Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaa inci senin minnoş geliyormuş
Ahhh ne heyecanlı ahh
Vakit gelmiş artık
Erken merken değil yarın bi arayayim merak ettim

merhaba canım. Seni görmek ne güzel. Bir az kendinizden yazsana. Ervanın sorunu kendiliğinden iğileşiyormuş, çok sevindim.

ElhamduLillah iyiyim. Yuvarlanıp gidiyoruz.

Kizlar yarin saat 9'da inci taneme kavusuyorum Allah'in izniyle. Dualarinizi bekliyoruz...

Incim gozun aydin canim eminim su anda inci tanesinin mis kokusunu icine cekiyorsundur sende kavustun mis kojuluna cok sukur Allah'imaa darisi butun isteyenlere INSALLAHHHHHHH cok tebrik ederim Allah anali babli buyutsun

incimm kavuştun kızına inş sağlıkla. çok geçmiş olsun.
allah sağlıklı uzun ömürler versin.

inci Allah yardımcın olsun.Allah u Teala hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

sümeyye sen nasılsın. tedavine inşallah hayırlısıyla başlarsın

Amin canım. Bu gün histereskopi oldum, ciddi yapışıklık varmış, açıldı. Sonuncu neqatifin sebebi de bu olmuş büyük ihtimalle. İn şee Allah sorun çözülmüştür. Kısmet olursa gelen adetle başlaya biliriz Allahın izniyle. Bakalım, Allahtan hayırlısı olsun.

Pembiş pembiş, kırmızı dudaklı, annesine benzeyen çok tatlı bir şey maşeAllah. Allah nazarlardan saklasın. Kendisi toparlanınca foto da ekler.

Mervecim çok sevindim dönüşüne haberler de iyi maşallah
Nasıl gidiyo annelik

Kizlar yarin saat 9'da inci taneme kavusuyorum Allah'in izniyle. Dualarinizi bekliyoruz...
İncii içim hopladı ya çok sevindim şu sırslar kızınla kucaklaşmış olmalısın tebrik ediyorum sağlıklı huzurlu bi ömür diliyorum bebişimize
Haberlerini bekliyorum

Sümeyye histeroskopi olmussın geçmiş olsun ben ilk pozitifimi histeroskopiden sonra almıştım inşallah senden de hayırlı haberler alacağız

Merhaba kızlar uzun zaman oldu giremedim.iş yoğundu,yorgunluk,hazırlıkvb.internet sorunı var .son bir iki sayfa okudum inci doğum yapmış.sağlıkla mutlu huzurlu büyüsün.benim de beş hafta falan var.tarihnet değil.armaan Sümeyye akasya yazamadıklarım iyisininizdir inşallah.umarım yine girebilirim sonra .bebek isteyen herkese en kısa zamnda nasip olur inşallah.sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

sümeyyecim geçmiş olsun.
E bunu önce yapsalardı olmazmıydı kaç kere tüp bebek yapılmış...
bence tüp bebeğe başlamadan önce herşeyin yapılması gerek,hayırlısı canım...

sümeyyecim geçmiş olsun.
E bunu önce yapsalardı olmazmıydı kaç kere tüp bebek yapılmış...
bence tüp bebeğe başlamadan önce herşeyin yapılması gerek,hayırlısı canım...

Bu büyük ihtimalle kürtüjdan kaynaklanıyor. Daha önceki tedaviler başka bir merkezde oldu. Farklı göz bakınca farklı çözümler üretiyor. Ancak sonuncu donmuş tedavisinin bu şekilde yapılmış olması boşa kürek çekmişiz demekmiş. Embriocuklarıma yazık olmuş. Yinede Allahtan hayırlısı.

merhaba arkadaslar benim de gecen cuma trasferım oldu.. pgt yapıldı sukur problm cıkmadı. şuan sonuc beklıyorum :18::18: insaşllh tutunmustr..bu 2. denemem ilkinde belırtı coktu ama bunda tarsferden buayana ara ara ksık agrım var onun dısna bısey yok..bakalım hayırlısı inş:)

Hayirli olsun cnm insallah pozitifi de gorursun kac embriyo saglikli cikti kac tane incelenmisti

hakkında hayırlısı olur inşallah.olumlu düşünmek en hayırlısı.beta hcg yükseldikçe belirtiler artmaya başlar.

inci Allah yardımcın olsun.Allah u Teala hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Incim gozun aydin canim eminim su anda inci tanesinin mis kokusunu icine cekiyorsundur sende kavustun mis kojuluna cok sukur Allah'imaa darisi butun isteyenlere INSALLAHHHHHHH cok tebrik ederim Allah anali babli buyutsun

Cnmmm dualariz sizinleeee allah im yardim etsin insallah hayirla saglikla kucagina al insallahhhh

Cnmmm yarin icin snlamisim ben yani suanda minnos kollarindadir insallahhh bizim yerimize kokla op allah hayirli bir omur versin melekler korusun sizi insallab

incimm kavuştun kızına inş sağlıkla. çok geçmiş olsun.
allah sağlıklı uzun ömürler versin.

İncii içim hopladı ya çok sevindim şu sırslar kızınla kucaklaşmış olmalısın tebrik ediyorum sağlıklı huzurlu bi ömür diliyorum bebişimize
Haberlerini bekliyorum

Allah razı olsun kızlar.
Allah'a şükürler olsun çarşamba günü saat 9.30'da spinal anestezi ile biricik kızımı sağlıkla kucağıma aldım.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Her zaman dualarımdasınız kaderdaşlarım...

Çok güzel haber inci ikinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Maşallah bebeğimize
Spinali öneriyo musun nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…