Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gunaydin kizlar. Saat 11.30 da serklaja girecegim. Kizimla dualarinizi bekliyoruz...

inci umarım operasyonun iyi geçmiştir. kızında sende iyisinizdir.

mrb akasya, geçmiş olsun. önce sen iyi olda bebişde arkasından gelir.

Mervecim çok geçmiş olsun çok şükür iyi haber

inci Allah yardımcın olsun muhtemelen işlemin bitmiştir..nasılsın?nasıl geçti?

incimm allah yardımcınn olsunnn haberlerini bekliyoruzzzz...

Güzel geçsin inşallah canım....

gecmıs olsun ıncı kızın doku ay guzel guzel saglıkla durun annesının karnında

inci umarım operasyonun iyi geçmiştir. kızında sende iyisinizdir

Sağolun kızlar. Allah'a şükür bunu da atlattık. Şimdilik herşey yolunda hamd olsun. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder.

Sağol mervem.
Haberinize çok sevindim. Çok geçmiş olsun sana da yavruna da.

nasıl bi operasyon oldu? yatıyo musun şimdi?
zaman sana su gibi aksın allah kolaylık versin canım

Doktorum çok iyi güzel geçtiğini söyledi. Ameliyathane ortamı dışında iyiydi benim için de. İnsan çok gergin oluyor orada hele sedyeyle götürülürken ayılmaya çalışanları gördükçe :) 2 dikiş atıldı rahim ağzı fazlasıyla kısaldığı için. Sonrasında 3-4 saat kaldırmadılar, ağrım fenaydı ağrı kesici verdiler fayda etmedi. Kalkıp tuvalete gittiğimde ağrım da geçti meğer mesane baskı yapınca ağrı olurmuş. Tabi ben ağrıdan tuvalet ihtiyacım olup olmadığını bile anlamamıştım. Kanamam var biraz o da sürermiş bir kaç gün. Dün ultrasonda her şey iyiydi çok şükür. Rahim ağzım uzamış, kızım da iyi şükür. Doktor dikiş sonrası daha rahat hareket edeceksin demişti, kendimi kısıtlamama gerek yokmuş ama şu an sanırım işlemin tazeliğiyle pek hareket etmek istemiyorum. Ayaktayken hafif ağrım da oluyor onun için zorlamıyorum kendimi. Haftaya kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolunda gider.

Ah mattika inşallah, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah. Her an diken üstünde olmak çok zor, sürekli ağlıyorum bir de sinirlerim alt üst oldu. Allah korusun cümlemizin evlatlarını...

Senin nasıl geçti ilk haftan?

Son düzenleme:
bebeğin gelsin diye o kadar bekledin sabırla, bu zor zamanları da atlatıcaksın inşallah. cennette mekan olsun bunlar hep sana..

bikaç gün ya da bi hafta dinlenirsin sonra normale dönersin tadını çıkarırsın inş hamileliğinin.
bol bol dua et, kuran oku, bebeğin senin stresini alır bak doğduktan sonra zorlanırsın ağlamalı bi bebek olur.

geçen sene bu günler doğum bekliyordum sabırsızlıkla, korkuyla. şimdi de bakıcıya bırakma ayrılığa alışma vs.
zaman akıp geçiyor incim. sevdiklerimiz eşimiz çocuklarımız sağlıkla yanımızda olsun yeter ki.

Son düzenleme:
herkese selamlar. benim de 12 embryodan 1 i sağlıklı çıktı ve transfer edildi. şimdi beklemedeyim.inşallah Rabbim sağlıkla bir hamilelik nasip eder.

herkese selamlar. benim de 12 embryodan 1 i sağlıklı çıktı ve transfer edildi. şimdi beklemedeyim.inşallah Rabbim sağlıkla bir hamilelik nasip eder.
Maşallah canım çok sevindim sağlıklı bulunmasına. Demek 12 embriyodan bir tanesi sağlıklı çıktı. İnş on gün sonra hayırlı haberi vermekte nasip olur. Hangi hastaneye gidiyordun? Sizdeki kromozom bozukluğu neydi? Sevgiler

canım ben ankarada HRS de idim. bizde kromozom bozukluğu yok. ama ilginç olarak embriyolar genetik olarak bozuk gelişiyo nedense inşallah sağlıklı bi bebeğe hamile kalırım

Canım çatlak kaynamış inşallah bir daha hiç sorun yaşamaz erva...

Canım maşallah size. Sen yine de dinlen canım. Genelde normal hayata dönenlerde kısalma yeniden oluyor. Dr ler teorik olarak yatmaya gerek yok diyor ama sonra kısalma oluyor yine yat diyorlar teoriyle pratik uymuyor...

Sağlıkla tutunsun inşallah...

Geçmiş olsun canım çok şükür hersey yolundaymış çok sevindim

Sağolasın armaancım

Allah razı olsun mattika.
Evet maşallah ya 1 sene nasıl da geçti. Hepimiz heyecanla bekliyorduk :)
1 sene sana alıştığı için ilk etap zor olabilir ama zamanla alışacaksınız inşallah ikiniz de.
Amin aynen öyle gerçekten...

Sağlıkla tutunsun inşallah...

Canım maşallah size. Sen yine de dinlen canım. Genelde normal hayata dönenlerde kısalma yeniden oluyor. Dr ler teorik olarak yatmaya gerek yok diyor ama sonra kısalma oluyor yine yat diyorlar teoriyle pratik uymuyor...

Sağolasın canım. Normal hayata dönmem zor bu saatten sonra :) Öncesinde de temkinliydim şimdi de öyle. Sonuna kadar sağlıkla gideriz inşallah.

Aaa o kadar alıntı yaptim hepsi gitti
Nesrin abla İncim armaan sağolun kızlar

Beğen butonuda gitmiş bir yanim eksik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…