- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.761
İlk başta kahverengi lekelenmeler vardı Mervem. Sonra düzelsin diye d.kontrol hapı verdi. Onu kullanınca kanama hçi kesilmedi. Bir de işin tuhafı afedersiniz çamaşıra gelen birşey yok. Ancak tuvalet kağıdına bulaşıyorYani normalde akmıyor gibi Hiç böyle birşey duymamıştım. Başıma geldi. Rahimde yer yer kanlanma olmuş dedi doktor. Düşüklerden sonra olabilen birşeymiş dediğine göre. Ama bu haliyle bebek tutunamaz ki
İncim bilmiyorum ki nedense umutsuzluğa kapıldım. Hiç geçmeyecek gibiDua edin banaa .. Denge bir bozuldu düzelmiyor..
Neyse senin en keyifli günlerin.. Enerjini düşürmek istemiyorum kuzumm.. Bizim dertler bitmez
Canlar sağolun
Bugün testimizi yeniledik. 848,99 çıktı şükürler olsunHayal gibi geliyor hala.
Bugünleri görebilmek gerçekten bir hayaldi. Allah nasip etti hamd olsun.
Hepiniz her daim dualarımdasınız kader arkadaşlarım... Hepimizin yüzü gülecek evlatlarımızla inşaallah...
:)
Ah mervem uyuyorum genelde :)
17 mayısa randevu aldım bakalım kuzularımız ya da kuzumuz nasıl
Ne kadar değişik bir duyguymuş
Kızlar selam..
İşteyim fazla yazamıyorum. Bir selam vereyim dedim size. İncim canım maraton başladı deseneKese kalp derken kuıcağına aldığın günlerde gelecek inşallahh...
Mervem canım 3 hafta mıNe kadar az kalmış.. Zaman ne çabuk geçti. Maşallahh kızçene Hazadeye gidemedik belki topluca sana geliriz
Beni sorarsanız aynı durumdayım. 2. regl tarihim geldi ama hala kanama kesilmediBu epey canımı sıkıyor. Bu şekilde giderse temmuzda bile tedavi zor . Hayırlısı..
tuliprosa ve saruhan başınız sağolsun..çok üzüldümm Rabbim tekrarını yaşatmasın insallah .. evlat acısı hiç geçmeyen kor acı derim hep .. benım daha önce 6 haftalık bir düşüğüm oldu kahroldum sizleri düşünemiyorum maşallah Rabbim gücünüzü vermiş.. ne kadar teselli olur bilemiyorum ama şefaatçilerimiz cennette bizi bekliyorlar işte... doğacak bebeklerinizin uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarınızın olmasını dilerim..tekrar başınız sağolsun..
merve maşallah çoğu gitmiş azı kalmış..Rabbim bir avazda kurtarsın seni insallah
akasya geçmiş olsun mu diyeyeım sana ne diyeyım bilemedim..ama doğum kontrolde ara ara kanamaya sebep olur. birde maydanoz.nane.kişniş vs bitkileri yeme bu aralar.. kanamaya sebep olur..
armann senin adına çok sevindimmm..tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
okuyunca çok sevindim hamileliğini..allah tamamına erdirsin kucağınada al işallah..darısı tüm isteyenlere olsun tez zamanda
kalp atışıda duyulur o gün. ne kadar heyecanlı. ama hiç korkma beta hcg değerin çok iyi bişeycik olmaz. benim çok düşük olduğu için korka korka gitmiştim. bu arada aynı gün benimde randevum var. çalışabilir raporu alacağım.
hayırlısı akasyam. bikaç ay geç olsunda inci gibi hayırlı bir sonuç olsun.
sağol iskorpit. allahım kimsenin başına vermesin.
tuliprosa ve saruhan başınız sağolsun..çok üzüldümm Rabbim tekrarını yaşatmasın insallah .. evlat acısı hiç geçmeyen kor acı derim hep .. benım daha önce 6 haftalık bir düşüğüm oldu kahroldum sizleri düşünemiyorum maşallah Rabbim gücünüzü vermiş.. ne kadar teselli olur bilemiyorum ama şefaatçilerimiz cennette bizi bekliyorlar işte... doğacak bebeklerinizin uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarınızın olmasını dilerim..tekrar başınız sağolsun..
merve maşallah çoğu gitmiş azı kalmış..Rabbim bir avazda kurtarsın seni insallah
akasya geçmiş olsun mu diyeyeım sana ne diyeyım bilemedim..ama doğum kontrolde ara ara kanamaya sebep olur. birde maydanoz.nane.kişniş vs bitkileri yeme bu aralar.. kanamaya sebep olur..
Sağolasınİnşaallah sizler de en kısa zamanda tadarsınız bu duyguyu...
Nasılsın? Her şey yolunda mı?
Sağol canım
Akasyam böyle düşünme üzülürüm. Burada sevinçlerimizi olduğu kadar korkularımızı acılarımızı da paylaşıyoruz değil mi
kalp atışıda duyulur o gün. ne kadar heyecanlı. ama hiç korkma beta hcg değerin çok iyi bişeycik olmaz. benim çok düşük olduğu için korka korka gitmiştim. bu arada aynı gün benimde randevum var. çalışabilir raporu alacağım.
hayırlısı akasyam. bikaç ay geç olsunda inci gibi hayırlı bir sonuç olsun.
sağol iskorpit. allahım kimsenin başına vermesin.
Canım gün gelir neşeleniriz gün gelir hüzünleniriz buradaki paylaşımlarımızla.Hayat bu...
Rabbim beterinden esirgesin
Ay kullanma zaten ya hormonları bile bozuyor o vücudun dengesini çok değiştiriyor
Sezeryan olacak inşallah 21 mayıs yada 24 mayıs bakalım hangi gün kısmet olacak
Tabiki ederim.Zaten hep ediyorum sizlere inanınÖzellikle sana ve inciye
Çok şükür inci hamile.İnşallah sıra sende yavrummmm
Histerskopi kolay Akasyacım korkulacak bişey yok anestezi ile 15 dk falan sürüyor... Benim kalan parcayı aldılar iyi geçti dedi doktor bikaç gün adetten daha azkanama olacakmış ondan sonraki adetinde gel dedi doktorum inşallah bu defa şans benden yana... Tüp yapacağımız için tekrar kürtaj yapmak istemedi histeroskpi ile görerek almak istedi parçayı, sana tanısal mı yapmak istiyorlar
Haklısın İncim...İnşallah bundan sonra hep güzel haberler paylaşabiliriz hepimiz..
Canım henüz belli değil yapıp yapmayacağı. Kanama kesilmediği için ben sık sık gidiyorumİşin gerçeği biraz sinirlerim bozuldu. Panik yaptım. Tedavi aksayacak diye de korktum. En son gittiğimde rahimde bölgesel kanlanma gördü. Bazı alanlar iyileşirken bazıları iyileşmiyormuş. Böyle birşeyler anlattı. Bu da ileri haftadaki düşüklerde olan birşeymiş. Kanama bir süre daha devam eder. Katlanacaksın dedi. Mayıs adetinin 10. günü gel dedi. O zaman karar verecek operasyon gerekip gerekmediğine. Ama parça vs yokmuş. Sen de tedaviye başlayacakmışsın.. Hayırlı olsun canım. İnşallah ben de temmuza yetişim de birer ay arayla hamiş oluruz. Bundan böyle bebişleri konuşuruz
Canım henüz belli değil yapıp yapmayacağı. Kanama kesilmediği için ben sık sık gidiyorumİşin gerçeği biraz sinirlerim bozuldu. Panik yaptım. Tedavi aksayacak diye de korktum. En son gittiğimde rahimde bölgesel kanlanma gördü. Bazı alanlar iyileşirken bazıları iyileşmiyormuş. Böyle birşeyler anlattı. Bu da ileri haftadaki düşüklerde olan birşeymiş. Kanama bir süre daha devam eder. Katlanacaksın dedi. Mayıs adetinin 10. günü gel dedi. O zaman karar verecek operasyon gerekip gerekmediğine. Ama parça vs yokmuş. Sen de tedaviye başlayacakmışsın.. Hayırlı olsun canım. İnşallah ben de temmuza yetişim de birer ay arayla hamiş oluruz. Bundan böyle bebişleri konuşuruz
Amin Akasyacım amin inşallah çok yakında hamileliklerinizi bebeklerimizi konuşucaz. Benim tedavi hemüz tam belli değil aslında ama ben öyle olmasını umut ediyorum:) inşallah....böyle kanama bölgeleri olduğunda histeroskopi yaparak ses dalgaları ile bölgeyi yakıp kanamayıyı durduruyor ve bölgenin yenilenmesini sağlıyorlarmış inşallah gerek kalmadan atlatırsın daha zaman var, olmasa dahistetoskopi kolay bi işlem ve çözülebiliyo bu sorun lütfen kendini üzme, biliyorum insan bi terslik olacak diye diken üstünde duruyor, seni o kadr iyi anlıyorum ki....bu defa herşey yolunda gidecek...
inci_tanesi kullanıcısından alıntı
:)
Ah mervem uyuyorum genelde :)
17 mayısa randevu aldım bakalım kuzularımız ya da kuzumuz nasıl
Ne kadar değişik bir duyguymuş
incimmmmm sana yazmayı unutmuşummşimdi sen heyecanlısın ya annesiiii yavrucuklarında çok heyecanlı ilk buluşmanız nede olsa kollarına alıcaan günlerde çabucak geliversin insallah..
akasyacımm birde kivi ve ananas yemelisin sen.. çünkü tüp bebekte ozellıkle bebk tutunsun dıye ananas yiyorlar belki duymussundur..aklında olsun senınde.. ancak maydanoz,nane gibi şeyleri tüketme bu ara olur mu?
Canlarim bunu daha once size soylemistim ben iste gercek dogum sancisi bu oldugunu anladigimda ilk sancida duam size oldu
Ozellikle isminizi vererk dua ettim sukur ki incimmmmm hamile insallah hayirlisi ile devam eder ve sag salim bebislerini kucagina alir
Sira akasya da insallah bu tedavide seninde guzel haberlerini alicaz canim arkadasim stress yapma serbest birak kendini uzun zsmandir sana yazamiyorum sadece okuorum canim benim eger birsey olsaydi sende iyi biliyorsunki doktor soylerdi birazda stress den oluuordur uzuntuden felan rahat olmaya calus gelecek olan minnik kusunu dusun canim ozaman rahatlarsin insallah hepsi gececek ve sende zamaninda basliyacaksin tedavine uzulme artik ne olursun sen boyle olunca minikkusun kuser annesi sana demedi deme
slm kızlar bende mayıs ayında ANKARA GEN ART VOLKAN BALTACIDA PGT YAPTIRICAM NASİP OLURSA geri sayım başladı çok heycanlıyım ve korku var içimde ilk defa tüp bebek yaptırıcam nasıl olucak hangi aşamalardan geçicem bilmyorummm
bana biraz anlatırmısnız
selam ben de mayıs ayında genartta pgt ile tüp bebek tedavisine başlıcam ilk defa deneyeceğimiz için ben de çok heyecanlıyımslm kızlar bende mayıs ayında ANKARA GEN ART VOLKAN BALTACIDA PGT YAPTIRICAM NASİP OLURSA geri sayım başladı çok heycanlıyım ve korku var içimde ilk defa tüp bebek yaptırıcam nasıl olucak hangi aşamalardan geçicem bilmyorummm
bana biraz anlatırmısnız
selam ben de mayıs ayında genartta pgt ile tüp bebek tedavisine başlıcam ilk defa deneyeceğimiz için ben de çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?