- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.401
Kızlar , akasya iskorpit bubuş baska kim vardı?... Ben bu aksam ilk iğnemi vurdum dualarınıza çok ihtiyacım var bana desteklerinizi gönderin lütfen...
Seles cim seni de çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini
Kızlar , akasya iskorpit bubuş baska kim vardı?... Ben bu aksam ilk iğnemi vurdum dualarınıza çok ihtiyacım var bana desteklerinizi gönderin lütfen...
Seles cim seni de çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini
Bu gece annemle memlekete gidiyorum 1-2 ay gelmem muhtemelen haber vermek istedim sizlere
Hepiniz Allah'a emanet olun hep dualarımdasınız
Bugün Akasyam tedaviye başlayacktı sanırsam
Başka kim vardı hatırlayamadım
herkesi öpüyorum.tedaviye başlayacak arkadaşlarımda inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Allah gönlünüze göre versin
Hakkınızı helal edin
Sizleri özleyeceğim...
Bu gece annemle memlekete gidiyorum 1-2 ay gelmem muhtemelen haber vermek istedim sizlere
herkesi öpüyorum.tedaviye başlayacak arkadaşlarımda inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Hakkınızı helal edin
Sizleri özleyeceğim...
Hakkınızı helal edin
Sizleri özleyeceğim...
armaan ben de varım canım,ama ağustos gibi düşünüyorum inşallah
Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,inşallah bu tedavide bebeğine kavuşursun,rahat olmaya çalış(zor olsa da):)
kızlar bu arada ben de 3 temmuz da memorial a görüşme randevusu aldım,bakalım hayırlısı artık....
suskunada senin randevun ne zamandı?
Hakkınızı helal edin
Sizleri özleyeceğim...
Hayirli yolculuklar mervem ben de annemdeyim
Biz senin kadar cok durmayiz tabi.
Eşin gelmiyo mu iyi gecsin tatiliniz minnosu öp kokla benim ici
merhaba, haziran ayında ben de tedavideydim bir süre gelişmeleri yazdım ama sonuç hüsranla bitince birkaç gün çok kötü oldum. op da 13 yumurta toplandı. ertesi gün embriyolog arayıp 5 tane olgun çıktı deyince dünya başıma yıkıldı. bir de pgt yapılacağından sağlıklı çıkma ihtimali çok düşmüştü. bu 5 taneden sadece 3 tanesi döllendi. biyopsi için 5. güne gitmesini istediler ben pgt için array yapılmasını istiyorum dedim. 2 tanesi 3.günden sonra yavaşlamaya başladılar. 1 tanesi 5 güne gitti iyi görünğyordu fakat pgt sonucu trizomi 13 çıktı. e gidedolayısıyla transferim iptal oldu. işte benden gelişmeler böyle. çok üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok. 13 yumurtadan neden 5 tanesi olgundu hala onu anlayamıyorum. nasibimde yokmuş velhasıl . gerçi geçen tedavimde 18 toplaanmış 11 tanes olgun çıkmıştı 10 tanesi döllenmişti. onlardan da sağlıklı çıkmamıştı gerçi. değişen birşey yok. dr bana 3-5 ay dinlençok yoruldun dedi. işte gelişmler bçyle.
mervecim sana iyi tatiller.
tedavideki arkadaşlara başarılar diliyorum inş sizler hayırlı haberler verirsiniz bize.
sevgilerimle
Canım ben de bugün uzun protokol ilk iğnemi yapacağımAllah yardımcımız olsun. Sonu bebişli olup ; sağlıkla devam etsin inşallah.. Haberleşelim sık sık..
Mervem kuzumm güle güle git güle güle gel.. Sana mesaj atarım gelişmeleri.. Dua et bizler için
akasyam sen de başlamışsın hayırlı olsun inş. bugün pek içine sinmemiş galiba istersen ramazandan sonra başla belki senin için daha hayırlı olur. face te yazdıklarını okudum da o yüzden öyle diyorum. hem ramazanda da bol bol dua edersin o zaman belki kendini daha iyi hissedersin. belki o zamana kadar nur hanım da döner. sevgiler
Gelsin bebekler
Canım aktif tedavim ramazana gelecek zaten. Nur Hanım eylülde dönecek maalesefNe bileyim çıktık yola. İnşallah en hayırlı zaman budur ki Rabbim nasip etmiştir.. Herşey kısmet. Hayırlısı olsun hakkımızda.. sen de inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşursun.. Doğal yoldan olur inşallah
hayırlısı incim.. İnşallahİyi ki varsınız..
Melis seni de takip ediyodum canım inşallah seles gibi sana sa bi mucize geliverir...merhaba, haziran ayında ben de tedavideydim bir süre gelişmeleri yazdım ama sonuç hüsranla bitince birkaç gün çok kötü oldum. op da 13 yumurta toplandı. ertesi gün embriyolog arayıp 5 tane olgun çıktı deyince dünya başıma yıkıldı. bir de pgt yapılacağından sağlıklı çıkma ihtimali çok düşmüştü. bu 5 taneden sadece 3 tanesi döllendi. biyopsi için 5. güne gitmesini istediler ben pgt için array yapılmasını istiyorum dedim. 2 tanesi 3.günden sonra yavaşlamaya başladılar. 1 tanesi 5 güne gitti iyi görünğyordu fakat pgt sonucu trizomi 13 çıktı. e gidedolayısıyla transferim iptal oldu. işte benden gelişmeler böyle. çok üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok. 13 yumurtadan neden 5 tanesi olgundu hala onu anlayamıyorum. nasibimde yokmuş velhasıl . gerçi geçen tedavimde 18 toplaanmış 11 tanes olgun çıkmıştı 10 tanesi döllenmişti. onlardan da sağlıklı çıkmamıştı gerçi. değişen birşey yok. dr bana 3-5 ay dinlençok yoruldun dedi. işte gelişmler bçyle.
mervecim sana iyi tatiller.
tedavideki arkadaşlara başarılar diliyorum inş sizler hayırlı haberler verirsiniz bize.
sevgilerimle
Meliscim Allah sana sabr versin. Gerçekten bu tedavinin en zor hallerini yaşamışsın. Rabbim tükenmez hazinesinden sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin. Çok zor günler yaşamış olmalısın. Rabbim sonunu hayır eylesin. Bizim için çok zor görünen Rabbim için çok kolaydır. Yeter ki, istemekten vaz geçme ve her zaman sahip olduklarına şükür eyle. Hamile kalınca anladım ki, bebek, aslında sahip olduğumuz nimetlerin yanında küçük bir nimet oluyor.
Armaan ve Akasya. Tedaviye başlamışsınız. Hayırlı ve sonu sağlıklı bebekli olsun. Her yaptığınız iyneleriniz sizi bebeklerinize bir adım daha yaklaştırsın. Amin. Gelişmeleri paylaşırsanız ben de çok sevinirim.
İskorpit senin de inşeAllah az kaldı. Adetinin gelmemesine değil de, en hayırlı zamanda gelmesine dua et bence. Hayrın nerede olduğunu kimse bilemez. rabbim kolaylaştırsın
Merve sana da güzel bir tatil diliyorum. Güzelce dinlen, miniğini öpe-koklaya. Rabbim o günleri hepimize yaşatsın. Ben de neredeyse 3 aydır ki, canlı olarak tek gördüğüm akrabam eşim. Gurbet ne demekmiş insan yaşayınca anlıyor. Hele teknolojinin bu çağı olmasına rağmen. ElhamduLillah. Bura beni bebeğime götüren yer.
Bizim de dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da . Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Tsh bir az yüksek çıktı , testi tekrarlıycam. İnşeAllah sorun olmaz. Yine yüksek çıkarsa endokrinologa görünücem. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.
Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın.
Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen bir olayı da sizinle paylaşmak istiyorum. Dikkatli olmak açısından.
Biz sahile yakın oturuyoruz ve burda her pazar insanlar sahile piknik yapmak için akın eder. 2 hafta önce pazar günü evde eşimle öğle namazını kılıyoruz. Kapı çaldı. Biz namaza devam ettik. Sonra yine çaldı. Sonra uzunca zile bastılar (bizde namazda sinirleniyoruz, açmıyorsak niye bu kadar uzun çalıyorsun diye). Sonra anahtar yerinden sesler geldi. Tam selam vericektik ki, içeride kilidin üstündeki anahtarın yere düşdüğünü duyduk. Eşim selam verip kapıya gidince sesden iki kişinin koşarak merdivenleri indiklerini işittik. Ben sadece o sırada neler olduğunu anladım. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını sanınca kapının kilidini kırmışlar. Kilid kırıldığı için eşim dışarı çıkamadı. Hemen pencereye koşdu, iki gencin hızla çıkıp, bir şey olmamış gibi yürüdüklerini gördü. Hiç bir şey yapamadı. Sonra bir arkadaşı usta getirdi ve tek bir haraketle kapını açtı. Hırsızların kamera görrüntüsünü elde etmemize rağmen polise bildirmedi. Hiç bir şey çalmamışlar diye polise bildirmeğe gerek yok dediler. Ben çok isterdim bildirilsin. Bize giremediler, ancak mutlaka bir gün başka birinin evine girecekler. Böyle bir olayı canlı yaşamak beni çok etkiledi:18::18::18:. En çok da aklıma ya ben yalnız olduğumda eve girselerdi... gelince:18::18::18:
armaan ben de varım canım,ama ağustos gibi düşünüyorum inşallah
Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,inşallah bu tedavide bebeğine kavuşursun,rahat olmaya çalış(zor olsa da):)
kızlar bu arada ben de 3 temmuz da memorial a görüşme randevusu aldım,bakalım hayırlısı artık....
suskunada senin randevun ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?