- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.841
Kızlar merhaba;
Buraya uzun süredir yazamadım. Rosa canım merak etmişsin beni çok sağol. En son sırt ağrılarımdan şikayet ediyordum. Sonra dizimde kireçlenme çıktı. Ameliyat dediler. Bir sürü doktorla görüştüm. Son durumda ameliyatı çocuktan sonraya ertelemeye karar verdim. Zira ameliyattan sonra tekrar yürümem, hamilelik denemem falan 1 seneyi aşar dediler. Malum yaş geçiyor. Ayağımda epey ağrım var. Yürürken zorlanıyorum. Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam bir şekilde süreci atlatmayı planlıyorum.
En son geçen ay dondurulmuşlar için tedavi gördüm. Doğal takip yaptılar. Ancak yumurta büyümediği için tedavi iptal oldu. Bu ay ilaçlı deneyeceğim. İlaçla rahimi kalınlaştıracaklar. Tek transfer olacak. Dua edin bana. Bu son olsun. Artık ameliyatları erteleyecek vaktim kalmadı
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş. Hepiniz hoşgeldiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Kizlar nasilsiniz?
arkadaşlar çogu yazılanı okudum pozitif sonuç alanıda negatfide her şey kısmet bende başladım genarta bizede pgt yapılacak yaradan herkesin yardımcısı olsun kafamda hep sorular pgt den sağlıklı embriyo çıkacak mı çıkmayacak mı çıkarsa tutar mı bir sürü bir sürü en iyisi düşünmemek hayırlısı bakalim yeni tedaviye başlayan arkadaşlara yolumuz açık olsun diyorum
Canım asıl sen nasılsın nasıl gidiyor annelik taze anne?
sağol inci tanesi senin paylaşımlarınıda okudum yaşadıklarını her şeyin hayırlısı sen bebeğini almışsın kucağına darısı isteyen bekleyen herkese....
İnci sen nasılsın büyüttün mü kızımızı
İnci kaç günlük oldu kızın maşallah ona pamuk kızına oek tatlı aynı annesi gibi
ben pgt yöntemi ile hamile kaldım.ilk tüp bebek denemem. şuanda 8. haftamın içindeyim. yeditepe de 2000 tl karşılığında pgt yaptırdım.
mrhb arkadaşım cnm çok güzel yumurtalan çıkar pgt süreci insanı korkutuyr ama her şy kısmet sizin pgt olmasındakı neden neydi cnm yaradan yardmcmz olsun sertaç bey nası biri bnm doktrum aysun hnm sndmi puregonla tedviye bşlıyosn1demetumut mrb arkadaşım , ben de genartta tedavi görüyorum. doktorum Sertaç şen.hatta yarın kontrolüm var. 2 ay önce 4 yumurtam toplandı 1 tane sağlam çıktı donduruldu. şşimdi adetimin 2.günü yarın gidicem tekrar yumurtalarım ne durumda ona bakılacak, 12 gün sonrada toplanacak tekrar. eğer çok olursa hepsine pgt yapılacak ve sağlıklı çıkarsa transfer yapılcak. hakkımızda hayırlısı olsun..
mrhb arkadaşım cnm çok güzel yumurtalan çıkar pgt süreci insanı korkutuyr ama her şy kısmet sizin pgt olmasındakı neden neydi cnm yaradan yardmcmz olsun sertaç bey nası biri bnm doktrum aysun hnm sndmi puregonla tedviye bşlıyosn
cnm bnm yumoşlar oluştu desene hyrlı olur inşllh kçiörn tabki olalm cnm bnd yarn gdceğim doktora büuk br ihtiml cmrtsi toplarz dedi ondn sonra pgt çk korku ve heycnla bekliyorum sağlıklı çıkacakmı diye sen nerdn yş kç bde bşysoracğm cnm ilk yumurta toplamadA kç yumurtn toplandıcanım şimdi doktordan geldim, 4 tane yumurta gördü. tedaviye puregonla başlıyorum bir de merional verdi yanına.sertaç beye 1 senedir gidiyorum, ben memnunum, . 1 senedir tedavi görüyom , rahim yıkatma, aşılama, genetik tanı vs derken 1 sene olmuş. ilk tüp bebk denemem olacak. Aysun hanımı da cok övüyolar. benim 9qh kromozomum biraz uzunmuş, belki ondan tutunma olmuyodur, pgt yapalım dedi doktorum başladık bizde. sen ankaranın neresindesin, birbirimize destek olalım bu süreçte
cnm bnm yumoşlar oluştu desene hyrlı olur inşllh kçiörn tabki olalm cnm bnd yarn gdceğim doktora büuk br ihtiml cmrtsi toplarz dedi ondn sonra pgt çk korku ve heycnla bekliyorum sağlıklı çıkacakmı diye sen nerdn yş kç bde bşysoracğm cnm ilk yumurta toplamadA kç yumurtn toplandı
mrb arkadaşlar. oğlumun ilk hastalığınıda geçirdik. akşam ateşlendi. burnu akıyor. şimdi uyuyor beşiğinde.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz. inci sen nasılsın? büyütüyor musun miniğini.
Kızlar merhaba;
Buraya uzun süredir yazamadım. Rosa canım merak etmişsin beni çok sağol. En son sırt ağrılarımdan şikayet ediyordum. Sonra dizimde kireçlenme çıktı. Ameliyat dediler. Bir sürü doktorla görüştüm. Son durumda ameliyatı çocuktan sonraya ertelemeye karar verdim. Zira ameliyattan sonra tekrar yürümem, hamilelik denemem falan 1 seneyi aşar dediler. Malum yaş geçiyor. Ayağımda epey ağrım var. Yürürken zorlanıyorum. Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam bir şekilde süreci atlatmayı planlıyorum.
En son geçen ay dondurulmuşlar için tedavi gördüm. Doğal takip yaptılar. Ancak yumurta büyümediği için tedavi iptal oldu. Bu ay ilaçlı deneyeceğim. İlaçla rahimi kalınlaştıracaklar. Tek transfer olacak. Dua edin bana. Bu son olsun. Artık ameliyatları erteleyecek vaktim kalmadı
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş. Hepiniz hoşgeldiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Sağol canım. Uykusuzluk dışında bir sorun yok şükür. Kızım büyüyor teyzesi. Konuşunca dinlemeye bile başladı, anlar gibi tepkiler veriyor çok hoşuma gidiyor :)
Amin inşaallah...
Çok şükür armaanım. Büyüyor teyzesi. Dün mevlüdümüzü de yaptık. Günler hızlı geçiyor. Her gün onunla büyüdüğümü hissediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Merhabalar arkadaslar, ben dogal yoldan hamile kaldım. Saglıklı bebegimin olma ihtimali yuzde 30 oldugunu biliyorum. Su an 7 haftalık hamileyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hepimiz bebeklerimize saglıkla kavusalım inşallah. Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?