Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

O kadar tedirginim ki tevekkül ve tedbir arasında gidip geliyorum sürekli... Senin eşinde miydi genetik problem yoksa sende miydi?
canım anladığım kadarıyla translokasyon önemli bi kromozomda. yazmıştım hangi kromozomda olduğu çok önemli diye.
benim eşimde 13-14 translokasyon var. 2 düşük sonra pgt denedik sağlıklı çıkmadı sonra doğal yolla sağlıklı oldu.
kendi translokasyonunu araştır nelere sebep olduğunu.
anlattığına göre sendeki sorun sürekli düşüklere yol açıcak imkanın varsa pgt dene.
ama şunu da söyleyeyim nazefsa vardı onun eşinde ve eşinin kardeşinde de vardı sorun. eşinin annesi 8 düşük yapmış sonunda 2 sağlıklı ama taşıyıcı çocuğu mu olmuştu. yanlış bişey hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltsin. ben 3 doğal hamilelikte kavuştum. bu kromozoma bağlı biraz da nasip. sonuçta küçük de olsa ihtimal var ve sağlıksız olup doğma ihtimali çok çok az. bu yüzden pgt denersin olmazsa gücün tükenirse tevekkül eder normal deneyebilirsin. mesela incideki gibi bi sorun değil bizdekiler. sorun varsa genelde düşüyor. düşük kürtaj zor ama bile bile sağlıksız çocuk sahibi olmak gibi bişey değil.
sorunun kadında olmasının işi zorlaştırdığını burda daha önce de yazışmıştık ama merve pgtsiz tüp bebekle kızına kavuştu. onun kendisinde translokasyon vardı.
koyuyu geçmişe dönük okursan iyi geliyor insana.

Son düzenleme:
merhaba mattika nasılsın,nerede oturuyorsun.
sorun geçmedi var ama ben takmıyorum artık...Annecim,fıstığım süt emicem diyor,ne sütü diyorum anne sütü diyor...seninkide yemelik baktım fotograflarına,maşallah hepsine...
maşallah ne güzel konuşuyormuş. siz napıyosunuz oğlanın canı sıkıldıkça? meramdayım ben.

Kızlar hcg 2103 pazartesi doktora gicegeğim ozaman 4000 olur herhalde utrasonda görünürmü acaba kese falan

Sen ne kadar çok hcg bakrırdın. Allah yardımcın olsun. Değerin maşallah çok güzel ilerliyor. 1000 üzerinde kese görünür diye duymuştum. Son adet tarihin ne zamandı?

maşallah ne güzel konuşuyormuş. siz napıyosunuz oğlanın canı sıkıldıkça? meramdayım ben.

biz 9 da kalkıyoruz kahvaltıdan sonra havalar ısındığı için bahçeye çıkıyoruz,sitenin bahçesi var,orda oynuyoruz,hopluyoruz zıplıyoruz saklanıyoruz,top oynuyoruz...eve gelince ara öğün bişiler yediriyorum uykuya yatıyor 2 saat falan.Bende bütün işleri o uyurken yapıyorum...o uyanıkken onunla vakit geçiriyorum oynuyoruz hep...Kalkınca oyuncaklarla oynuyoruz sonra güç bela yemek yapıyoruz çünkü tencere tava oynamak istiyor,oynuyorda o oynarken ben de yapıyorum yemeği...baba geliyor yemek,oyun ve 11 gibi uykuya geçiyor.
Birlikte kek,pasta yapıyoruz o yumurta sürüyor fırçayla vs...Pazıl yapıyoruz birlikte çok seviyor.
Bazı yaşına uygun olan çizgi filmleride izlettiriyorum.
siz nasıl vakit geçiriyorsunuz...

Son düzenleme:
Sen ne kadar çok hcg bakrırdın. Allah yardımcın olsun. Değerin maşallah çok güzel ilerliyor. 1000 üzerinde kese görünür diye duymuştum. Son adet tarihin ne zamandı?

Maşallah, sende iki günde bir baktıracaksın inşallah, foktor söylediği için baktırıyorum daha önce dış gebelik olduğu için bende merak ediyorum. Sanırım 5000de kese görünüyor pazartesiye değerin kaç olacağını hesaplayrak kontrol tarihiniayarladı

İlk önce pozitif ardından doğum haberini almayı çok istiyorum.
Rabbim nasip etmiş olsun bu tedavinde inş.
3 mart büyük gün değil mi :)

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı,tedavi stresi bitti,hiç bişi düşünme artık,rahat ol canım.
şimdiden tebrik ediyorum,bu sefer olur inşallah...
Rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah.

Amin canım. Çok teşekkür ederim:16::16::16:

İlk önce pozitif ardından doğum haberini almayı çok istiyorum.
Rabbim nasip etmiş olsun bu tedavinde inş.
3 mart büyük gün değil mi :)

Evettt 3 mart büyük gün. Güzel bir gün olur in şee Allah:16::16::16:

Neredesin? Transferin oldu mu?

Adayı ben de merak ettim. Transferi olmayacaktı, sağlıklı çıkanlar dondurulup, bir dahakı ay transfer yapılacaktı. Ancak pgt sonucu nasıl çıkmış yazmadı. İn şee Allah bol bol sağlıklı embriosu vardır.

Son düzenleme:
Amin canım. Çok teşekkür ederim:16::16::16:

Evettt 3 mart büyük gün. Güzel bir gün olur in şee Allah:16::16::16:

Adayı ben de merak ettim. Transferi olmayacaktı, sağlıklı çıkanlar dondurulup, bir dahakı ay transfer yapılacaktı. Ancak pgt sonucu nasıl çıkmış yazmadı. İn şee Allah bol bol sağlıklı embriosu vardır.

Olacak inş. :)

Doğru unuttum dondurulacağını. İnş. güzel haberlerini alırız.

Back
X