- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.661
özledim ben eski sohbetleri. her şeyden konuşurduk.Oy maşallah. Tut tutabilirsen zamanları artık değil mi :)
Allah kolaylık versin işte de evde de canım.
Hazade de 20 lere yaklaşmıştır belki geçmiştir bile.
Allah gönlüne göre versin mattikam, inşaallah olur.
Adımız Elif Deniz veya Esma Deniz olacak nasipse, kararsız kalıyoruz :)
Evet 13 haftadır dikişle götürüyoruz, şükür geldik bu zamana.
Eski yazdıklarımıza bakıyorum bazen neler yaşamışız neler gelmiş geçmiş
İnşaallah bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için.
6-7 aylık olduktan sonra beşikte ayağa kalkmaya başlıyolar. düşme tehlikesi oluyo. bence bunu hesap ederek al. boyasına vs bakarak özenle seçiceksin ilk 6 kullanma sadece. uzun süreli kullanılabilen bişey al derim. parası neyse de kullanılmayan şeyi ne yapacağını nereye koyacağını şaşırıyo insanÇok sevindim iyi olmanıza Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
Doğumu bekleyenleri transferini bekleyenleri tedavisini bekleyenleri bhcg sonucunu bekleyenleri....
Biz de yavastam alıyoruz hazırlıkları dün karyola baktık kurşunsuz boya falan kafam karıştı siz aldınız mı beşik karyola vs
Doğal ağaç olanlar varmış pek de fiyat farkı yok ama çok süslü değil
Beyaz boyalı daha güzel görünüyo ama dişliyomuş çocuklar boyayı bilemedim
Çok sevindim iyi olmanıza Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
Doğumu bekleyenleri transferini bekleyenleri tedavisini bekleyenleri bhcg sonucunu bekleyenleri....
Biz de yavastam alıyoruz hazırlıkları dün karyola baktık kurşunsuz boya falan kafam karıştı siz aldınız mı beşik karyola vs
Doğal ağaç olanlar varmış pek de fiyat farkı yok ama çok süslü değil
Beyaz boyalı daha güzel görünüyo ama dişliyomuş çocuklar boyayı bilemedim
özledim ben eski sohbetleri. her şeyden konuşurduk.
mervenin kaynanası geldi bak aklıma her şey deyince nasıl ki erva kuzu
deniz ismini çok düşündük biz de. sonra barış a karar verdik. çok güzel bi isim bence.
sağlıkla doğsun ismiyle yaşasın inş. mis kokar şimdi senin kızın doğunca.
ahmet büyüdü artık o kokuyu özledim ben
6-7 aylık olduktan sonra beşikte ayağa kalkmaya başlıyolar. düşme tehlikesi oluyo. bence bunu hesap ederek al. boyasına vs bakarak özenle seçiceksin ilk 6 kullanma sadece. uzun süreli kullanılabilen bişey al derim. parası neyse de kullanılmayan şeyi ne yapacağını nereye koyacağını şaşırıyo insan
Çok şükür cnm ama Allah korusun kötü çıksaydı dava etsen ne olurki ..
Hem pgt bile %100 vermiolar canım
Canım hiç bilmiorum kı yada erkekdemi oluo die inan nerden öğrenebilirim acaba :18:
Oluş Api yeditepe üniv.hast. canım Doç. kendisi ve mükemmel bir doktor kesinlikle ama kesinlikle tawsiye ediyorum ...
2 saat ilgilendi benimle tüm olasılıklardan bahsetti 5-6 kere enseyi ölçtü çok güler yüzlü ve soru cevaplamakdan hiç sıkılmıyor.
Fiyatlarınıda aldım
Normal dogum :6.000 tl
Sezeryan dogum :6.500 tl
fakat özel sağlık sigortam Anadolu benim anadolu ilede fiyatlar şöyle :
Normal dogum 3.420 tl
Sezeryan dogum :4.370 tl
Yani gebelik teminatı yok ise bu fiyatlardan egerki gebelik teminatı varsada bu fiyatlardan düşüolarmış ...
Epidurelde ekstra 1,000- dedi ama sigorta ile ne kadar sormayı unuttum ...
Selam kızlar, belki merak edenleriniz vardır diye tüp bebek için ödediğim paraları yazıcam:
ilaçlar: 1500 tl
tüp bebek fiyatı:4500 tl
embriyo 1 yıllık dondurma parası:750 tl
şuanda bu kadar ödedim. bu arada benim tedavim hala devam ediyor, 1 tane embriyo donduruldu , ocakta tekrar yumurta toplanıp hepsine pgt yapılacak ve sağlıklı bulunursa yerleştirilecek.Ama biz tüp bebek parasını peşin ödedik.
şimdi ocak ayında da pgt için ve ilaçlar için para ödicem sadece.
ilaçlar:1500
pgt: tahmini 800 tl
yani toplamda bize maliyeti 9050 tl , şimdilik
hepinize iyi akşamlar.sizin bilginiz vardır diye düşündüğüm bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.çapa tıp fakültesinde tedaviye başladık eşimle.eşimde azospermi var.eşimden bazı genetik testler istediler.bir tanesi çapada yapılıyor fakat y kromozom mikrodelesyon testi çapada yapılmıyormuş.bu testin yapıldığı devlet hastaneleri veya en uygun fiyata yapan özel hastane labaratuvar varsa bildiğiniz bana yardımcı olurmusunuz.
hepinize iyi akşamlar.sizin bilginiz vardır diye düşündüğüm bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.çapa tıp fakültesinde tedaviye başladık eşimle.eşimde azospermi var.eşimden bazı genetik testler istediler.bir tanesi çapada yapılıyor fakat y kromozom mikrodelesyon testi çapada yapılmıyormuş.bu testin yapıldığı devlet hastaneleri veya en uygun fiyata yapan özel hastane labaratuvar varsa bildiğiniz bana yardımcı olurmusunuz.
Canım ben ankara genartta yaptırdım gen testimi 1000 tl civarıydı.Sen istanbuldasın, araştırsan mutlaka bulursun uygun bir yer, orası daha büyük sonuçta.
Geçmiş olsun. Dilerim bu tedavinizle bebeğinize kovuşursun. Söğlediğin testi bilmiyorum, ancak istersen özel çapa hastanesine telefon et, sor. Kanda kromozom tahlili yapılıyor, fiyatları da daha uygun. Ordan Burç genetik laboratuvarına gönderiyolar, sitelerinde baktım, sanırım senin sorduğun test de yapılıyor. 444 2 272 çağrı merkezini arayıp öğrene bilirsin.
Canım ben ankara genartta yaptırdım gen testimi 1000 tl civarıydı.Sen istanbuldasın, araştırsan mutlaka bulursun uygun bir yer, orası daha büyük sonuçta.
MaşeAllah. Çooooook tatlı maviş maviş. Allah her türlü zarardan korusun, hayırlı evlat eylesi. Rabbim bana ve tüm olmayanlara da nasip eylesin. Kime benzemiş bu böğle?
Maşallah canım çok yakışıklı oğlan olmuş...
Maşallah anngel çok güzel bir delikanlı olmuş bu paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?