Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin canım

rabbim en doğrusunu biliyor ol derse olucak inşallah

memorialın pgt ücreti ne kadar

embrio başına array yöntemi ile 350 dolar. Artık fiş yapılmıyor ve genellikle 4. ya da 5. gün biopsi alınıyor.

memorial ı düşündüm aslında ama doktor sayısı azaldı ve memnun kalmayan sayısı arttı diye okudum

ama bu tedavimde olumsuz sonuç alırsam array için geçmeyi düşünürüm

tekrar doktor merkez değiştirmek zor geldi bir de kısmet bir de sümeyyem

alahım ol derse olucak fish array hepsi vesile

Adacığım hastanede hiçbir sorun yok. Herşey yolunda. Ben ilgiden de , doktorlardan da , laboratuvardan da çok memnun kaldım. Memorialdan bir doktorun ayrıldığı dönem bu doktorun hastası olup ; Memorialda hamile kalan bazı arkadaşlar ortalığı velveleye verdiler. Hepimizi telaşa düşürdüler :) Meğer dertleri hastaneyi kötüleyerek sevgili doktorlarına hasta yönlendirmekmiş. Sonradan durum anlaşıldı.

doğrudur canım tam konuyu bilmiyordum bende

incinin senin sümeyyenin orda tedavi olduğunu biliyorum memnun olduğunuzu da

dönem dönem memnuniyetsizlikler de olabilir özellikle doktor ayrılması durumunda

onun hastaları diğer doktorlara geçiyor , ayrılan vakit daralıyor hasta başına falan filan

inşallah gerek olmaz ama bir sonraki tedavimde nur hanıma giderim herhalde

Akasya, ortaligi velveleye verdiler dedigin kisilerden birisi de sendin. Yazdiklarini cabuk unutmussun. O donem yazanlarin hic birinin dedigin gibi ayrilan doktora hasta cekme gibi bir niyetleri yoktu aksine merkezin eski haline donmesi icin bir suru sey yazildi. Bunu cok iyi bilmene ragmen boyle bir sey yazman gercekten ilginc. Bu konuda tartisma cikmasini istemedigim icin baska bir sey demeyecegim. Haydi selametle.

Inci sen niye ustune alindin ? Biz de bir laf vardir yarasi olan gocunur :) Kimin hangi amacla ne yaptigini herkes cok iyi biliyor rahat ol. Actigin grupta malum doktordan laf tasinarak hastanenin kotulendigi insanlarin yonlendirildigi gunleri de unutmadik Memorialdaki . X doktora opu yaptirmayin yumurtalariniz heba olur memorial lab dagildi vs vs bunlari hep x doktordan gruba aktardiniz. Yazismalari buraya kopyalattirma bana :)))

Sende geçmişi çok çabuk unutmuşsun inci. Memorıal de tedavi olan arkadaşlarımızın * hanım opuya girecek diye nasıl da telaşa düştükleri, tedirgin olduklarını çabuk unuttun değil mi? İçerden bir doktor güya bilgi sızdırıyor, niye hastalarını çok düşündüğü için. O bilgiler ne hikmetse hastaneden ayrılma dönemine denk geliyor. Kuyruk acısını hastalar üzerinden yapmayacak, hele ki hertürlü istismara açık tüp bebek hastalarına hiç yapmayacak. O dönem mekanızma çok güzel işledi biz de sazan olduk atladık. Kullanıldığım ve diğer doktorların da hakkına girdiğim için malum doktor da bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını verecek, malum kendisi "inançlı" bir hekim.

Ben de yazdım o dönem bir çoğumuz gibi. Ben o kadar rahatım ki sen merak etme. Sen neye şahit oldun ki insanlar hakkında bu kadar ağır ithamlarda bulunabiliyorsun? Kimse kimseden bir şey aktarmadı bunu bilmem kaçıncı kez ve son kez yazıyorum, sen istediğine inan. Kopyala istediğin mesajı kopyala, kopyalarken hastaneyi kötülediğin mesajları da eklemeyi unutma

Hayırdır takip mi ediyorsun yoksa yardım mı istendi :)

İkinize de selametler...

Inci sanirim internette kendince yaptigin temizlige guveniyorsun. Hic guvenme. Internet ortaminda hicbisey kaybolmaz merak etme :)))) Dua et de hastane sana H hanima ve doktorunuza dava acmasin :))) Malum bir isletmenin ticari itibarini sarsmaya calismak hastalari yonlendirmek bunu internet ortaminda yapmanin maddi manevi ve cezai yaptirimlari var. Semra hanimin insafi icin dua et sadece :))) hadi simdi git grubunda atip tutmaya devam et :)))

H hanimin x doktorundan bize tasidigi laflara insanlarin nasil panik olduguna o gruptaki herkes sahit. Elimdeki yazismalarda x doktor dedi ki ile baslayan cok cumle var. Ama seninle degil gerekli mercilerle paylasacagim ben :)))

ne yazık ki insanlar hiç tanınamıyormuş gerçekten incimm gel buralarda boşuna sinirlerin yıpranmasınnn bazılarıda elinden geleni ardına koymasınn....

e hanım ö dönemde yazdıklaraını sende yeniden oku istersen hiç bir şekilde bi anlaşma bi düzen falan yoktu ki eğer vardıysa sende onun içindesindir çünkü aynı fikirlerdeydikkkk

arkadaş candır gönül aynasıdır gerçekten seni tanıdığım güne eyvahlarrr olsunn böyle düşünebilen bir insanla nasıl arkadaş olmuşumm .nereye istenirse de alnımın akıyla herşeyide anlatırımm.allah ta senin kaf dağındakine gönlüne göre versin.insanlık okulda meslekte değil yürektedirrrrrrrr

Ben hicbir zaman sizin gibi birilerine hasta yonlendirmedim. Insanlari gaza getirmeye calismadim. Tedavideki hastalari korkutmadim. Demorilize etmedim. Siz memorial sayesinde cocuk sahibi olup oradan hasta yonlendirilmesine araci olan insanlarsiniz. Bunu da evet planli yaptiniz. X doktorun basladigi hastane bilgilerinden tutun da doktorlar hakkindaki laflari insanlar hep sizden ogrendi. Hatta x doktorunuz bana gelmesin pgt li o demisti. Tedaviye başlayacak digerleri icinse isim isim davet etmisti. Bunlarim hepsi grubunuzun yazismalarinda var. Inci hanim panikle temizlik yapmis ama ne yazik ki pek basarili olamamis :)))) Bu da son yazim. Artik Semra hocanin insafi icin dua edin.

Haa bu arada hayatimda hickimseyi meslegi ya da egitimi nedeniyle kendimden asagi gormedim. Her kesimden her yastan insana her zaman kucak actim. Bunu herkes cok iyi bilir. Sen muhatabim olamazsin zira insanlik ve yurek olarak benim seviyemde degilsin :) oxfordu bitirmis olsaydin da benim arkadasim olamazdin mikrocugum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…