- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.821
peki daha önce 20 bantta yaptırmıs mıydın?şimdi tekrar 100 batta yaptırmalı mıyız yoksa moleküler olarak bakılan varmış ona mı baktırsak.yoksa boşa mı dert ediyorum bilmiyorum ki
Kızlar size bir şey sorayım. Bizim diğer topikten bir arkadaş var. İlk gebeliğinde 8 haftalık kalbi durmuş. 2. de 20 haftalık doğum yapmış rahimağzı erken açıldığı için. 3. gebeliği şu an. 12. haftalarda bebeğin idrar torbası çok büyükmüş. Cvs sanırım yapıldı. Trizomi 13 müş. Yarın sonlandırılacak. Doğsa da yaşamıyormuş dr öyle demiş. Herhangi test istememiş. Ben de preferik kanda lromozom analizi testi önerdim. Bu rahatsızlık genetik olabilir mi? Volkan bey bana telde genetik bir rahatsızlık diğer anomalilere meyli artırır demişti...
merhaba canım naber...bence doğsa yaşayıp yaşamıycağını yada ne kadar yaşıycağını Allah bilir...o bebek yaşaması için gönderildi Allah tarafından...
Merhaba canım naber...bence doğsa yaşayıp yaşamıycağını yada ne kadar yaşıycağını Allah bilir...o bebek yaşaması için gönderildi Allah tarafından...
doktoru pgd denese daha iyi olur bence...öncesinde de kromozom analizi tabi...
Kendisi ya da eşi trizomi 13 mozaik filan değildir di mi varsa da başka sorun vardır. Ya da öyle denk gelmiştir. Evet 1 seneyi geçmiyormuş. Yarın sonlandırılacak çok üzüldüm. Serklajı konuşmaya gitti bunu öğrendi. Tabi çok zor...
nerelerdesin akasya. özledik seni. gerçi bende okuyorum ama çok fazla yazamıyorum. sağlık sorunların ne durumda. yeni bir tedavi var mı ufukta.
arkadaşlar benim ilk çocuğum sağlıklı ama ikinci ve üçüncü gebeliğim düşük ve sonrasında kürtaj la sonuiçlandı ve genetik araştırma yaptırmamızı önerdiler yatırdık kromozom analizi ve mutasyona bakıldı sonuç olarak eşimin ve benim 46xx inv(4)(p16q12) 5. dereceden akrabayız mutasyon sonucu da pıhtrılaşmaya yatkın çıktı yani tekrar bebeigm olursa anamolili olabilrmiş sizden böle bişey yasyan varmı ayrıca tüp bebeği önerdi pgt ile tüp bebek dr görüştük bizim size yapabileceğimiz bişey yok ya sağlıklı olur olmaz orayı bilemeyiz ddi
arkadaşlar bnde yeni tedavime başladım bakalım ne olacak 13 14 ,kromozomda eşinde problem olup da sağlıklı gebelik elde edin var mı
Chnb canim mozaik olmuyo pek bunlarda. Esim gibi tasiyici olabilir eslerden biri.
Hic yasamiyo gibi konusmus dr ama oyledegil. Birgun bile ysasa alacagi nefes nefestir.
Tabi basima gelse trizomili bebek tasidigimi bilsem ne yaparim bilemem allah yardimcisi olsun.
En son yazan arkadas esimde 13-14 translokasyon var 2 dusukten sonra ogrendk
Pgt de saglikli cikmadi dogal yolla geldi oglum.
Allahin izniyle sizin de olur ins. Allah yardimcin olsn
Öyle tabi canım. İstatistikler işte. dr ler de istatistikleri söylüyorlar...
Chnb canim mozaik olmuyo pek bunlarda. Esim gibi tasiyici olabilir eslerden biri.
Hic yasamiyo gibi konusmus dr ama oyledegil. Birgun bile ysasa alacagi nefes nefestir.
Tabi basima gelse trizomili bebek tasidigimi bilsem ne yaparim bilemem allah yardimcisi olsun.
arkadaşlar çogu yazılanı okudum pozitif sonuç alanıda negatfide her şey kısmet bende başladım genarta bizede pgt yapılacak yaradan herkesin yardımcısı olsun kafamda hep sorular pgt den sağlıklı embriyo çıkacak mı çıkmayacak mı çıkarsa tutar mı bir sürü bir sürü en iyisi düşünmemek hayırlısı bakalim yeni tedaviye başlayan arkadaşlara yolumuz açık olsun diyorum
cANIM ENİM DE İLK ÇOCUĞUM SAĞLIKLI 2 TANE 8 HAFTALIK BİR DE 25 HAFTALIK BAŞKA NEDENLE KAYBIM VAR. Eşimde benim 47 xyy mozaiklik var. Pgt denedik kısmet olmadı doğalla 2. bebeğim oldu görünürde sorun yok genetik test yaptırmadık ona. Kiminle görüştün? Genelde pgt de sorun çözülüyor.
tüp bebek merkezin de tüpbebek dr. götüştük canım
Kizlar nasilsiniz?
tüp bebek merkezin de tüpbebek dr. götüştük canım
arkadaşlar çogu yazılanı okudum pozitif sonuç alanıda negatfide her şey kısmet bende başladım genarta bizede pgt yapılacak yaradan herkesin yardımcısı olsun kafamda hep sorular pgt den sağlıklı embriyo çıkacak mı çıkmayacak mı çıkarsa tutar mı bir sürü bir sürü en iyisi düşünmemek hayırlısı bakalim yeni tedaviye başlayan arkadaşlara yolumuz açık olsun diyorum
teşekür ederim arkadaşım kısmet her şey sende bebeğini bekliyorsun sanırm sağlıkla kucağına alman dileği ilegenart iyi bir tercih bence.diğer merkezlerdende memorial ön plana çıkıyor.hakkında hayırlısı olsun
sağol inci tanesi senin paylaşımlarınıda okudum yaşadıklarını her şeyin hayırlısı sen bebeğini almışsın kucağına darısı isteyen bekleyen herkese....Ismindeki gibi hayatinda umut hep olsun. Tup bebek basli basina zor bir surec. Pgt ondan da zor. Ama yeterki Allah ol desin. Bu yola bas koyan herkesin Allah yardimcisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?