Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:)
Ah mervem uyuyorum genelde :)
17 mayısa randevu aldım bakalım kuzularımız ya da kuzumuz nasıl
Ne kadar değişik bir duyguymuş

İnci ne heyecanlı yaw maşallah sizi okuyunca bile yüzümde gülümseme oluyor darısı basımıza olsun inşallah:)
Gelişmelerden habersiz bırakma bizi

Mervecim seninki daha da heyecanlı az kaldı çok şükür kavuşmana sen doğum yaptığında inşallah ben de yeniden tedaviye baslıcal hale gelicem bizim için dualarını gönder lütfen

Bel ağrısı normal canım.bebek yada bebekler rahime yerleşmeye çalışıyor annesi 8 ay boyunca orada duracaklar nede olsa
yer yapıyorlar kendilerine ayy kurban olsunlar yerim ben onları
Aman iş felan yapma canım eşin zaten becerikli senin annende yinede çalışsada sana yardımcı olmaya çalışıyordur.

armaan her zaman duamdasın buradaki herkes duamda. İnşaallah bir gün hepinizin hasreti son bulacak. Bizi en iyi bizler anlarız.
Senin tedavine de hiçbir şey kalmamış

Kızlar selam..

İşteyim fazla yazamıyorum. Bir selam vereyim dedim size. İncim canım maraton başladı desene Kese kalp derken kuıcağına aldığın günlerde gelecek inşallahh...

Mervem canım 3 hafta mı Ne kadar az kalmış.. Zaman ne çabuk geçti. Maşallahh kızçene Hazadeye gidemedik belki topluca sana geliriz

Beni sorarsanız aynı durumdayım. 2. regl tarihim geldi ama hala kanama kesilmedi Bu epey canımı sıkıyor. Bu şekilde giderse temmuzda bile tedavi zor . Hayırlısı..

Canım benim Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah tez vakitte
hepinizin isimlerini alacağım bir kağıda not edeceğim doğuma giderken dua edeceğim hepinize inşallah
3 Hafta sonramı başlayacaksın tedaviye

Yok canım transferden beri hiçbir şey yapmıyorum. Eşimden Allah razı olsun her şeye koşuyor Annem de sağ olsun elinden geldiğince yardımcı oluyor.

Son düzenleme:

Akasyam
Dur bakalım ilaçlar etki eder inş. Doktor da demiş temmuza kadar hallederiz diye :) İçini ferah tut.

Canım inanır mısın şuan aklımdan sen geçiyordun akasyada gelse iki kelam yazsa diye yemin ederim:)
inşallah 3 haftamız kaldı canı bakalım.heyecanlıyım biraz tedirginim karışık duygular işte
Sorma bir gidemedik yaa.dediğin gibi toplaşıp bana gelirsiniz artık

bu kanama ne renk peki kahverengi mi canım:26:

İlk başta kahverengi lekelenmeler vardı Mervem. Sonra düzelsin diye d.kontrol hapı verdi. Onu kullanınca kanama hçi kesilmedi. Bir de işin tuhafı afedersiniz çamaşıra gelen birşey yok. Ancak tuvalet kağıdına bulaşıyor Yani normalde akmıyor gibi Hiç böyle birşey duymamıştım. Başıma geldi. Rahimde yer yer kanlanma olmuş dedi doktor. Düşüklerden sonra olabilen birşeymiş dediğine göre. Ama bu haliyle bebek tutunamaz ki

İncim bilmiyorum ki nedense umutsuzluğa kapıldım. Hiç geçmeyecek gibi Dua edin banaa .. Denge bir bozuldu düzelmiyor..

Neyse senin en keyifli günlerin.. Enerjini düşürmek istemiyorum kuzumm.. Bizim dertler bitmez

Histeroskopi oldum yeni, 3-4 hafta sonra yeniden adet olurum diye düşünüyorum, adet olunca gel bakalım bAşlayabiliriz dedi drum inşallah artık şans benden yana olsun diye umut ediyorum

Akasya seni görmek güzel buraya her girişimde bakınıyorum sana, iyi olmana sevindim hiç merak etme bu yaz mutlu haberleri yazcaz inşallah buraya

D.kontrol hapından nefret ediyorum ben.Kistim vardı geçsin diye doktorum vermişti düzenimi çok bozmuştu benim
Her bünye kaldırmıyor onu valla.Ama daha 2 ay var tedavinin başlamasına dur daha düzelir o vakte kadar inşallah

Hayır öyle düşünme lütfen bak çok üzülürüm.sen gel yaz kendini soyutlama
Ben okurum inan ki.Ne enerjisi benim enerjim hiç yokki zaten

Hadi bakalım inşallah bir aksilik çıkmazda tedavine başlayabilirsin canım

Armaan canım benim de histeroskopi gerekebilir demişti doktor. 2 hafta sonra gittiğimde belli olacak. Nasıl kolay bir işlem mi . Çok tırsıyorum ben :18: Senin sonuç nasıl çıktı ?

Canım yok ondan değil de neşeli haberler paylaşılsın istiyorum. Malum benim bu aralar durumum pek iyi değil. O yüzden sizleri de negatife çekmek istemem.. Neyse düzelir inşallahh

Evet doğum kontrol hapı yapmış olabilir de dediler. Ama d. kontrol hapı rahimi inceltmesi gerekirken ben de hiçbir işe yaramamış. Rahimde hala bölgesel kanlanmalar varmış. Yani hapa güvenip korunmasak hamile kalacağız İlk defa kullandım daha da kullanmayacağım..

Mervem senin doğum şimdi normal sezeryan mı olacak Ayy Allah'ım ne büyük heyecan.. Kuzucuğum dua et bizleree de...

Canım gün gelir neşeleniriz gün gelir hüzünleniriz buradaki paylaşımlarımızla.Hayat bu...
Rabbim beterinden esirgesin

Ay kullanma zaten ya hormonları bile bozuyor o vücudun dengesini çok değiştiriyor
Sezeryan olacak inşallah 21 mayıs yada 24 mayıs bakalım hangi gün kısmet olacak
Tabiki ederim.Zaten hep ediyorum sizlere inanın Özellikle sana ve inciye
Çok şükür inci hamile.İnşallah sıra sende yavrummmm

tuliprosa ve saruhan başınız sağolsun..çok üzüldümm Rabbim tekrarını yaşatmasın insallah .. evlat acısı hiç geçmeyen kor acı derim hep .. benım daha önce 6 haftalık bir düşüğüm oldu kahroldum sizleri düşünemiyorum maşallah Rabbim gücünüzü vermiş.. ne kadar teselli olur bilemiyorum ama şefaatçilerimiz cennette bizi bekliyorlar işte... doğacak bebeklerinizin uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarınızın olmasını dilerim..tekrar başınız sağolsun..

merve maşallah çoğu gitmiş azı kalmış..Rabbim bir avazda kurtarsın seni insallah

akasya geçmiş olsun mu diyeyeım sana ne diyeyım bilemedim..ama doğum kontrolde ara ara kanamaya sebep olur. birde maydanoz.nane.kişniş vs bitkileri yeme bu aralar.. kanamaya sebep olur..

armann senin adına çok sevindimmm..tedavin şimdiden hayırlı olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Armaan canım benim de histeroskopi gerekebilir demişti doktor. 2 hafta sonra gittiğimde belli olacak. Nasıl kolay bir işlem mi . Çok tırsıyorum ben :18: Senin sonuç nasıl çıktı ?

Histerskopi kolay Akasyacım korkulacak bişey yok anestezi ile 15 dk falan sürüyor... Benim kalan parcayı aldılar iyi geçti dedi doktor bikaç gün adetten daha azkanama olacakmış ondan sonraki adetinde gel dedi doktorum inşallah bu defa şans benden yana... Tüp yapacağımız için tekrar kürtaj yapmak istemedi histeroskpi ile görerek almak istedi parçayı, sana tanısal mı yapmak istiyorlar

Ah iskorpitcim inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…