Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tulipcim Allah yar ve yardımcın olsun...
Güzel haberler vereceksin bize inşallah.
Allah'a emanet olun...

Hadi hayirlisi olsun tulip sag salim kucagina al insallah oglunu bizde senin gibi buyuk heycanla bekliyoruz

öncelikle masallah canımmm Allah tamamına erdirsin ınsallahh ..pıtpıtlar duyulmuş
bence bi 3.doktora daha gidin ve bu gideceğin doktora nasıl hamile kaldığını anlat bilsin.. genelde hastanın vereceği bilgiler(hasta hikaesi) doktorun vereceği ilaçlarda etkilidir.. seni daha iyi yonlendirir yani..

şimdi şeker ilacı için ailenizde şeker hastası var mı? (anne tarafı ağırlıklı)..sende belki gizli şeker var ve doktorun bunu tahlillerde gördü oyuzden şeker ialcına baslamanı istemıs olabilir.. belki 3.aydan sonra diyet yap diyecek sana..

pıhtılaşman heterizigot olsada bazı doktorlar ve riskli gebeliklerde her ihtimale karşı kullandırtıyorlar ki bence sen kullan sonuçta göbüşünde bir mucizen var

şu relax olan doktor varyaaa (düşerse kimse tutamaz diyen) o da çok iyi biliyorki sen onun hastası olmayacaksın kısaca ilgilenmemiş seninle.. devamlı hastası olacağı bilse daha ilgili -alakalı ve olumlu yorumlar yapardı seni moralman bozmazdı..

hımm çok sağol canım.. 20.inde gidem ozaman ben zaten dün rahmim ve kasıklarım çok ağrıdı hasta olcam sandım ama gelen giden yok :44:kandırıkçı nolcaak tmm canım sabahtan olursam 1.gun saycam..öğleden sonra olursam ertesi gun dicem

Rabbim bir avazda kurtarsın seni canım benimm..hayırlı haberlerle geleceksin bizler seni burda bekliyor olacağızz dualarımda olacaksınnn

Anladım. Mthfr lerde doktorlar genelde iğne vermiyor. Bende de homozigot var doğuma kadar folik asit kullanacağım. Ama bazı doktorlar da hastanın kayıpları varsa tedbir amaçlı kullandırıyorlar.

Evet, ben de netten baktım bir çok kişi kullanıyor. Doktor istersen bebek aspirini iç dedi. Ben de ona başladım. Doktorlar rahat ama bir şey olsa risk olsa söylerdi, kullandırırdı diye düşünüyorum galiba ikna edilmek istiyorum ne bileyim kafam karışıyor. Ben gerekeni yapıyorum iki farklı doktor iki farklı fikir çıktı. Acaba merve nin durumu neydi .Çünkü o da kullanıyordu iğne. Senin folikasiti doğuma kadar kullanmanın nedeni nedir,ne işe yarayacak merak ettim

Şu iki hafta su gibi geçsin senin için.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bugün bebe aspirinine başladım evet beni tanıyan başka doktoroda soracağım bugün.Bu konu da kararsızım

Hoşbulduk:) Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah halledilebilir bir sorun çıkar. Görüşmek üzere.

Allah yardımcın olsun. Rabbim kolay bir doğum sonrası sağlıklı bebeğini kollarına almanı nasip eylesin. Bir hafta dediğin nedir ki, akar gider. bir bakmışsın mis kokulu evladına kovuşmuşsun. Allah kolaylık versin.

Seni öncelikle tebrik ederim. Rabbim sağ-salim bebeğini kollarına almanı nasip eylesin. Bence sen ilaçları kullanmaktan hiç korkma. Tedavi ile hamile kalan neredeyse her kes aspirin kullanıyor. Hatta bazen kan pıhtalaşması olmasa bile doktorlar bir süreliğine tedbir amaçlı düşük dozda iyne de yaza biliyorlar. Mesela ben 12. haftaya kadar hem aspirin, hem de düşük dozda fraksiparin iyne kullandım. Aspirini ise inşeAllah 32. haftaya kadar kullanıcağım. Düşücek olan bebeği hiç bir şey tutamaz doğru, her şeye rağmen düşer. Ancak şeker ilacını yazan doktorun da bence bir bildiği vardır. Keşke nedenini sorsaydın. Bazen fazla ve zor verilen kilolar olduğunda insulin direnci nedeniyle şeker ilacı yaza biliyorlar. Allah tamamına erdirsin ve her zaman yardımcın olsun.

Coraspin ben de kullanıyorum.
Açıkçası folik asiti sormadım, doktorlar mthfrler de folik asit yeterli demişti, hem kendi doktorum hem şu an gittiğim doktor.

İğne kullanmaktan neden çekiniyorsun?

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Sümeyye,inşallah sağ salim kucağıma alırım sağlıkla.Ben ilaç kullanmaya çekinmiyorum tam aksi dr un vermemesine tereddüt ettim.çünkü çoğu doktor veriyor kan sulandırıcı.Bugün durumumu bilen başka bir doktora sordum o da gittiğim doktorla aynı fikirde gerek yok iğneye dedi .Kanıtlanmış bir şey değil.Benim için aspirin yeterli imiş. Sadece mthfr 677 heterezigot diğerleri normal. nedenlerini açıkladı eğer kullan dese benim ısrarımla olacaktı yani ben istiyorum diye.Hakkımda hayırlısı önce rabbime sonra doktorlara güvenmeliyim.Şeker ilacını ben yanlış izah ettim galiba .Gliforu 2 yıldır kullanıyorum şimdi yazılmadı pco görünümü nedeniyle.O ilacı da ne zaman bırakacağım diye .Cümlelerim de pek bozuk oldu:)

Coraspin ben de kullanıyorum.
Açıkçası folik asiti sormadım, doktorlar mthfrler de folik asit yeterli demişti, hem kendi doktorum hem şu an gittiğim doktor.

İğne kullanmaktan neden çekiniyorsun?

İğne kullanmaktan çekinmiyorum canım tam aksi vermemesi kafamı karıştırdı.Şimdi daha rahatım başka doktora da sordum gerek yok dedi.Sen de sadece mthfr de mi sorun, iğne yerine coraspin ve folikasit mi kullanacaksın sadece?

Merve ,kızının fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bir bebek.Bakışlar süper sağlıklı ,mutlu büyüsün Erva...

Son düzenleme:

Evet sadece mthfrde.
Aynen coraspin ve folik asit yalnızca.

Ooo pipişini gösterdi desene Maşallah ona
Kızlar utangaç oluyor bizimki taa 17. haftada göstermişti
Bu Mustafa ismi üstünde düşün derim bak Babacığında görmüş aynı rüyayı bir kerameti vardır diyorum
Bulantıların ne durumda?

Canım Allah yardımcın olsun İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Bizi Habersiz koyma dualarımız seninle

Merve ,kızının fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bir bebek.Bakışlar süper sağlıklı ,mutlu büyüsün Erva...

Teşekkürler Seles inşallah sende bu sefer yavrunu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın

Kızlarınki daha geç belli oluyor, doktorlar yanılmamak için pek söylemiyorlar.
Bulantılar tam gaz devam :)

Siz nasılsınız? Alıştınız mı birbirinize

Kızlarınki daha geç belli oluyor, doktorlar yanılmamak için pek söylemiyorlar.
Bulantılar tam gaz devam :)

Siz nasılsınız? Alıştınız mı birbirinize

Oyy incim 12 haftalık olmuşsunuz maşallah
Mecbur çekiliyor canım bulantıda Allah yardımcın olsun ne diyim

Ooo alışılmaz mı hiççç uyuyunca bile özlüyorum

Kızlar , akasya iskorpit bubuş baska kim vardı?... Ben bu aksam ilk iğnemi vurdum dualarınıza çok ihtiyacım var bana desteklerinizi gönderin lütfen...
Seles cim seni de çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…