Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci hayırlısıyla inşaallah arkadaşım yarını bekliyoruz vadaa arkadaşımdan sonra bende tahlilleri inceledim şu mozeyik olayı dediğiniz 20 de 100 de bakılan bizim sonuçlarda da değerlendirilen metefaz sayısı demiş 20 demiş karşısına bizimdemi 20yle bakılmış acaba o aklıma geldi ama 100 le bakılsa daha iyiymiş dimi ayrıca yazmıştımya eşiminsonucu 46xy.t(4;13)(pter;q14)bunun açıklamasını bilen varmı arkdaşlar yani eşimin 4 le 13mü yer değişmiş buna göre benim durumu ne ki birşey daha soracağım her tüp bebek denemesi öncesi bu laparoskopi rahim filmidir hep yapılıyormu bunu yaptırmadan olsa olmazmı tüp burda varmı yapılmayan tüpü tutan arkdaşlar allahım ben herşeyden korktukça daha kötü şeyler buluyor geçen sene gittiğimde vitalide dr dedim bundanlaparoskapiden korkuyorum demiştim alttan baktı yapışıklık falan yok gayet güzel demişti gerek yok demişti ama tabi bizim tahlilerimizin sonucu çıkmamıştı o zaman antalyada yaptıran varmı diye sormuştum daha öncede yok sanırım ankarda istanbul daha çok orada dışardan gelenlere misafirhane varmı acaba vitalinin vardı ücretsiz kalabiliyorsun
,

inci bence yarın bayram yeri olacak burası..

pozitif olduğuna nerdeyse eminim.

allahım kan testi sonucuylada tescillenmesini kısmet etsin yarın.. allahım duysun sesimizi...öptm cnmm..

Rabbim gönlune gore versin insallah...ben Ankaradayim Genart misafirhanesi ücretli malesef...15günluk 700tl odedim

Rabbim gönlune gore versin insallah...ben Ankaradayim Genart misafirhanesi ücretli malesef...15günluk 700tl odedim

yaa 700 mü çokmu ya saruhancım Allah seninde yardıncın olsun inş oralarda yalnızsın dimi eşinde gidicekti ordan napıyorsun ya cenım tek başına nasıl vakit geçiriyorsun hem böyle stresliyken bende daha karasızım zaten yaptırma konusunda o zaman antalyayı düşüneyim hem tanıdıklarda var yardımcı olurlar pgt ne kadar tutuyor canım orda şuan bellimi senin

yarım yazmışım baya pahalıymış diyecektim senin tüpten önce laparoskopi oldumu saruhancım inciyede sormuştum yumurtalar gelişme dönminde iğne oluyorsun ya şimdi sen herrgün dr görüyo ve hep gittiğinde kanmı alıyorlar ve niye alıyorlar ki bunu merak ettim saolcnm

Evet bencede pahali...evet esim gitti...gezip tozuyorum...tanidiklarimizda var onlarida ziyarete gitcem...ama ben kimseyi rahatsiz etmek istemedim...bide otobusdur filan ugrasmak istemedim o yuzden kalmadim kimsede...kaldigim ev hemen karsi sokak...benim Rahim filmin cekilmedi...o heralde o yonde sorunu olanlarda veya bicok kez yapip tutmayanlarda diye dusunuyorum...bizim sorun genetikde...persembe gittigimde bakdi bi sorun yok dedi baslayabilirz...ve ignelere aksam basladim....Pazartesi ultrasonda bakcak yumurta gelisimini...bakalim sonra neolacak...hayirlisi insallah...evet Antalyada ablamda gitti hangisi suan bilmiyom ama onlarin konuk evleri vardi bedava...onlarda pgt yapildiginda Ankaraya yolluyorlar...Ha biz bide onceden kan verip analiz yapdirdik ona 500$ verdik simdi pgt 2500$ vercez...tup bebek 3750tl ...ilaclarda 2000tl tutar dediler yani 10000tl buluyor...ayrica eve odedigim burda yeme icme kafadan bi 12000 cikardik gozden...Rabbim insallah hayirli saglikli evlat nasip eder....cok uzatdim pardon

yok saruhan ne uzatması:)ben zaten herşeyi ayrıntılı öğrenmek istiyorum cevapların için sağol arkadaşım inş maddi manevi karşılığını alırsın bu yolda canım ben vitaliye gitmiştim ablanın gittiği hangisiydi acaba bana orda yapılabileceğini söylediler pgt nin ve 10 milyar dendi bizede senden de kan alınıyormu şuan iğneler yapılırken hergün öyle duydum da ben bende çok soru soruyorum kusura bakma canım neden alınıyo kan hergün

Yok canim nedemek...keske yardimci olabilsem...benden kan alinmadi daha hic...ama oyle birseyde duymamisdim...igneleri yumurtalari cogaltmak icin vuruyorum buda ultrasonda bakiliyor ama hergun kan alinmasini senden duydum...ablama bi soriyim canim...aksama yazarim....bu arada Türkce grammatigimde yanlislik olabilir kusura bakmayin...ben Almanyada dogdum buyudum...kesin dönüs yapali 6ay oldu.

Uncu CANIM ben bugun test yaptirmissindir siye girdim topige pozitif haberini görmek icin
Ama yarını bekleyeceğiz Demekki
Hislerim çık Guzel bu arada söyleyim sana
Bence hamilesin Allah bilir tabi

Antalya tup bebek merkeziymis Vitaliyenin yani dedi...Vitaliyede dogum rahim filmi felan cekiyorlar dedi...heralde ayni yer gittiginiz Merkez

Antalya tup bebek merkeziymis Vitaliyenin yani dedi...Vitaliyede dogum rahim filmi felan cekiyorlar dedi...heralde ayni yer gittiginiz Merkez

evet canım aynı yer bilmiyorum tabi pgt de başarı oranı nasıldır buranın yazıyorum burdan hiç orda yaptıran yok sanırım ablan orda tüpmü yaptırdı rahim filmi falan derken tüpten öncemi yapıolarmış herkese yoksa bunların yapıldığı herşey yapılıyormu dedin canım

Evet ablam normal tup yapdirdi ama 6haftalik dusuyor hep dondurulmus var bu yaz tekrar koydurcak hayirlisi insallah...rahim filmi hastaliga gore degisiyor sanirim

Merhaba tuliprosa inşallah saglıklı bi şekilde bebeğine kavuşucaksın Allahın izniyle benim oglumda sma tip 1 hastası bizde pgt ile tüp bebek düşünüyoruz senle konu hakkında görüşmek istiyorum

selam angel .1 yılmı ? bana cerrahpaşadaki doktor 6 ay demişti. ve bana hiçbir doktor bhcgye bakmadılar . zaten bu gebeliğimi geçtiğim kasım ayında 7 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışları durmuştu. şimdi 6 ay oldu. bir altı ay daha beklerim yeterki sağlıklı olsun. Allahım sanada evledını bağışlasın benim yerimede kokla onu Rabbim bizede tattırsın o eşsiz duyguyu isteyen herkese inş.

Vadacım histeroskopi çok kolay bi işlem hiç korkma anestezi ile yapılıyor genellikle ama bi de ofis histeroskopi varmış... Ben volkan beyle telefonda konusmustum çok ilgili biri tüm sorulara cevap veriyor sabırla sağolsun... Bu arada yasımız da yakınmış benim de endişelerimden biri yaş bu yuzden cok sabırsızım.... Bana krtajdan sonra 2 adet geçsin en az demişti doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…