Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tulip ve saruhan Allah'ım bir daha böyle büyük bir acı yaşatmasın inşaallah. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin... Sağlıkla bebeklerinize kavuşmanız için dua ediyorum...

Allah razi olsun canim...Rabbim evlatlarini sag saglim kucagina versin...hayirli evlat olsunlar...Allah ailenize saglik huzur ve mutluluk versin daim eylesin.

tuliprosa ve saruhan arkadaşlarım başınız sağolsun allah bir daha göstermesin normal yolla kalan hamileliklermiydi bu hamileliğiniz fazla sorupta üzmekte istemiyorum ama

evet canım normaldi. hamile kalmakta bir sorun yaşamadım ama doğumdan sonra en büyük sorunla karşılaştım.

Tulip ve saruhan Allah'ım bir daha böyle büyük bir acı yaşatmasın inşaallah. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin... Sağlıkla bebeklerinize kavuşmanız için dua ediyorum...

sağol incim. allahım senide sağlıkla bebişlerine kavuştursun.

maşallah nazar değmesin. değerin çpok güzel katlanmış.

Maşallah maşallah canım
Sana şimdi rüya gibi geliyordur hala inanamıyorsundur
Canım benim yaa çok duygulandım valla

Allah razi olsun canim...Rabbim evlatlarini sag saglim kucagina versin...hayirli evlat olsunlar...Allah ailenize saglik huzur ve mutluluk versin daim eylesin.

Canım yeni okudum çok üzüldüm.Başın sağolsun.Şİmdi cennete uçmuştur meleğin
Rabbim bir daha göstermesin sana böyle bir acı

nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor aşamaları anlatırmısın iğnelere başladın dimi dün başlıcaktın senden bişey rica edicem önceden konuşmuştuk hatırlarsan ablanın antalya vitalide tüp yaptırdığını söylemiştin acaba orda pgt başarısı iyimi en azından bir bilgisi vardır belki sarabilirmisin yoksa senin orasımı ankaramı iyi hiç antalyada yaptırdık diyen yokta o kadar eziyet iyi biryer olsun diyorum

Slm...cok sukur hersey yolunda pazar veya pazartesi toplancak insallah...Antalya tup bebek merkezi de Ankaraya Volkan Baltaciya yolluyor canim...biz yerinde olsun diye dusunduk bir ara bizde Antalya dusunuyorduk...onlarda cok iyimisler ama pgt Ankara yapior gene ondan dolayi bi fark yok canim...icin ferah olsun...Rabbim insallah bizlere de saglikli evlatlar verir.Amin

İncim ne alemdesin gelde duygu ve düşüncelerini paylaş bizimle
kuzucuklar ne alemde nasıl gidiyor hamilelik

:)
Ah mervem uyuyorum genelde :)
17 mayısa randevu aldım bakalım kuzularımız ya da kuzumuz nasıl
Ne kadar değişik bir duyguymuş

Uyu uyu canım tamda baharla çakıştı ya hem bahar hem hamilelik 7.8. haftaya kadar böyle mayışık olursun sen
düşünsene şuan can taşıyorsun en çok arzu ettiğin şey oldu çok tuhaf gerçekten

Uyu uyu canım tamda baharla çakıştı ya hem bahar hem hamilelik 7.8. haftaya kadar böyle mayışık olursun sen
düşünsene şuan can taşıyorsun en çok arzu ettiğin şey oldu çok tuhaf gerçekten

Sorma :) uykuyu severim zaten, hamilelikle daha da sevmeye başladım galiba :)

Senin ne kadar az kalmış Tarih belli mi?

Sorma :) uykuyu severim zaten, hamilelikle daha da sevmeye başladım galiba :)

Senin ne kadar az kalmış Tarih belli mi?

hafif bulantın felan var mı yada kokulara karşı hassasiyet?
bizim 3 haftamız kaldı inşallah
Dğn kontrolümüz vardı yine 2.500 kg olmuş
doktor yüzünü gösterdi dilini dışarı çıkarmıştı
Dudakları sana benziyor pek bir kibar olacak bu kız dedi doktor

Yok daha canım başlamadı. 2 haftaya başlamasını bekliyorum :)
Oh maşallah Hiçbir şey kalmamış. Nasıl heyecanlısındır şimdi

Yok daha canım başlamadı. 2 haftaya başlamasını bekliyorum :)
Oh maşallah Hiçbir şey kalmamış. Nasıl heyecanlısındır şimdi

Benimki o gün başlamıştı hemen hastaneden gelirken hatta sabah kalktığımda tuhaftım teste giderkende ihtimal vermiyordum
Canım hafiften olsunda aman benim gibi olma valla sen
benim hala sabahları bulanıyor

Hala inanamıyorum ki.Ben şimdi anne mi olacağım diyorum
çok heyecanlanırım herhalde ilk kucağıma aldığımda felan:26:

Bende tık yok henüz sadece uyku var :)
Bir de ayakta en fazla 15 dakika durayım belim ağrımaya başlıyor.

Oluyorsun Allah'ın izniyle. Geçen sene bu zamanlar ne konuşuyorduk şimdi doğumunu konuşuyoruz Heyecanlanmaz mı insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…