Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sumeyyem sen nasil guzel bir insansin ki bu ruh halinde bile bizleri dusunuyrsn.gercekten hayata bakisina, sukunetine hayran kaldim. Sukrunle bana ders verdin. Rabbim gonlunun muradini en tez zamanda nasip etsin insallah. Aminnn

sümeyye bbim yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacagın günler yakındır

armaan bebişleri alıp gelmişsin rahat ol,stres yapma,15 temmuz büyük gün...

akide hoşgeldin canım:)

melek hayırlı olsun inşallah

kızlar bugün memoriala gittim gördüm geldim,öncesinde kendimi bahçeci fulyada buldum:)

istanbul çok yordu beni,yorgunluktan ölüyorum inanın...

murat bey ve semra hanımla görüştüm,10 dk falan gördü semra hanım ve tanısal laparoskopi istedi kızlar,rahim filmi iyi çekilmemişti ona istinaden,fulyadaki doktorda yeniden rahim filmi istedi onu çektirdim,sorun yokmuş

inci akasya siz çektirdiniz diye hatırlıyorum sanki inci sen mi çektirmiştin?

ben hala karar veremedim ama laparoskopiden korktum ama

Arkadaslar opum oldu bugün dualarınızı gönderir misinin bana...

Her şey çok güzel olsun inşallah...

Canım sen yine de dr ne sor bitkisel şeylerin de dozunda olmazsa zararı var...

Geçmiş olsun arkadaşım keşke kürtaj malzemesini genetiğe gönderseydin. Eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırın. Ayrıca bence sen bağışıklık testleri mesela lupus antikoagülan testi de yaptır bence.pıhtılaşmada neler bakıldı macaba iğne dozu az mı geldi?

Sümeyye canım kaderdaşımmm. Ben de melek oğlumu normal doğurdum sesini duydum. O yüzden Ardamı şükürler olsun sağlıkla dünyaya getirdim ama normal doğum olmadığı için genel anestezi ile sezaryen olduğu için doğduğu anı yaşayamadığım için Berat Tunca'mı unutamıyorum( Allah sabrını artırsın çok zor bir imtihan... Lütfen güçlü olmak için çabalama. Ağla yaz istediğin kişilerle telefonlaş seni anlayabilecek bu acıyı yaşamış kişilerle. Ve nedenini mutlaka bulsunlar riskli gebelik dr sine git kırkın çıkınca.

mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.

aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...

Akasya canım tedavin ne durumda?

Durumumu en zor yanı ben burda yalnızım. Ağlamasına ağlıyorum. Ancak neredeyse canlı konuşa bileceyim tek kişi eşim. Ailemese hepsi uzakta olduğu için daha fazla üzülmesinler diye hep normal gözükmeğe çalışıyorum. Zaten teselli edilmeği de hiç sevmiyorum. O yüzden yalnız taşımaya mecburum. Tabii sizlerin desteyi de çok faydalı oluyor. Bir tek burada istediğim şekilde yaza biliyorum. Aslında çok şükür duruma göre çok iyiyim. Sadece yaranın sıcaklığı geçince acısı daha fazla hiss edilir misali, minik oğlum gözümün önüne gelince içim yanıyor. Keşke bir de dokuna bilseydim diyorum. İlk anda insana qarip geliyor, bakmaya bile çekiniyorsun. Ancak düşündükce daha fazla hiss edebilirdim bebeğimi. İçim yanıyor, ancak kahr olmuyorum. Acısı bile tatlı geliyor.

Riskli gebelik uzmanı hiç bilmiyorum. Ancak mutlaka araştırılmasını isterim. Senin durumunun nedeni bulundumu? Yani suyun erken gelmesinin? Plasentayı doğum sırasında saklanmasını söylemeği unutmuşdum, hatırlayınca çöpten buldurdum. Ancak doktorumla konuştum hiç bir işe yaramaz, formalin ve spirte konulmamış steril hali gerekli dedi. Çöpten aldırdığımı belli etmedim Bebeğin otopsisin yaptıra bilirsin dedi, onu da kabul edemezdim. Şimdilik başka hiç bir şey yaptırmadım. Bakalım ne yapa biliriz.

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim kucuk kiz buyudukce ikisine yetisemiyorum artik kizin 5,5 aylik oldu artik ara ogunlere basladik yedir icir altini temizle uyut derken aksam oluyor tabiki bunlari ikisine birden uyguluyorum sanki ikiz gibilerr benden boyle sukur yarsmaz bir durum yokkk

SUmeyye arkadasim gecmisi biraz okudum inan icim yanddi cok sabirlisin Allah bu sabrinin mukafatini verecektir en kisa zamanda Ne diyecegimi nasil diyecegini inan hic bilemiyorum

Akasyaa sende baslamissin tedaviye gozun aydin insallah senden guzl haberler aliriz

Tedaviye baslayan butun arkadaslar su mubarek gunlerde Allah yardimciniz olsun dualarimdasiniz.

Orada tek olmak zordur tabi... Aynen öyle yaranın sıcaklığı geçince maalesef acısı daha da hissediliyor lütfen burada yaz içinden ne geliyorsa face kullanıyorsan eklemek istersen ekle beni dertleşmek konuşmak istediğinde konuşabiliriz.

Dokunma konusu benim de en büyük pişmanlığım oğlum 4 gün yaşadı ben de hiç dokunamadım mikrop kapar diye korktum çok üzgünüm bunun için(
Bebeğin eşi enfeksiyon açısından önemliydi. Googleye arda lembet yaz orada videolar kısmına bas erken doğumla ilgili 3-4 video var çok güzel bilgiler var. Benim dr m di. Riskli gebelik uzmanı. Oradan nedenleri hakkında fikir edinebilirsin. Enfeksiyon ihtimali yüksek bence. Sonraki gebeliğinde en geç ayda bir kanda vajinada ve idrarda tahlil yaptır.

Benim rahimazğzı yetmezliğinden suyum geldi.Benim normal türk kadınlarında ortalama 4 cm olması gereken uzunluk bende doğuştan çok kısaymış o yüzden bebek büyüdükçe o uzunluk daha da kısalıp bebek erken doğuyormuş. Şöyle düşün rahim bir balon balonun ucu da rahim ağzı uzunluğu. Balon şişip büyüdükçe yani bebek büyüdükç e şişirilen kısım yani rahim ağzı uzunluğum kısalıyor ve erken doğum oluyor 18-24. haftalarda oluyor bu daha çok. Senin hiç ölçüldü mü? Kısaldıysa kısa olduğu için de enfeksiyon olma ihtimali de yükseliyor. Benim bu oğlumda 4 cm olması gereken uzunluk 13. haftada 1.8 e düştü ve acil laparoskopik serklaj oldum. Eski sezaryen dikişim mesaneme yapışmış serklajda yani rahim ağzıma dikiş atıldığıda anlaşıldı. Düzeltmişler ama 1 hafta sondalı kaldım sanırım enfeksiyon kapmış. Suyum sızmış idrar sandım ben( Gittiğimde dr baktı su sızmış hemen tedaviye başladı antibiyotik tedavisine. yüzde 60 kaybedecektim dualara kalmıştı işim. 1 hafta sonra dr baktı ki hep yattım sürgü tutuldu ve hastanede ciddi antibiyotiklr verildi serumdan. Dr m dedi ki son manevra su kesesine su ekleyeceğiz keseye yama yapacağız tutar mı bilmem. Şükür gerek kalmadı kese kendini tamir etti. Ama şimdi benim de denenirmiydi deyip üzülme bu işlemleri çok az dr ler yapıyor riskli gebelik dr leri genelde. Ben o zaman 15. haftamdaydım.

Hep yatarak tamamladım. Tr ye gelince riskli gebelik dr sine yani perinatoloğa git tüm evraklarını alıp canım.

Benim de 15 haftalıkken suyum geldi malesef sızmış ben idrar sanmıştım( Hastaneye yattım serum ve antibiyotik tedavisi uygulandı. Şayet su kesesi tamir etmeseydi dr m son çare olarak keseye yama yapıp su ekleyecekti şükür gerek kalmadı. Bu operasyonu su eklemeyi bir de ben izmirde Prof namık demir yapmış çift sağlıkla kavuşmuştu bebeğine okumuştum... Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin...​

Böyle bir şey varmı? Yani kesenin tamir edilmesi ve içine su vurulması? İlk kez senin yazında karşılaştım. Bilgi verirsen sevinirim.

Canım benim kesem kendini tamir etti. Keseye su ekleme yapılıyor ama onun için sanırım enfeksiyonu durdurmak gerekli...
İstersen özelden ismimi yazayım facen var mı? ekle beni...

bende şimdi senin yazını başka bir yerden okudum. Çok üzgünüm Tamam her kes yapmasın, ancak keşke böyle bir ihtimalin varlığından bahs etseydiler. Belki bir şey yapıla bilirdi. Çok üzgünüm Şimdi ise sütüm geliyor İlaç alıcam durması için. Vaz geçmek bu kadar kolay olmamalıydı en azından.

Son düzenleme:
Sümeyye sütü engellemek için ben dostineks ilaç kullanmıştım... mutlaka kullan canım...

Sümeyye sütü engellemek için ben dostineks ilaç kullanmıştım... mutlaka kullan canım...

Bu gün doğumu yaptıran doktorla konuşdum. Bir ilaç dedi. Şimdilik onu kullanmaya başladım. Umarım çabuk etki eder. Göğüslerim taş gibi oldu ve sürekli sıvı akıyor. Neyse umarım çabuk toparlanım. Desteğin için çok teşekkür ederim.

mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.

aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...

Akasya canım tedavin ne durumda?

Canım iğnelere devam ediyorum. 150 Gonal f , 2 toz +1 su menegon bir de 0.5 lucrin vuruyorum. En son gittiğimde biri 11 'di. Diğerleri küçüktü. Yine öbür sefer gibi önden büyüyecek diye çok korkuyorum 14 tane sayıyorlar. Tabii hepsi büyür mü ne olur hiç bilmiyorum. Ama herşey takdir. Bu tedavimde biraz daha akışına bıraktım. Düşünmemeye çalışıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var.

Laparoskopiden korkma. Bizim face grubundan arkadaşımız Sezyal Memorial'da laporoskopi oldu. Şimdi hamile çok şükür Gerçekten gerekmeseydi tavsiye etmezlerdi. Semra Hocaya güvenEğer facein varsa İnci seni eklesin istersen. Orada güzel paylaşımlarımız var.

Sümeyye ama bu ihtimalleri düşünüp yıpratma kendini. Şu an çok zarar veriyorsun kendine. Sen de çok iyi biliyorsun ki ; Rabbim böyle istedi. Eğer kaderde bu olmasaydı emin ol ki ; hiç suyu kalmasa da sağlıkla doğardı bebeğin.. Sebeplere, bahanelere takılma. Sen elinden geleni yaptın...

Kuzum transferin olmuş.. Özür dilerim yazamadım sana Ama hep aklımda ve duamdasın. PGT yapılmamasına takılma. Yapıldı da ne oldu değil mi Sen bebişlerinle bol bol konuş. İyi düşünelim herşey çok iyi olsun. Belki yakında bebeklerimizi konuşmaya başlarız

Akasyacım sağol canım, ne özrü aşkolsun sen de aynı yoğun dönemdesin... Hersey çok hızlı gelişti sonlara doğru bbenim hayırlısıyla 2. Gün 2 embryp tranfer eddildi. belirti aramıcam diyorum ama illa dinliyorum vücudumu:)...çok sağol duaların için.... İnşallah yakında kaç haftalık oldular diye konusuruz canım Allahım anne olmayı bizlere de basip ol yarabbim sağlıkla Amin...

Senin ne zaman olcak hayırlısıyla

Son düzenleme:

Sümeyyecim canım bu yolda hep en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz ne çözümü varsa bulmaya çalışıyoruz öyle mi olurdu böyle mi olurdu derken diken üstündeyiz ama olacakların önüne geçilmiyor sen herseyin en iyisini yaptın emin ol kısmetten ziyadesi olmuyor bikaç ay önce hatırlarsın ben ne kadar kötüydüm hepiniz destek oldunuz bana şimdi tekrar deneyebildim çok şükür , sen toparlanmaya sağlığını korumaya bak ki birkaç aya yeniden kavuş bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…