Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Senin tüm tetkiklerin yapılmış, set up da yapılmış (bu arada bize de set up yapıldı) doktoruna güveniyorsan devam et tabi tüp bebekle genetiğin bir koordinasyon içinde olması çok önemli. Bizim için en önemli aşama opu'dan sonra başlıyor. Embriyolog çok önemli hem yumurtayla spermin döllenmesi konusunda hem de pgt için embriyodan hücre alınması konusunda. Neresi olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

ben genart ı öneririm.ilk denemede başarılı oldu çok şükür.inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde devam eder. kistik fibroz da 7. kromozomla alakalı bir hastalık. önemli bir hastalık olsada çok çok ağırlarıda var. inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız. bence memorial ve genart diğerlerine göre bir adım önde

insallah ıncı tanesı cok tesekkur ederim ınsallah Allah ım bızede annelık heyecanını tatmayı nasıp eder bız bıraz son 2 yılda fazlaca yıprandık cokk ıstediğimiz için tum denemelerde 4-5 ay arayla oldu, ama son kez umutta deneyeyım ınsallah olur ama eger olmazsa memorıal da cumhur bey galıba genetıkcı araştırmıstım olmadı oraya gıdıcem zaten ben ıstanbulda yasıyrm

bu arada dediğin gibi kesınlıkle bizler için en onemlisi embrıyolog ve pgt genetıkcıler .
ama senın eskı yazılarına baktım kendıme cok benzettım ınsallah bende senın gıbı guzel bır son verırım bu tedavılere

cevabın cın cok sagol arzu_can genart ıstanbulda mı , ben de 4. denememı genetıkste umut tup bebekte hazır setup ım oldugu ıcın denıcem ınsallah olur fakat olmazsa sızlerın soyledıklerı herkesten daha gercek o yuzden buraya uye oldum bırgun ınsallah bende pozıtıf sonucumu paylaşırım sızınle ...
buarada sana da hayırlı bır hamıleleık donemı dılerım ınsallah , sag salım bebısını koklaman ıcın dua edıcem

Erdercim elimden geldiğince yardımcı olurum, seni çok iyi anlıyorum. Maddi manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte. Ben de 2012 ocakta başladım tedavilere olmayınca hemen nisanda denedik o da olmayınca eylül gibi başlayacaktık ama benim ameliyat işim çıktı 5-6 ay da öyle beklemek zorunda kaldık. Çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. İnsan bir yandan olmayınca hemen denemek istiyor bir yandan beklemek. İnşaallah olur bu tedavinde, duacın olacağım. Evet Cumhur Bey genetik birimi başkanı, çok çok iyi biri. Ben ilk önce telefonda görüşmüştüm kendisiyle abartısız yarım saat konuştu, durum değerlendirmesi yaptı. Çok yardımcı oluyor hastalarına sağolsun.

Bu arada Genart Ankara'da.

Mrb arkadaslar ben bir seyi cok merak ediyorum bilen solesin luften.simdi diyelim ki benden 5 yumurta alindi dollenme oldu sonra pgt yapildi ve sadece 2 tanesi saglikli cikti.Simdi o 2 tanesi mi alip yerlestiriyolar sonucun da ikiz gebelik olma ihtimali var mii yani ikiz bebeklerim olabilir mi ??

Tabi olabilir. Hatta embriyoların bölünmesi durumunda üçüz dördüz olma ihtimali bile var. Tek embriyoyla ikiz doğuran çok arkadaş da var. Nasip kısmet...

Son düzenleme:

Inci tanesi ne kadar iyi bi insan oldugun belli doguma sayili gunler kala hala bize destek oluyosun cok sagol son olarak bisey sormak isterim cumhur beyle yskin zamanda telde konustum bende bana yalnizca setup icin 7000 tl incelerken 2000 tl gibi rakamla yalnizca 9000 tl genetik icin alinir dedi sence eger orda yaptirmak istesem indirim yaparlar mi

Buarada sen nerde dogum yapacaksin sende istanbul damisin cok iyisibizi dogum yapinca da unutma senden destek aliyoruz ben de senin duacinim artik

slm arkadaşlar tekerarlayan düşüklerden dolayı yaptırdığımız mutasyon araştırmasının sonucu çıktı ama bişi anlamadık yorumlayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler... sonuç alarak yazan yeri yazıyorum hasta MTHFR C677T ,MTHFR A1298C ve Faktor XIII (V34L) mutasyonlarını HETEREZİGOT Plasminogen Activatör Inhibitör PAI-4G/5G mutasyonuda HOMOZİGOT olarak taşımaktadır.

Selam incim nasilsin son gunlerin kalmis inan okadar yogunum ki artik buraya fazla giremiyoum bu ara cok hastaliklarla ugrasiyoruz simdide kulagimda problem oldu grip den burnumu silerken cok zorladigim icin kulak zarinda yirtilma olmus inanilmaz aci cektim ve hala duymuyorum

Dogum nasil olacak normal mi sezeryan mi hakkinda hayirlisi olsun insallah kizimizin ismi ne olacak insallah cok optum seni canim

Buarada sen nerde dogum yapacaksin sende istanbul damisin cok iyisibizi dogum yapinca da unutma senden destek aliyoruz ben de senin duacinim artik

Yok erdercim maalesef genetikte indirim yapılmıyor. Ben 3 tedavimi de orada oldum ama indirim yapılmadı. Tüp bebekte yapılıyor ama.
Doğumu nasipse Medipol Ünv. Hastanesi'nde yapacağım. Doktorum da Memorial'dan geçti oraya.
Allah razı olsun. Allah'ın izni ve dualarla bebeklerimize kavuşacağız inşaallah.

Selam ftmecrn,
Kanında pıhtılaşma var ileri derecede.
Büyük ihtimalle hamile kalmadan önce kan sulandırıcı iğnelere başlayacaksın. Bunun için bebek düşünmeden iyi bir kadın doğum uzmanıyla görüşmeni tavsiye ederim.

Canım çok sağol.
Çok geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin.
Yırtılma nasıl giderilecekmiş peki?
Kızlar iyi mi? Face'ten görüyorum bıcırıkları çok güzeller maşallah.

Dikişli olduğum için büyük ihtimalle sezeryan olacak. Elif Deniz olacak ismi teyzesi
Ben de çok öpüyorum seni ve kızları.
Allah'a emanet olun...

Cok sagil canim yirtilma kendiliginden duzelecekmis 3,4hafta duruyormus yani daha cok cekrcegiz anliyscagin kizlar da iyi onlarda agir grip gecirdiler yeni yeni topsrliyoruz iste

Ismi ile dogsun buyusun minik kuzu topigin buyuk heycanla beklenen bebegi yetim onu hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun dogum tarihi belli oldumu?

Tabi olabilir. Hatta embriyoların bölünmesi durumunda üçüz dördüz olma ihtimali bile var. Tek embriyoyla ikiz doğuran çok arkadaş da var. Nasip kısmet...

Cok tesekkur ederim ins benimde ikizlerim olur hatta ucuz :) ilerde ins su an tek dusuncem kizimin iyi olmasi insaallahhh. ..
Bu arada galiba kizin olacakmis adida elif denizmis tebrik ediyorum Allahim once saglickla kucagina almayi sonra hayirli bir evlat olarak buyutmeyi nasip etsin...Amin Benim minik melegimin ismide Elif

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin :)
Kızına acil şifalar diliyorum.
Allah razı olsun.

İnciii merhaba yatılı misafirlerimiz var pek giremedim o yüzden
İyi haberlerinizi okudum çok sevindim
Ben de en son seker yüklemesi taptırdım tokluk 137 çıktı o yüzden dr birkaç hafta tokluk 1. Saat değerimi takip etmemi istedi ama kar yüzünden çıkamadım aile sağlık merjezlerinde ölçerler herhalde yarın da onu yaptırmayı düşünüyorum
Dediğin gibi bu haftalar kızımın haraketlerinş daha iyi hissediyorum bu da insanı daha mutlu ediyor
Henüz alışverişe başlamadım bşrkaç hafta sonra inşallah nerden başlayacağımı da bilmiyorum ya:)

Canim ben bahcecinin tupbebek hastasiyim ama tum testleri yeditepede yaptrdm. Ozel hastane ama cogu testi sgk karsiliyodu, bahcecinin 950 tl istedigi testleri 450ye yaptirdim. Bi ara sor istersen fiyat veriyolar telefonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…