- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.201
turkuaz merhaba canım. dünden beri birkaÇ defa baktım senden haber var mı diye. pgt sonucu beklemek nasıl birşey iyi bilirim. beyazla siyah arasında gidip kalmak gibi birşey. kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanla beklemiştim. am benimkinde sağlıklı embriyo bulunamadı ve transfer iptal oldu. senin haberine çok sevindim. inş 10 gün sonra hayırlı haberi de verirsin bize. ve sağlıkla kucağına almakta nasip olur. sen bana umut oldun senin sayende bende önümüzdeki hafta şişliden randevu aldım ön görüşmeye gideceğim.dedim turkuaz adapazarından gidip geliyorsa ben de gidebilirim. işte böyle. sevgilerimle
sanırım embriyoların sağlıksız çıkmasından bahsetti...sadece eşim ve benim kan örneklerini gönderecekler ankaraya..en iyisi dediğin gibi başka yerlerede danışayım..çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...Rabbim seni ve bebeğini korusun...sağlıcakla kucağına al inşallahh
hoşbuldukk cnmm benimmm.. bu süreç hem tatlı hemdee zor bir bekleyişşşş...serklaj işine üzüldüm incimm ama olsunn düzelmeyecek bişey degilll rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsinn cnmmm..
Çok az kilo almışsınn maşallah iyi gidiyorsunn cnmm benmm göbiş resimlerini bekliyoruzz
merhaba meliscim inşallah bebişler benimledir,sen nerdesin tam olarak bilmiyorum ama inan sonuçta benden daha yakınsın ve ben
İstanbul u hiç bilmiyordum,ona rağmen gittim geldim,sana umut olduysam ne güzel, çok sevindim:)bakalım ön görüşme nasıl
geçecek?
inci evet test günüm 10 eylül,transferi funda hanım yaptı(*) seçme şansım yoktu mualum pazar günü...hatta gitmişler sanırım
benim sonucuma göre geri gelmişler, hemşire eşime öyle söylemiş...işte bunun için sana çok ulaşmak istemiştim ama
ulaşamdım..hayırlısı artık....
Canım nur hanımdan aldım randevuyu inş hayırlı olur. sağ olasın. genetik drundan randevu akmadım ama onlar yönlendiriyorlar mı? yoksa biz mi talep ediyoruz?
canım ben de nur hanıma gittim o cumhur beye göndermişti nur hanım sahalara döndü demek:))
inci başka yerde olması iyi olmuş daha uygun olur o hafta tecrübesi varmış sevindim...
tuliprosa maşallah oğluna canım...
turkuaz canım hayırlı olsun transferin....
kızlar bugun opu vardı. yumoşlar toplandı. perşembe pgt yapılacak. dua edin ne olur sağlıklı embriyolar çıksın. inşallah Rabbim bu defa yüzümü güldürür. hamişler özellîkle sizden dua îstiyorum. Allah hamişlerin duasını diğerlerinin hamileliği için kabul edermiş:)) Allaha emanet olun
Evet Nur Hanım başladı bugün :)
Canım doktor en son diğer topikten ikiz hamile arkadaşa 25.haftada dikiş attı.
İyi olur inşallah, dikişten sonra daha rahat edeceğim.
Allah yardımcın olsun. İnşallah bolca sağlıklı embriyon olur.
Canım maşallah. Tecrübesi olması güven verir. Serklaj sonrası da bol bol dinlenirsin zaten. dİĞER TOPİĞE DE YAZ CANIM ARTIK SEN O TOPİKLİ DE OLACAKSIN:)) NuR Hanıma bir kez gittim ama çok sevdim gerçekten... Tekrar pgt denesem ona giderdim:)) Bebişi büyüttü biraz demek:))
Serklaj ücreti ne kadar yaklaşık nerede yapacak?
canım ben de nur hanıma gittim o cumhur beye göndermişti nur hanım sahalara döndü demek:))
inci başka yerde olması iyi olmuş daha uygun olur o hafta tecrübesi varmış sevindim...
tuliprosa maşallah oğluna canım...
turkuaz canım hayırlı olsun transferin....
Serklajı olayım hayırlısıyla yazarım inşallah :)
Bebeği 4 aylık oldu :)
2 bin lira civarı. Medicine Hospital var Güneşli tarafında orada olacak nasipse.
Chnb cim san özel Msj gönderdim ama kutun doluymuş gitmedi. Ben sana tşk etmek istedim premeteye msj yazdım ama daha cevap yazmadı İNŞ papatyaya ulaşabilirim. Evet bu hafta sonu Nur Hanım'a gideceğim nasipte bir de onun fikrini alayım dedim. Pgt işim olmasa belki devam ederdim Cem beye ama pgt olunca Şişli'nin güvenirliliği tartışılmaz tabi. Nur hanımın namı da almış başını gitmiş bir de ben tanışayım istedim hazır hastaneye yeni dönmüşken. Sevgiler.
Kızlar dualarınızı bekliyorum artık serklaj işim kesinleşti. Ne güzel askıdaydı ama ne yapalım yeter ki bebeğimiz zamanında sağlıkla gelsin.
selam kızlar
dün kadar gergin bir gün yaşadım mı inanın bilmiyorum,akşam saat 5 gibi memorial daydık eşimle,ama ölmek gibi bir şey test s
sonucu beklemek...vee 4 taneden 2 si sağlıklı çıktı sonsuz şükürler olsun Rabbime,6 gibi transferim oldu,dün istanbulda kaldık sabak
döndük riske atmayalım dedik hem de o gerginlikten sonra nasıl yol gelirdik bilmiyorum:)
beni en iyi burda bu test sonucunu bekleyen sizler anlarsınız,rabbim inşallah bana da anne olmayı nasip eder....
inci dikiş şart demiş doktorun hayırlısı olsun,
kızlar ne olur duanızı esirgemeyin,inşallah daha güzel haberlerle gelirim....
hoşgeldiniz , merkezleri iyice araştırıp öyle karar verin maddi manevi sizin için hangi merkez iyiyse ona karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun..ben adanada tüp bebek merkeziyle görüştüm eşim alfa talasemi ben beta talasemi taşıyıcısıyım..bizimde pgt yaptırmamızı tavsiye ettiler..sizden ricam yakın zamanda yaptıranlar ne kadara mal olduğunu yazabilirmi..şimdiden teşekkürler..Allah a emanet olun..
canımmm hayırlı olsun yeni tedavinn... Allah işlerini rast getirsinCanım nur hanımdan aldım randevuyu inş hayırlı olur. sağ olasın. genetik drundan randevu akmadım ama onlar yönlendiriyorlar mı? yoksa biz mi talep ediyoruz?
kızlar bugun opu vardı. yumoşlar toplandı. perşembe pgt yapılacak. dua edin ne olur sağlıklı embriyolar çıksın. inşallah Rabbim bu defa yüzümü güldürür. hamişler özellîkle sizden dua îstiyorum. Allah hamişlerin duasını diğerlerinin hamileliği için kabul edermiş:)) Allaha emanet olun
incimm Rabbim işlerini rast getirsindualarım seninle olacak,,bizi habersiz bırakma burda olur mu
turkuaz çok ama çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinananas yemeyi unutma ,bebişlerinin sana tutunmasını kolaylaştıracaktır biliyorsun seninle aynı gen bozukluğumuz var bu yüzden sana daha bi sevindim
hoşgeldiniz , merkezleri iyice araştırıp öyle karar verin maddi manevi sizin için hangi merkez iyiyse ona karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun..
canımmm hayırlı olsun yeni tedavinn... Allah işlerini rast getirsin
hoşgeldiniz,hayırlı olsun..Rabbim tamamına erdirsin
iskorpit sağol canım,darısı senin başına inşallahturkuaz çok ama çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinananas yemeyi unutma ,bebişlerinin sana tutunmasını kolaylaştıracaktır biliyorsun seninle aynı gen bozukluğumuz var bu yüzden sana daha bi sevindim
Melis dilek bu tedavinde insallah yavruna kavusursun umarım her sey yolunda gider gelismeleri hep yaz bize
NEsrin ablam sen nasılsın iyimisin hic sohbrt edemiyoruz artik2 çocuklu hayat nasil gidiyor zor olsa gerek ben tek cocukla wcye gidecek vakit bulamıyorum
Akasya nerelerde? ?? Umarim iyidir:26:
Bu arada Hazade nin bebeginden kalp atisi duyulmus:)
iskorpit sağol canım,darısı senin başına inşallah
merve,armaan,chnb çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...
kızlar tek kelimeyle korkuyorum,bana dua edin ne olur,en çok ihtiyacım tek şey...inşallah bu defa beni bırakmazlar
Kızlar bu konuda tecrübesi olan var mı
Benim öncede bir kaybım olduğu için ve yaşımdan dolayı riskli gruptaymısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?