Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba, bende anatoliada biri dondurulmuş olmak üzere iki kez transfer yaptirdim, anatolidan çok memnundum ancak ankara dişinda oturduğu dan tedavi çok masrafli oluyo diye son tedavimi memlekette yaptirdim, maalesef 3.de tutmadi,simdi tekrar anatoliaya gitmeyi düşünüyorum.orda dondurulmuş 2 embriyom var, 2 de burada. 3 basari siz transfer sonra si sanirim artik pgt ve histereskopi yapilacak diye düşünüyorum.dondurulmuş lara pgt yapiliyomu acaba bilginiz var mi?, anatolia da pgt fiyati ne kadardi?, size neden yapildi ve ilk denememiydi? Sormak istedikleri bunlar, tesekkurler

İnciii çok teşekkür ederim iyi geçti çok şükür, yine yüzünü pek göstermedi iyi olduğunu öğrendik ya o da yetti
Sen nasılsın artık hazırlıklar hızlanmıştır

İnsan görmek istiyor ama iyi olduğunu duyunca görmese de oluyor :) Ben de her kontrolde göreyim diyorum ama önce doktorun ağzından dökülecek sözlere odaklanıyorum :)
Ben iyiyim Allah'a şükür. Artık iyice ağırlaştık, zor hareket ediyorum. Hazırlıkları da sonlara bırakmıştım zor oluyor ama zevkli. Eşimle yapıyoruz daha doğrusu çoğunu o yapıyor sağolsun :)
Sen başladın mı hazırlıklara?

Arzucum benim transferden bir gün sonra Nur Hanım doğum iznine ayrılmıştı. Ben de aynı hastanede başka doktorla devam ettim hala da onunlayız. Ama kendisi başka bir hastaneye geçti. Tüp bebek servisinde genelde 12.haftaya kadar takip yapıyorlar sonra istersen aynı hastanede kadın doğum doktorlarına yönlendiriyorlar bildiğim. Şu an tüp bebek doktorlarının muayene ücreti 280 lira yanlış hatırlamıyorsam.

Canım dondurulmuş embriyolara pgt yapılıyor tabiki, benim 2 gün önce donduruldu 1 tane, ocakta da yumurta toplandıktan sonra hepsine pgt yapılacak, sağlamlar yerleştirirlecek.

Arkadasim 137.5 puregon nasil ayarladin. Ignede 125 ve 150 arasinda iki centik var. Hangi centik 137.5 denk geliyordu? Bir garip geldi bana bu. 125-150 arasinda tam ortasi yok ignede?

Rica ederim tatlım
Canım ben puregon kullandım, ilkinde 137,5 ikincisinde 175 yaptım. Evet o kadın hesap yapıyor, adamı çağırıp ilaçları getirtiyor Demek hala devam ediyor.

Galiba yanlis kisiye yazdim biraz onceki mesaji. Puregon'da 137.5 nasil ayarladin diye soracaktim. 125-150 arasinda tam ortasi yokda. Sadece iki centik var. Birincisi mi ikincisimi 137.5 denk geliyor? Bu ilaci hic kullanmadigimdan bilemedim. Bir fikri olan lutfen cevap?

Puregonu en son 2012 nisanda kullanmıştım. Kalemi atmamışım şimdi sizin için baktım. Tam ayarlanmıyor ve hangi çizgiye geleceğine doktorunuz karar veriyor.

Puregonu en son 2012 nisanda kullanmıştım. Kalemi atmamışım şimdi sizin için baktım. Tam ayarlanmıyor ve hangi çizgiye geleceğine doktorunuz karar veriyor.

Sagol genede? Su anda doktora ulasmak imkansiz pazar gunu diye.. Galiba ikinci centik yapacagim. En mantiklisi o geliyor. Herbiri 8 olcu denk dusse 24 eder sanirim. Yani 16 +125=141 gibi birsey oluyor. Obur turlusu 8+ 125=132= Bu durumda 137.5 en yakin olcu sanki 141 gibi. Ay bilemedim? Senin sahsi gorusun?

Şimdi sen yazınca hatırladım ben de o şekilde yapmıştım. İlk çizgi az kalır. Bugünlük ikinciyle yap, yarın doktoruna sorarsın.

Incim nasilsin ugrayamaz oldum ben masallah sona gelmissiniz.
Tarih belli mi dogum icin
Herkesler iyidir ins.

Incim nasilsin ugrayamaz oldum ben masallah sona gelmissiniz.
Tarih belli mi dogum icin
Herkesler iyidir ins.

İyiyiz mattikam Allah'a şükür.
Sen nasılsın?
Ahmet nasıl?
Herşey yolunda mı?
Evet çok şükür bugünlere geldik.
Acil bir durum olmazsa 20 aralık gibi bekliyoruz kızımızı.
Doğumu önümüzdeki kontrolde konuşacağız doktorla inşaallah.

Arzucum benim transferden bir gün sonra Nur Hanım doğum iznine ayrılmıştı. Ben de aynı hastanede başka doktorla devam ettim hala da onunlayız. Ama kendisi başka bir hastaneye geçti. Tüp bebek servisinde genelde 12.haftaya kadar takip yapıyorlar sonra istersen aynı hastanede kadın doğum doktorlarına yönlendiriyorlar bildiğim. Şu an tüp bebek doktorlarının muayene ücreti 280 lira yanlış hatırlamıyorsam.[/QUOTE]

çarşamba kan tahlili yaptıracağım gün. ilk kan tahlili için gidilen günde doktor ultrason yada herhangi bir muayene yapıyormu. yoksa sadece kan testine bakıp gebesin yada değilsin diyip gönderiyor mu.sen nur hanımı öneriyormusun. şimdi tek gen hastalığı yüzünden pgt yaptık. 2 sağlıklı transfer edildi.gebelik belirtileride var. normal bir kadın doğum doktoruna gidip az ücret mi ödesem yoksa nur hanıma randevu mu alsam. 280 tl yazdın değilmi.çok fazlaymış ya. bu kadar maddi ve manevi zahmetten sonrada riskede atmak istemiyorum.bana ayrıntılı anlatırmısın.sağlık sigortası var.hiç indirimi yok mu bunun.muayenede, tahlillerde filan

uzun zamandır siteyi takip ediyorum insanın kendisi gibi olan insanların var olduğunu bilmek ne garip bişey.ben 26 yaşında 5 yıllık evliyim.2 kere tüp denedik birinde döllenme olmadı diğerinde hamillelik oldu ama düşükle sonuçlandı.benim 13 ve 14 kromozomlarda translokasyon varmış.şimdi 3.tüpbebeği düşünüyoruz ama merkez bakımından kararsızız ben iş dolayısıyla doğuda oturuyorum dr.um çok inanıyo bu sefer olacağına ama ne yapacağımızı bilmiyoruz sizce neyapmalıyım arkadaşlar.pgd den çok korkuyorum ya hiç sağlıklı çıkmazsa diye ALLAHIM yardım et.

pgt hiç de korkulacak bişey değil, aksine sağlıklı olup olmadığı baştan bakılıyor.Düşük riskin azaltılmış oluyor. Bu sitede yaptıran çok kişi var, % 90 olumlu.Ben de başladım, ama yumurta biriktirip biriktirip donduruyoruz. ocakta 1 daha toplanıp hepsine pgt yapılacak.Allah yardımcın olsun..

çok teşeküürler cvp yazdığınız için Allah yardımcımız olsun inş tedaviniz güzel sonuçlanır.dr umuz 2.tüpte bizede yumurtaları biriktirelim sonra pgd ye yollayalım demişti biz kabul etmemiştik zamandan dolayı okadar pişmanım ki şimdi daha fazla beklememiz gerekiyo artık usandım

İnşaallah pozitifi alırsın.
Nur Hanım harika bir doktor, bir abla gibi, bir dost gibi. Ben 3 tedavimi de onunla götürdüm.
İlk testte hamile olduğun çıkarsa doktorunla görüşüyorsun, 3 hafta sonra kese ve kalp atışı için randevu veriyorlar daha sonra. Ona ücret ödüyorsun. Sonrasında istersen orayla devam ediyorsun istersen başka bir yerle. Sağlık sigortan varsa tabi indirim oluyor, ben de takiplerimi orada yaptıracağım diye (riskli bir gebeyim) sağlık sigortası yaptırmıştım ama gittiğim doktor ayrılınca hastaneden sigorta elimde patladı :) Orada devam etseydim doğuma kadar gidecektim, doğum çok maliyetli olduğu için başka yere geçecektim mecburen. Bu arada doğum 12 bin civarı. Hastaneye gittiğinde sağlık sigortana yapılan indirimi sorabilirsin, sigortaya göre değişiyor indirim oranı.
Hayırlı haberlerini alalım inşaallah :)

Merhaba incirkusu.,
Pgt'den korkma, evet stresli bir süreç ama ya olmasaydı...
Pgt konusunda İstanbul'daysan Memorial'ı öneririm.

Biz de iyiyiz sukur. Okul bi yandan ahmet bi yandan :)
Tam hareketli zamanlari bilgisayari fln kaldirdik arada telefndan okuyorum takipteyim yine.
Hazade hamileydi ne kadarlik oldular ki
Ben de ikinciyi cok istiyorum ama hayirlisi allahtan.
Adi belli mi kızının
Allah guzel bi dogum rahat ve saglikli bir lohusalik nasip etsin az kalmis cidden
Sorunsuz gelmissiniz masallah bugune dikis atilmisti en son di mi
Cok bekledin incim doya doya yasa anneligi incim masallah size

Son düzenleme:

Oy maşallah. Tut tutabilirsen zamanları artık değil mi :)
Allah kolaylık versin işte de evde de canım.
Hazade de 20 lere yaklaşmıştır belki geçmiştir bile.
Allah gönlüne göre versin mattikam, inşaallah olur.
Adımız Elif Deniz veya Esma Deniz olacak nasipse, kararsız kalıyoruz :)
Evet 13 haftadır dikişle götürüyoruz, şükür geldik bu zamana.
Eski yazdıklarımıza bakıyorum bazen neler yaşamışız neler gelmiş geçmiş
İnşaallah bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için.

Çok sevindim iyi olmanıza Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
Doğumu bekleyenleri transferini bekleyenleri tedavisini bekleyenleri bhcg sonucunu bekleyenleri....
Biz de yavastam alıyoruz hazırlıkları dün karyola baktık kurşunsuz boya falan kafam karıştı siz aldınız mı beşik karyola vs
Doğal ağaç olanlar varmış pek de fiyat farkı yok ama çok süslü değil
Beyaz boyalı daha güzel görünüyo ama dişliyomuş çocuklar boyayı bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…