Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba meliscim inşallah bebişler benimledir,sen nerdesin tam olarak bilmiyorum ama inan sonuçta benden daha yakınsın ve ben

İstanbul u hiç bilmiyordum,ona rağmen gittim geldim,sana umut olduysam ne güzel, çok sevindim:)bakalım ön görüşme nasıl

geçecek?

inci evet test günüm 10 eylül,transferi funda hanım yaptı(*) seçme şansım yoktu mualum pazar günü...hatta gitmişler sanırım

benim sonucuma göre geri gelmişler, hemşire eşime öyle söylemiş...işte bunun için sana çok ulaşmak istemiştim ama

ulaşamdım..hayırlısı artık....

Dediğim gibi sağlıksız embriyo çıkacaktır ama sağlıklı da çıkacaktır Allah'ın izniyle.
Amin inşallah sağolasın
Rabbim evlat hasreti çeken herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Sağol nazım

Canım zaten transferi Semra Hanım, Müstecep Bey ve Funda Hanım yapıyor. Yeni doktorlarla ilgili bir bilgim yok. Semra Hanım hafta sonu olmuyor merkezde. Doktora takılma. Nasipteyse onlar seninle kalacak inşallah.

Canım nur hanımdan aldım randevuyu inş hayırlı olur. sağ olasın. genetik drundan randevu akmadım ama onlar yönlendiriyorlar mı? yoksa biz mi talep ediyoruz?

canım ben de nur hanıma gittim o cumhur beye göndermişti nur hanım sahalara döndü demek:))

inci başka yerde olması iyi olmuş daha uygun olur o hafta tecrübesi varmış sevindim...

tuliprosa maşallah oğluna canım...

turkuaz canım hayırlı olsun transferin....

kızlar bugun opu vardı. yumoşlar toplandı. perşembe pgt yapılacak. dua edin ne olur sağlıklı embriyolar çıksın. inşallah Rabbim bu defa yüzümü güldürür. hamişler özellîkle sizden dua îstiyorum. Allah hamişlerin duasını diğerlerinin hamileliği için kabul edermiş:)) Allaha emanet olun

Evet Nur Hanım başladı bugün :)
Canım doktor en son diğer topikten ikiz hamile arkadaşa 25.haftada dikiş attı.
İyi olur inşallah, dikişten sonra daha rahat edeceğim.

Allah yardımcın olsun. İnşallah bolca sağlıklı embriyon olur.

Canım maşallah. Tecrübesi olması güven verir. Serklaj sonrası da bol bol dinlenirsin zaten. dİĞER TOPİĞE DE YAZ CANIM ARTIK SEN O TOPİKLİ DE OLACAKSIN:)) NuR Hanıma bir kez gittim ama çok sevdim gerçekten... Tekrar pgt denesem ona giderdim:)) Bebişi büyüttü biraz demek:))

Serklaj ücreti ne kadar yaklaşık nerede yapacak?

Serklajı olayım hayırlısıyla yazarım inşallah :)
Bebeği 4 aylık oldu :)
2 bin lira civarı. Medicine Hospital var Güneşli tarafında orada olacak nasipse.

Chnb cim san özel Msj gönderdim ama kutun doluymuş gitmedi. Ben sana tşk etmek istedim premeteye msj yazdım ama daha cevap yazmadı İNŞ papatyaya ulaşabilirim. Evet bu hafta sonu Nur Hanım'a gideceğim nasipte bir de onun fikrini alayım dedim. Pgt işim olmasa belki devam ederdim Cem beye ama pgt olunca Şişli'nin güvenirliliği tartışılmaz tabi. Nur hanımın namı da almış başını gitmiş bir de ben tanışayım istedim hazır hastaneye yeni dönmüşken. Sevgiler.

Serklajı olayım hayırlısıyla yazarım inşallah :)
Bebeği 4 aylık oldu :)
2 bin lira civarı. Medicine Hospital var Güneşli tarafında orada olacak nasipse.

Oy maşallah büyütmüş bebişi:))

Sağlıcakla atlat bu zorluğu da canım bizim bebişler kolay gelmiyorlar maalesef...

Rica ederim bizim diğer forumdan arkadaş premeteyi tanıyor vardır teli o da papatyaya ulaşabilir inşallh... Nur hanımla görüş hele... pgt de bence de okmeydanında daha rahat. genetik konusunda doğrudan muhatap bulunması ve çok ilgili olması çok güzel. Cumhur beyi de çok sevmiştik biz...

Kızlar dualarınızı bekliyorum artık serklaj işim kesinleşti. Ne güzel askıdaydı ama ne yapalım yeter ki bebeğimiz zamanında sağlıkla gelsin.

incimm Rabbim işlerini rast getirsin dualarım seninle olacak,,bizi habersiz bırakma burda olur mu

turkuaz çok ama çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ananas yemeyi unutma ,bebişlerinin sana tutunmasını kolaylaştıracaktır biliyorsun seninle aynı gen bozukluğumuz var bu yüzden sana daha bi sevindim

hoşgeldiniz , merkezleri iyice araştırıp öyle karar verin maddi manevi sizin için hangi merkez iyiyse ona karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun..
Canım nur hanımdan aldım randevuyu inş hayırlı olur. sağ olasın. genetik drundan randevu akmadım ama onlar yönlendiriyorlar mı? yoksa biz mi talep ediyoruz?
canımmm hayırlı olsun yeni tedavinn... Allah işlerini rast getirsin

hoşgeldiniz,hayırlı olsun..Rabbim tamamına erdirsin

hoşbuldukkk...çok teşekkür ederim öyle yapcam bakalım..öncelikle kendi dr umla görüşeceğim ne diyecek bi duyalım bakalım...hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Turkuaz çok sevindim canım maşallah 2 tane bulunmuş
Insallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu yada yavrularını

İncim canım serklaj ne zaman dualarimdasin hep canım arkadaşım
16 haftan kalmis sabret insallah yavrunu kucağına alinca mis kokusunu içine çekince her şeyi unutacaksin alla yardimcin olsun

Melis dilek bu tedavinde insallah yavruna kavusursun umarım her sey yolunda gider gelismeleri hep yaz bize

NEsrin ablam sen nasılsın iyimisin hic sohbrt edemiyoruz artik 2 çocuklu hayat nasil gidiyor zor olsa gerek ben tek cocukla wcye gidecek vakit bulamıyorum

Akasya nerelerde? ?? Umarim iyidir:26:

Herkese selam bu sıralar bulantılar azalacak derken arttı o yuzden pek giremedim. Okuyabildiğim kadarıyla
Trkuazcım hayırlı olsun canım 10 eylülde güzel haberlerini okurum

İncicim çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlanmanı dilerim

Seles sen nasılsın kontrole gittin mi

Herkese çok sevgiler

iskorpit sağol canım,darısı senin başına inşallah

merve,armaan,chnb çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...

kızlar tek kelimeyle korkuyorum,bana dua edin ne olur,en çok ihtiyacım tek şey...inşallah bu defa beni bırakmazlar

Çok şükür canım... Büyük oğlan büyüdü:)) Hatta arada kardeşine bak diyorum:)) Haklısın küçük bebek yardımcı da yoksa çok zor. büyük oğlan çok gazlıydı çok yıpratmıştı bizi. Maşallah Arda rahat bir bebekti şimdi dişten biraz huzursuz. Annemler gelmiyor akşam bakıcı ayarladım inşallah iyi olur ilk bakıcı tecrübemiz...

Bu arada Hazade nin bebeginden kalp atisi duyulmus:)

Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah...

Allah sağlıkla tutunmayı nasip etsin...

Kızlar bu konuda tecrübesi olan var mı
Benim öncede bir kaybım olduğu için ve yaşımdan dolayı riskli gruptaymısım

merhaba armaan
benim eşimde dengeli translokasyon taşıyıcılığı var normal yolla hamile kaldım ben
hamileliğim boyunca perinatoloğa gittim dr um amniyosentezi önermişti bana risk açısından
bilinmeze doğru gideceğime kendimi yiyeceğime ne olduğunu bilip hazırlanmak daha mantıklı geliyor bana
o yüzden 16. haftamda amniyosentez yaptırdım
2 dk anca sürdü iğne batışının acısı kan alma gibi sadece rahim duvarından girerken çok hafif elektrik çarpmış gibi oluyorsun o kadar
sonraki birkaç gün dinlen dedi drum ama ben yatmadım hiç neredeyse çok şükür kanamam da olmadı atlattık
sonuç kızım da babası gibi taşıyıcı sadece 4 hafta zorluk çektim sonuç gelene kadar hayati açıdan riskli bir durum olmadığı için
aldırıp aldırmama kararı arasında kalmadık ama kalsak da ne yapacağımızı konuşmuştuk daha önce eşimle

tıp teknolojik açıdan bu kadar ileriyken bize çoğu cevabı veriyorken kenarda oturup beklemek bana garip geliyor
bebek sahibi olmak için maddi manevi canımızı dişimize takıyoruz hamile kalınca herşey bitiyor hiç test yaptırmıyoruz
bu bir çelişki değil mi? elimizde imkan varken yaptırmamak? kendimizle ilgili olsa her testi yaptırmaz mıyız?

yazdıklarım benim düşüncelerim kimse yanlış anlamasın herkesin düşüncesine saygım var
ama imkan varken yaptırma bence denmesi bebeğe yapılmış en büyük haksızlık gibi geliyor bana
kendinizi onun yerine koyup öyle cevap verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…