- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.241
Gunaydin kizlar. Saat 11.30 da serklaja girecegim. Kizimla dualarinizi bekliyoruz...
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır takip edemedim. Herkes iyidir umarım. Geçmişi okumaya çalışacağım. Ben tatile gittim. Döndüm. İşyeri çok yoğun. Bir de sırt ağrım halen geçmediDoktora gittim. Tomografiler vs. Sonuç olarak skolyozumun durumuı kötüymüş. Sinirlere baskı yapmaya başlamış. Ama ameliyat yapamıyorlar. Egzersiz ve yüzme ile geçirmeye çalışıyorum. Sırtım yüzünden bebek konusunu da askıya aldım. Şu an ne zaman yaptıracağım belirsiz. Eğer düzelirsem ekim ya da kasım gibi olabilir. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim. Çok ihtiyacım var
İnci dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz
Akasyam çok geçmiş olsun inşallah bir an önce ağrılarin gecer geçmiş olsun dileğn için teşekkürler ilk önce kırık sanıldı ama bacak kemiği catlamis sorunlu ayagi olunca cok korktuk.3 hafta onada banada hayat zehir oldu dün çıktı alci cok şükür kaynamis. Ikimizde rahatladik valla
Teşekkürler canim söylemen bile beni o kadar mutlu etti ki Allah razi olsu senden
inci Allah yardımcın olsun muhtemelen işlemin bitmiştir..nasılsın?nasıl geçti?
incimm allah yardımcınn olsunnn haberlerini bekliyoruzzzz...
Güzel geçsin inşallah canım....
gecmıs olsun ıncı kızın doku ay guzel guzel saglıkla durun annesının karnında
inci umarım operasyonun iyi geçmiştir. kızında sende iyisinizdir
Akasyam çok geçmiş olsun inşallah bir an önce ağrılarin gecer geçmiş olsun dileğn için teşekkürler ilk önce kırık sanıldı ama bacak kemiği catlamis sorunlu ayagi olunca cok korktuk.3 hafta onada banada hayat zehir oldu dün çıktı alci cok şükür kaynamis. Ikimizde rahatladik valla
Teşekkürler canim söylemen bile beni o kadar mutlu etti ki Allah razi olsu senden
Sağolun kızlar. Allah'a şükür bunu da atlattık. Şimdilik herşey yolunda hamd olsun. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder.
geçmiş olsun incim. çok şükür atlatmışsınız. sağ salim doğsun da hepsi geride kalsın inş.
Amin mattikam sağolasın.
nasıl bi operasyon oldu? yatıyo musun şimdi?
zaman sana su gibi aksın allah kolaylık versin canım
bebeğin gelsin diye o kadar bekledin sabırla, bu zor zamanları da atlatıcaksın inşallah. cennette mekan olsun bunlar hep sana..Doktorum çok iyi güzel geçtiğini söyledi. Ameliyathane ortamı dışında iyiydi benim için de. İnsan çok gergin oluyor orada hele sedyeyle götürülürken ayılmaya çalışanları gördükçe :) 2 dikiş atıldı rahim ağzı fazlasıyla kısaldığı için. Sonrasında 3-4 saat kaldırmadılar, ağrım fenaydı ağrı kesici verdiler fayda etmedi. Kalkıp tuvalete gittiğimde ağrım da geçti meğer mesane baskı yapınca ağrı olurmuş. Tabi ben ağrıdan tuvalet ihtiyacım olup olmadığını bile anlamamıştım. Kanamam var biraz o da sürermiş bir kaç gün. Dün ultrasonda her şey iyiydi çok şükür. Rahim ağzım uzamış, kızım da iyi şükür. Doktor dikiş sonrası daha rahat hareket edeceksin demişti, kendimi kısıtlamama gerek yokmuş ama şu an sanırım işlemin tazeliğiyle pek hareket etmek istemiyorum. Ayaktayken hafif ağrım da oluyor onun için zorlamıyorum kendimi. Haftaya kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Ah mattika inşallah, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah. Her an diken üstünde olmak çok zor, sürekli ağlıyorum bir de sinirlerim alt üst oldu. Allah korusun cümlemizin evlatlarını...
Senin nasıl geçti ilk haftan?
Maşallah canım çok sevindim sağlıklı bulunmasına. Demek 12 embriyodan bir tanesi sağlıklı çıktı. İnş on gün sonra hayırlı haberi vermekte nasip olur. Hangi hastaneye gidiyordun? Sizdeki kromozom bozukluğu neydi? Sevgilerherkese selamlar. benim de 12 embryodan 1 i sağlıklı çıktı ve transfer edildi. şimdi beklemedeyim.inşallah Rabbim sağlıkla bir hamilelik nasip eder.
Maşallah canım çok sevindim sağlıklı bulunmasına. Demek 12 embriyodan bir tanesi sağlıklı çıktı. İnş on gün sonra hayırlı haberi vermekte nasip olur. Hangi hastaneye gidiyordun? Sizdeki kromozom bozukluğu neydi? Sevgiler
Doktorum çok iyi güzel geçtiğini söyledi. Ameliyathane ortamı dışında iyiydi benim için de. İnsan çok gergin oluyor orada hele sedyeyle götürülürken ayılmaya çalışanları gördükçe :) 2 dikiş atıldı rahim ağzı fazlasıyla kısaldığı için. Sonrasında 3-4 saat kaldırmadılar, ağrım fenaydı ağrı kesici verdiler fayda etmedi. Kalkıp tuvalete gittiğimde ağrım da geçti meğer mesane baskı yapınca ağrı olurmuş. Tabi ben ağrıdan tuvalet ihtiyacım olup olmadığını bile anlamamıştım. Kanamam var biraz o da sürermiş bir kaç gün. Dün ultrasonda her şey iyiydi çok şükür. Rahim ağzım uzamış, kızım da iyi şükür. Doktor dikiş sonrası daha rahat hareket edeceksin demişti, kendimi kısıtlamama gerek yokmuş ama şu an sanırım işlemin tazeliğiyle pek hareket etmek istemiyorum. Ayaktayken hafif ağrım da oluyor onun için zorlamıyorum kendimi. Haftaya kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Ah mattika inşallah, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah. Her an diken üstünde olmak çok zor, sürekli ağlıyorum bir de sinirlerim alt üst oldu. Allah korusun cümlemizin evlatlarını...
Senin nasıl geçti ilk haftan?
herkese selamlar. benim de 12 embryodan 1 i sağlıklı çıktı ve transfer edildi. şimdi beklemedeyim.inşallah Rabbim sağlıkla bir hamilelik nasip eder.
Geçmiş olsun canım çok şükür hersey yolundaymış çok sevindim
bebeğin gelsin diye o kadar bekledin sabırla, bu zor zamanları da atlatıcaksın inşallah. cennette mekan olsun bunlar hep sana..
bikaç gün ya da bi hafta dinlenirsin sonra normale dönersin tadını çıkarırsın inş hamileliğinin.
bol bol dua et, kuran oku, bebeğin senin stresini alır bak doğduktan sonra zorlanırsın ağlamalı bi bebek olur.
geçen sene bu günler doğum bekliyordum sabırsızlıkla, korkuyla. şimdi de bakıcıya bırakma ayrılığa alışma vs.
zaman akıp geçiyor incim. sevdiklerimiz eşimiz çocuklarımız sağlıkla yanımızda olsun yeter ki.
herkese selamlar. benim de 12 embryodan 1 i sağlıklı çıktı ve transfer edildi. şimdi beklemedeyim.inşallah Rabbim sağlıkla bir hamilelik nasip eder.
Canım maşallah size. Sen yine de dinlen canım. Genelde normal hayata dönenlerde kısalma yeniden oluyor. Dr ler teorik olarak yatmaya gerek yok diyor ama sonra kısalma oluyor yine yat diyorlar teoriyle pratik uymuyor...
Yarın test günün...
Mutlu haberini almak nasip olur inşallah.
Dualarımdasın...
maalesef yine olmadıYarın test günün...
Mutlu haberini almak nasip olur inşallah.
Dualarımdasın...
maalesef yine olmadı
2 gün önce 18 olan değerim bu gün 14 e düşmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?