Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun. Sağ salik kovuş sağlıklı yavruna. Dilerim bu gurupun bir mucizesi de senden gelsin. Allah tüm sureci sen nin için kolaylaştırsın.

merhaba arkadaslar bugun transferımın 2 gunu hıc bı agrım sıızm yok 6 yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı pgtden uzgun ve umutsuzum 1 saglıklı embrıyo ıle gebelık elde eden var mı aramızda yaran yaRDIMCIMIZ olsun

merhaba
geçmiş olsun,sağlıklı çıkmışya niye üzgünsün ki arkadaşım,sağlıklı çıkmayıp transferi iptal olanda var.
umudunu kaybedersen herşey biter zaten.Allahtan umut kesilmez.1 tane transfer edilip tek yumurta ikizleri olan bile var burada arkadaşlarımızdan birisinin öyle oldu.
hayırla ve sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine...

Akasya canım nasıl oldun:26: ne alemdesin
Armaan da epeydir uğramamış umarım her şey yolundadr

Sumeyye ufukta tedavi var mı

Kısmet olursa in şee Allah beklenen adetle birlikte yeni bir tedavi planlıyoruz. Bazense bir ay dahamı geciktirsem düşüncesi var. Allahtan hayırlısı.

Senin cimcime nasıl? En tatlı zamanlarıdır şimdi. İnsanın yiyesi gelir, mimikler, haraketler... Allah hepinizin bebeklerini korusun.

mrb arkadaşlar. oğlumun ilk hastalığınıda geçirdik. akşam ateşlendi. burnu akıyor. şimdi uyuyor beşiğinde.

yeni arkadaşlar hoş geldiniz. inci sen nasılsın? büyütüyor musun miniğini.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Biz de 1 haftadır hastayız, yavrum önce ateşlendi sonra burnu tıkandı öksürük başladı. Bu hafta hastanelerdeydik.
Allah korusun yavrularımızı.
Büyüyoruz yavaş yavaş tulipcim. Bugün 1 aylık olduk
Hamileliğimi öğrenişim, zor geçen 8 ay ve arkasından doğumumuz.
Yaşarken çok uzun geliyor ama dönüp baktığımda çabucak geçmiş diyorum.

İnşaallah sağlıklıdır yavrun ve sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.

Umutsuz olma arkadaşım. Allah istedi mi hiçbir şey imkansız değil. Başka bir topikte bir arkadaşımızdan tek yumurta alınmıştı, o yumurta sağlıkla döllendi, annesine tutundu ve sağlıkla dünyaya geldi. İnşaallah senin de öyle olur.

İnci annelik nasıl gidiyor?

Yoğun ama güzel

Allah razi olsun inci, rabbim sanada kolaylik versin :)

canım benimm korkma Allah büyük inş 2 haftaya iyi haberlerini alırız.6sı da mı pgt ye gitti peki ??

Akasya canım nasıl oldun:26: ne alemdesin
Armaan da epeydir uğramamış umarım her şey yolundadr

Merhaba mervecim iş bi yansan hazırlık binyandan ve de ağırlaştım sanurım artık işten yırgun geliyor uyukluyor kalıyorum bu yüzdn pek yazamıyorum . Tüm bunlarla beraber iyiyiz çok şükür sen ve güzel kızın nasılsınız?
Sizlerin de iyi haberlerini okuyorum daha şyi oluyorum.

Tulip , inci çok geçmiş olsun bebişlerinize
Akasya sümeyye iyi haberlerinizi alıcaz şnşallah

Bi arkadas tek embriyo ile hamile kalır mıyım demiş
Arkadasım bu iş tam bir mucize olacaksa oluveriyo bir miş üçmüş 5. Günmüş 2. Günmüş bakmıyor
Senin için de doğru zaman gelmiştir inşallah

Adlarınızı tek tek yazamasam da tüm arkadaslara sevgilerim ve dualarımı gönderiyorum
Sizler de bizim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Kizlar 2 gebelik kaybi 1 kimyasal gebelik sayisiz tup bebek denemem var.pgt yapalim diyor doktor ama o konudada net.degil.normal tup bebege devam edeyimmi pgt mi yaptirayim tecrubesi olanlardan cevap rica ediyorum

arkadaşlar öncelikle herkese selam aranızda 5. gün pgt yapılıp 6. gün transfer olan var mı sanki bana transfer için 6.gün çok geç gibi geliyor doktorum 3.gün embriyodan hücre almıyor 5. gün alıyor e mecburende transfer 6. gün oluyor bu konuya çok takıldım fikri olan yada yaşamış olan var mı

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Burda Akasya pgt yapılmış 6. gün embriosu ile hamile kalmışdı. Olucağı varsa 2.de de oluyor, 6.da da. Allah yardımcın olsun.

Kizlar 2 gebelik kaybi 1 kimyasal gebelik sayisiz tup bebek denemem var.pgt yapalim diyor doktor ama o konudada net.degil.normal tup bebege devam edeyimmi pgt mi yaptirayim tecrubesi olanlardan cevap rica ediyorum

Geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evladına kavuştursun. Senin hikayen pgt'yi çağırıyor gibi. Ben de 3 başarısız deneme sonrasında pgt yapıldı. Sağlıklı görünen embriolar hasta çıktı, sağlıklılar transfer edildi ve ilk kez hamile kaldım. Sonra başka bir nedenden dolayı 18 haftalık kayb ettim.

Gebeli kayıpların eğer ilk trimestirde ise ilk akıla gelen genetik sorun oluyor. Tabii pıhtalaşmanın da göz ardı edilmemesi lazım. Eğer embrio sayısı çok oluyorsa ve maddi yönden de sorun yoksa pgt yaptırmanı öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…