz fayda sağlarsa ne mutlu...
yani benim kayıplarımda hep erken dönemdi pıhtılaşma var bende tabi genetik bozuklukta var...bilemicem...bi ara pıhtılaşma testlerini de yaz buraya...
rahim filmiyle kanallara ve tüplere bakılıyor tıkanıklık varmı diye,histekoskopiyle de rahim içine ışıkla girip rahimi inceliyorlar misal çift rahim,perde gibi bebeğin gelişmesini engelleyen durumlar...bişi varsada müdahale ediliyor o esnada,acı duymazsın anestezi alıyosun...

Son düzenleme:

vadacım dr un ne dedi bu konuda... rahmin toparlanması için 3 ila 6 ay diyor dr lar ama...psikolojide önemli.

Son düzenleme:

selam esra geçmiş olsun..benim 1.gebeliğim parsiyel moldü ve 1 yıl gebe kalınmıyor...çünkü mol iyi temizlenmezse tehlikeli sürekli bhcg bakılıyor sıfırlanana kadar...benim de genetik bozukluğum var mozaiğim:))...şuan doğal hamilelik ve çok sağlıklı bi oğlum var şükürler olsun...(arada yaşananlarda var tabi pgd falan da yapıldı)

Son düzenleme:
Kızlar yarın güzel haberlerle geleceğim inşaallah

incii cnm inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine güzel haberi verirsin bize..
evde yapsaydın keşke yada kanda 1 günden ne olacak cok sabırsızlandımmm:)))
yoksa sen öğrendinde yarın kanda baktırıncamı yazacaksın bize?????

Yarini sabirsizlikla bekliyoruz saat kacda yaptiracaksin ona gore bakacagim eslem buyufukce artik eskisi gibi bakamiyorum topik e ikiside oyun istiyor ilgi ustiyor bide almina surekli konusmak istiyor ya hergun bir krlime soyluyor beni canevimden vuruyor cok dilli bu kiz ya
Insallah Allah sanada boyle dilli bir evlat nasip etsin

hıssedıyor musun ?
Yoksa test mı yaptın evde :):):)
soyle soyle soyle...

Yarın kızlar inşaallah :)
Evet bubuş kanda baktıracağım canım.

Canım öğleden sonra saat 3-4 gibi bak o zamana yazmış olurum inşaallah.
Maşallah Almina'ya Nasıl da bıcır bıcır konuşuyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…