- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.721
İnciii merhaba yatılı misafirlerimiz var pek giremedim o yüzden
İyi haberlerinizi okudum çok sevindim
Ben de en son seker yüklemesi taptırdım tokluk 137 çıktı o yüzden dr birkaç hafta tokluk 1. Saat değerimi takip etmemi istedi ama kar yüzünden çıkamadım aile sağlık merjezlerinde ölçerler herhalde yarın da onu yaptırmayı düşünüyorum
Dediğin gibi bu haftalar kızımın haraketlerinş daha iyi hissediyorum bu da insanı daha mutlu ediyor
Henüz alışverişe başlamadım bşrkaç hafta sonra inşallah nerden başlayacağımı da bilmiyorum ya:)
Canim ben bahcecinin tupbebek hastasiyim ama tum testleri yeditepede yaptrdm. Ozel hastane ama cogu testi sgk karsiliyodu, bahcecinin 950 tl istedigi testleri 450ye yaptirdim. Bi ara sor istersen fiyat veriyolar telefonla
mrb inci az kalkış doğuma artık. son günler belirsiz oluyor her an sürprizde yapabilir. benim 37+2 de olmuştu doğum. rahat bir doğum geçirmen dileğimle.
Selam tulip.
Evet az kaldı.
Yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.
Sen nasılsın? Oğlun nasıl?
Herşey yolundadır umarım.
biz çok iyiz. salı günü 6 ayını dolduruyor. yavaş yavaş ek gıdalara başladık. darısı başına. ben hamileyken hep bu günler gelecek mi diyordum ama geldi işte.
Arkadaslar şimdiden bayramınızı kutluyorum hayırlı sağlıklı bayramlar dilerim hem siz hem sevdikleriniz için
Kızlar selam,
Dün geceyi hastanede geçirdik. Benim kız gelmek için acele ediyor. Salı günü kontrol var. Salıya kadar dayanırsak ondan sonra her an doğum olabilir.
Sağ salim kavuşurum inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar selam,
Dün geceyi hastanede geçirdik. Benim kız gelmek için acele ediyor. Salı günü kontrol var. Salıya kadar dayanırsak ondan sonra her an doğum olabilir.
Kızlar selam,
allahtan gelen herşeye sonuna kadar razıyım....... Ama herşey üst üste gelince gücüm kalmıyor artık.......... Bugün genetik test sonucunu aldım ve maalesef robertsonyan translokasyon çıktı........... Moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşrdım artık........... Eşimde morfoloji bozukluğu var...
şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? Varsa eğer nerde yaptırdınız?
Ben umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ama henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim...... Herkesten cevap bekliyorum
Cnm dualarimiz seninle hayirli saglikli kucagina alicaksin insallah Allah in izniyle
İnci haydi hayırlısı sağ salim güzel haberlerini bekliyoruz aklımdasın dualarımdasın
allah yardımcınız olsun incim. dualarım sizinle. habersiz bırakma bizi
Allah razı olsun kızlar.
Çok korktum dün, tam eve dönüyorduk doktor geri döndürdü yatış verdi.
Şu bir kaç günü sağ salim atlatırız umarım.
Haber veririm inşaallah.
canım pgt ben 5 kez yaptırdım 3 kıbrız 2 ingilterede yaptırdım
Allah razı olsun kızlar.
Çok korktum dün, tam eve dönüyorduk doktor geri döndürdü yatış verdi.
Şu bir kaç günü sağ salim atlatırız umarım.
Haber veririm inşaallah.
genetık testı mı 1000 yaprıtdın eger oyle ıse ben de ank da ozel bir laboratuara yartrdım 2 kısı ıcıb 240 idi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?