Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben pgt ile hamile kaldım ama 2,5 aylıkken kalbi durdu malesef aslında pgt nin sağlıklı embriyo tesbit edebilme olasılığı %85 ama benimki şanssızlık diğer %15e rastladım .... Şimdi toparlanıp yeniden yaptırıcaz inşallah bu defa şans bizden yana olur

vadacım kromozom analizi 20 hücrede yapılmış,yani sende de mozaiklik olcak diye bişi yok ama düşüklerin devam edince bu aklıma geldi,aynı şeyi chnb ye e söylemiştim düşükleri devam ediyordu nitekim eşinde mozaiklik varmış...
toksoplazma etten geçen yada hayvandan geçen mikroptur...rubella ıgg pozitif demek,mikruba bağışıklık kazanmışsın,cmv ıgg pozitif,gebelik öncesi değilde gebelikte kapmışsan sorun olur...
bunların hepsi alerji ve mikrop testi...rubella kızamıktı sanırım...bunların hepsi hamileyken tekrarlanması gerekir dönem dönem değişebilir...yani ben böyle biliyorum yanlışsam yeni hamileler düzeltsin
ama kromozom sayın neyse odur fakat 100 hücre sayılınca bazı görünmeyen genetik problem görünebilir(mozaiklik gibi)
rahim filmi veya histeroskopi bakıldımı,pıhtılaşma varmı...

Aramaan cım ben internette baktığımda pgt başarı şansı %30 du derken sadece emriyonun oluşmasını kastetmedim...Düşükde oluyormuş yine..Zaten ona çok canım sıkıldı ya...Hayırlısı olsun hepimiz için

Canım bunu dr a ilk gittiğimde sorucam , burdaki herkesede öyle minnetarımki bana 100 hücrede bakılması gerektiğini sizler öğrettiniz eksik olmayın....Pıhtılaşma bakıldı sorun yok ama zaten benim dr um pıhtılaşma geç dönem kayıpların nedenidir diyor benimkiler en fazla 7. haftaya kadar geldi....Rahim filmi çektirmedim ne işe yarıyorki ....Histeroskopi nedir canım?

Vadaacim sen zaman kaybetme ...ve Genart'da dr.Volkandan randevu al sonuclarini gotur ve seni aydinlatsin canim

Saruhancım son kürtajımında sonucunu beklemeyimmi canım?2 haftaya çıkacak ...Zaten dr 1 ay ilişki yok dedi...Ama sana bişey söyleyimmi Allah kalbimi biliyor bana kalsa hemen denemelere başlıycam...Sahi kürtajdan sonra en erken ne zaman denenebilirki...Tabi bir sebep bulamazlarsa...yaşımda 37 korkuyorum biliyormusun ...

Canim bu durumlar cok cok sabir isteyen ve pes etmemek lazim bazilari kac kez bu surecden geciyor yavrularina kavusana kadar...Rabbim insallah tum isteyenlere nasip etsin hayirli ve saglikli....Oglumu emzirdigim donemler bunu dunyalara degismezdim oyle guzel bi duygu ki suan bile icim sizliyor....Pes etmek yok canim nasipde varsa zamanida vardir...Rabbim ol der ve olur insallah

Saruhancım okurken yüreğim sızladı....Güzel Allahım sana sınavlarının ödülü olarak sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin...Evet pes etmiycez ben inanıyorum anne olacağımıza ...Rabbim gözyaşlarımızı görecek...

arkadaşlar benim genetik analizimde 46xx inv 9 p 11 q 13 9.nolu kromozomun perisentik inversiyonu polimorfizm olarak değerlendirilmektedir yazıyor.doktorum bunun önemli bir sorun olmadığını söyledi 3 düşüğüm var. genetik bir problemin yok önümüzdeki ay korunmayı bırakabilirsin dedi.en son bebeğimi gen. tahlile gönderdim 69xxx çıktı. bunun her kadının başına gelebilecek parsiyel mol gebelik olduğunu söyledi ayrıca pıhtılaşma sorunum var. bilmiyorum kafam ççok karışık.korunmayı bırakıp hamile kalmalımıyım. beklesem mi neyapsam bilmiyorum ne olur akıl verin benim durumumda olan hamile kalan sağlıkla bebeğiini kucağına alan varmı bu konuda bilgisi olan yazısın arkadaşlar..

Canim bence bekleme Doktora kendini tanit nezaman randevu verirler bilmem en azindan Telefon randevusu alabilirsin ve boylelikle bi adim atmis olursun...evet ya Telefonrandevusu cok mantikli bence devamini konusurken karar verirsiniz

Canim bence bekleme Doktora kendini tanit nezaman randevu verirler bilmem en azindan Telefon randevusu alabilirsin ve boylelikle bi adim atmis olursun...evet ya Telefonrandevusu cok mantikli bence devamini konusurken karar verirsiniz

AA telefon içindemi randevu alınıyor

Geçmiş olsun canım ...Parsiyel mol gebelik neki...Burdaki arkadaslar daha deneyimli ama benim bildiğim mol gebelikten sonra 1 yıl kontrol altında olman lazım , riskli bir durum çünkü

Ben kısa bir süre önce histereskopi yaptırdım.Kamera ile rahim içine bakılıyor.Rahim filmi ve ultrasonda görülemeyen durumlar varsa anında müdahale ediliyor.Onbeş yirmi dakika sürüyor.

Ben kısa bir süre önce histereskopi yaptırdım.Kamera ile rahim içine bakılıyor.Rahim filmi ve ultrasonda görülemeyen durumlar varsa anında müdahale ediliyor.Onbeş yirmi dakika sürüyor.

Geçmiş olsun canım ....Canın acıdımı?Ben alttan muayne bile olurken neler çekiyorum ....15-20 dakika diyorsun yürekmi dayanır ...Ama rahmimde bişey olsa kürtajda görürdü değilmi?Yinede çektirmem gerekirmi

Evet canim arayip ben Dr.Volkan beyle konusmak istiyorum dersin müsaitse hemen bagliyorlar yoksa ya arama saati veriyorlar yada kendileri ariyorlar

Süpermiş yarın arayım sanada haber veririm ....Sen Ankarada yalnızmı kalacaksın Saruhancım , eşim gidecek demişsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…