- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.001
Sendemi Memorialdesin?
Bizde genetik sorun yok (yani 20 bantda bakıldığında bir şey çıkmadı). Ancak daha önce başarısız 3 deneme olduğu için eski dr.um pgt yapmamızı önermişdi, 9 embriodan 4'de genetik sorun saplanmışdı ve o tedavide ilk kez gebelik olmuşdu. Şimdi ise Nur hanım PGT yapmamızın pek taraftarı değil. Embrioların gelişimine göre tekrar konuşucağız, ancak ben artık pgt yaptırmak istemiyorum. Maddi olarak da çok zor geliyor. Allah yardımcımız olsun.
amin canım
rabbim en doğrusunu biliyor ol derse olucak inşallah
memorialın pgt ücreti ne kadar
embrio başına array yöntemi ile 350 dolar. Artık fiş yapılmıyor ve genellikle 4. ya da 5. gün biopsi alınıyor.
memorial ı düşündüm aslında ama doktor sayısı azaldı ve memnun kalmayan sayısı arttı diye okudum
ama bu tedavimde olumsuz sonuç alırsam array için geçmeyi düşünürüm
tekrar doktor merkez değiştirmek zor geldi bir de kısmet bir de sümeyyem
alahım ol derse olucak fish array hepsi vesile
Adacığım hastanede hiçbir sorun yok. Herşey yolunda. Ben ilgiden de , doktorlardan da , laboratuvardan da çok memnun kaldım. Memorialdan bir doktorun ayrıldığı dönem bu doktorun hastası olup ; Memorialda hamile kalan bazı arkadaşlar ortalığı velveleye verdiler. Hepimizi telaşa düşürdüler :) Meğer dertleri hastaneyi kötüleyerek sevgili doktorlarına hasta yönlendirmekmiş. Sonradan durum anlaşıldı.
Inci sen niye ustune alindin ? Biz de bir laf vardir yarasi olan gocunur :) Kimin hangi amacla ne yaptigini herkes cok iyi biliyor rahat ol. Actigin grupta malum doktordan laf tasinarak hastanenin kotulendigi insanlarin yonlendirildigi gunleri de unutmadik Memorialdaki . X doktora opu yaptirmayin yumurtalariniz heba olur memorial lab dagildi vs vs bunlari hep x doktordan gruba aktardiniz. Yazismalari buraya kopyalattirma bana :)))
Sende geçmişi çok çabuk unutmuşsun inci. Memorıal de tedavi olan arkadaşlarımızın * hanım opuya girecek diye nasıl da telaşa düştükleri, tedirgin olduklarını çabuk unuttun değil mi? İçerden bir doktor güya bilgi sızdırıyor, niye hastalarını çok düşündüğü için. O bilgiler ne hikmetse hastaneden ayrılma dönemine denk geliyor. Kuyruk acısını hastalar üzerinden yapmayacak, hele ki hertürlü istismara açık tüp bebek hastalarına hiç yapmayacak. O dönem mekanızma çok güzel işledi biz de sazan olduk atladık. Kullanıldığım ve diğer doktorların da hakkına girdiğim için malum doktor da bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını verecek, malum kendisi "inançlı" bir hekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?