Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selescim çok sağol canım ona güveniyor ona sığınıyoruz bizleri de bu sevgiden mahrum bırakmasın

benım rahım fılmı cekıldı sorun yok dendı. tsh normal cnm. sebepsız ınterfılıte dendı bana .kromozom pıhtılasma testlerım yoapılmadı ama. tup bebek merkezındede burdakı doktorum da bunları ıstemedı .bılmıodum ben bunları

Merhaba,
Bu testler çok önemli. Doktordan siz talep edin yaptırmak istiyorum diye. Burada trkuaz isimli arkadaşımız var. Kromozom sorununu bilmeden 2 deneme yapmış. Ha keza başka bir topikte sorununu bilmeden 4 kez boşuna deneme yapan birini okudum. Yazık değil mi onca emeğe onca umuda... Maddi ve manevi zor bir süreç, kendimizin doktoru olmalıyız bir yerde.

selecim bebişinde sende iyisnizdir insallah..
çok telaşeli ve sabırsızım olmayınca üzülüyorum hiç metanetli değilim olamıyorum kendime kızıyorum buyüzden.. içimde birikmiş bir enerji var sanki ve olumsuz bişey oluncada volkan patlaması yaşıyorum hem öfkee..hem üzüntü..duygusalıkta var tabi..kendimi tanıyamazdım oldum yemın ederim..
hakkımızda hayırlısı olsun... geç olsunda güç olmasın insalalh tel dileğim Rabbimden..

masallah armancım hayırlısıyla bebişlerin tutunsun sana insallah.. çok sevındım senın adınaa

gercekten heyecanlı bi sürece giriyorsun...hayırlı haberlerını bekliyoruzzzz

sevilcimm bencede hazır bi kist durumuyla askıdayken doktorunuzdan istedin..tekrar tekrar para vermeyin..manevi açıdan umudtların yokolamasından daha kötü bişey yok bunu söyleyim.. eşinle bi konus ölçün tartın bu durumu.hakkında hayırlısı olsun.

hazade
mattika
özlem
suskunada
naz
akide
bubuş
izz
panikli
saruhan
binbirgece
sifa
anngel

nerede bu vatandaşlar :26:

hituciyi sınavdan sonra bekliyorum :)
lave yaz sezonunda gelemiyor pek.
merve memlekette.
chnb ses veriyor :)
maiumut da yok ne zamandır.

Sümeyye canım çok geçmiş olsun
Allah sabır versinsabah kalktım hemen neti açıpta senin bu haberini alınca çok üzüldüm...
inş RABBİM çok bekletmeden tekrar hamile kalmanı nasip eder.....

kızlar eşimde y kromozom fazlalığı var ve bu 5. tedavim....her seferinde çok fazla embriyom olurdu bu tedavimde de sadece 3 embriyom var ve dün aradıklarında orta kalitede dedi embriyolog.çok korkuyorum yine sonu hüsran olacak diye
eğer bugün kalitesi artarsa yinede pgt ye gidecek ama artmazsa gitmeyecek...
tüm bu yolda uğraşan arkadaşların muradını versin RABBİM.......
çok zor kaç gündür çok huzursuzum

xyy durumu ancak bu embriyonun tutunmamasına sebep bir durum değil.
Tutunmamasıyla ilgili başka bir problem olmalı.
Burada chnb var, onun eşi de öyle, geçen yıl pgt li tüp bebek denedi olmadı, 2 ay sonra doğal hamile kaldı.
Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah.

allah sabırlar versin sümeyyeciğim. çok üzücü bir durum ama elden ne gelir. allahım bu metanetini en kısa zamanda bir bebişle ödüllendirsin inşallah.

emir ismi.

dualarım seninle armaan. bazen herşey mükemmel gitmiyor ama sonuç gayet güzel oluyor. seninde öyle olacak inşallah.

Sümeyye'ye çok üzüldüm. O nedenle alıntı yaparak yazamıyorum kızlar Sumeyye tek söyleyebileceğim Rabbim sabrını arttırsın. Bu sukunetini ,şükrünü, hayırlı ,sağlıklı bir evlatla mükafatlandırsın inşallah

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese..

Tulıp doğum yapmışsın ,Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna,,öyle sevindim ki sağlıkla almışsın kucağına..doğum zor olmuş geçmişler olsun ama bebeğini görünce o mutluluk sana unutturmuştur diye düşünüyorum herşeyi..

Mervecim,sen de doğurmuşsun cnm senin yavruna da Allahım analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin cnm..cok sebaat ettin sende cok sükür kavuştun yavruna bebişinde sağlıklı maşallah,, küçük sıkıntılar olmuş çok geçmiş olsun ama onlarda iyleşecek geçecek inşallah,,Allahım dermansız dert vermesin cnm..

İncii cnm benim kaç haftalık oldun? sükür herşey yolundaymış nasıl oğlusun, nasıl heyecanlısındır,,Allahım isteyen herkese nasip etsin..ceviz,semizotu,balık bu dönemlerinde yemeye çalış,,gerçi ben balık yiyememiştim..

Akasya tedaviye başlamışşın hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişini kavuşursun cnm,burda hamişlik haberlerine seviniriz ..

trkuaz sendee başlıyormuşsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız ,, bebişine kavuşursun sağlıkla...
tüm tedaviye başlıyacak arkadaşlarım tanıdığım tanımadığım hep dualarım sizlerle..

kızlar detaylı okuyamadım ama herkes iyidir umarım..bende epeydir yoktum zor günler geçirdim kardeşim rahatsızlandı ameliyat oldu üzücü haberler aldık ve şimdi tedavi görüyor..cok üzüldüm ama bebeğim için hep kontrollü olmaya çalıştım..böyle günlerim geçip gidiyor inanıyorum herşey güzel olacak ...
bunun dışında bende iyiyim bebişimde iyi cok şükür artık az kaldı bekliyorum her gece sağlıklı olsun diye dua ediyorum doğuncaya kadar bu kaygılarım benimle olacak bizler hamişliği bile doya doya yasayamıyoruz belki ama cok sükür bu günleri gördüğüme hala inanamıyorum düşündükçe..Allahıma hep şükrediyorum..
hepinize sevgiler...

mrb akide. ismini görünce bir anda heyecanlandım. nasılsın? ne kadar kaldı doğuma. seninde erkekti değil mi?

allahıma şükür sağlıkla aldım kucağıma ben. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

arkadaşlar bir güzel haberide burada paylaşmak istiyorum. biz yoğun bakımda yatarken tanıştığımız bir aile vardı. onların çocuğuda kas hastası idi. hemde 2. çocukları. ilk çocuklarını 2 yaşında kaybetmişler. genetik mutasyon bulunamadığı için bizim gibi pgt şanslarıda yok. kadın 3. ye hamile kaldı ve bugün doğum yaptı. çok şükür sağlıklı bebeği. o kadar mutluyumki onun adına. bu arada 2. çocuklarınıda 1 ay önce 3 yaşında kaybettiler.

Hoş geldin canım
Kardeşine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah...
Doğumuna çok az kaldı. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin kuzum

14 haftalık olduk şükürler olsun canım.
Şu an aşırı bulantım olduğu için boğazımdan geçen her yemeği yiyorum ama balık şu an zor maalesef Cevizi normalde de sevmem ama bu aralar yemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

O aile adına çok sevindim.
Allah sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım hayırlı olsun. Allah gönlünün muradını nasip etsin inşaallah... Dualardasın...

Test günün 15 temmuz mu?

İnciiim sağol canım inşallah amin dualarınızı desteğinizi yanımda hissediyorum... Test günüm 15 temmuz canım şu an öyle bi uyku halindeyim rüyada gibiyim hiç bişi hissetmiyorum , 3 gün şzin aldım evdeyim Allahım hepimize anne olmayı tattırsın inşallah

Armaan canım transferin hayırlı olsun. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin.

Akasya tedaviye başlamışsın. Senin için de hayırlı olsun. Rabbim tedavine bereket versin, sonu sağlıklı bebekli olsun.

Melek181 Rabbim embriolarına can versin. Stresini tahmin ede biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Seles senin de hamileliğin dilerim sorunsuz bir şekilde ilerler ve sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim için de üzülme. Yazmak istediklerini yaz. Biz güzel haberlerle umut doluyoruz.

Akide seninle de hiç konuşmamış olsakta aklım sendeydi. Uzun süredir yazmıyordun. Rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almanı nasip eylesin.

Yazamadığım arkadaşlar, mazur görün. Toparlanmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Sümeyyecim canım şu durumunda bile yanımda olduğunu hissettirdiğin için çok sağol arkadasım... Dualarımdasın Allahım en kısa zamanda toparlanıp bebeğine kavustursun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…