- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.361
Merhaba bende bugün ilk iğne mi oldum benimde pazartesi günü kontrolüm var. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.bu arada ben sadece gonal- f 300 doz vurdum. Önceki denememde sanki başka özellikle pahalı bir iğne daha vardı diye hatırlıyorum.siz hangi iğneleri vuruluyorsunuz.Âmin canım.Valla Dediğin gibi ben öneriyorum.Çünkü bizimde testlerimiz temiz çıktı ama PGT sonucuna göre sağlıklı değillerdi.Olabiliyormuş böyle şeyler.E birde başka yapılacak Birşey kalmayınca insan bir çare Arıyor.Herşeyi denedik,yaptırdık çünkü.Bakalım hepimiz içinde Hayırlısı olur inşallah.Buarada bu serum olayını bende merak ettim gerçekten.Burda sizlerden öğrendim böyle birşeyi.P.tesi ultrason kontrolüm olacak,Bnde danışıcam doktoruma.Burdan size bilgi veririm.
Merhaba, inşallah güzel sonuçlarla neticelenir hepimizinkide.Ben Puregon vuruluyorum 225 doz.Şuan da tek kullandığım bu iğne olarak.Hatırlayamadın marka da budur sanırım.İlaç olarak Folbiol (folikasit) kullanmaya başlamıştım ben zaten bir süre önce birde antibiyotik hap verdiler.P.tesi günüde büyük ihtimal baskılayıcı iğneye başlarız dediler.Merhaba bende bugün ilk iğne mi oldum benimde pazartesi günü kontrolüm var. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.bu arada ben sadece gonal- f 300 doz vurdum. Önceki denememde sanki başka özellikle pahalı bir iğne daha vardı diye hatırlıyorum.siz hangi iğneleri vuruluyorsunuz.
Teşekkür ederim. Antibiyotik hapı ne için verdiler acaba size. Bakalım banada pazartesi ne diyecekler hayırlısı.Merhaba, inşallah güzel sonuçlarla neticelenir hepimizinkide.Ben Puregon vuruluyorum 225 doz.Şuan da tek kullandığım bu iğne olarak.Hatırlayamadın marka da budur sanırım.İlaç olarak Folbiol (folikasit) kullanmaya başlamıştım ben zaten bir süre önce birde antibiyotik hap verdiler.P.tesi günüde büyük ihtimal baskılayıcı iğneye başlarız dediler.
Herhangi bir enfeksiyona karşı önlem için veriyorlar işlemler öncesi.İçinde 3 tane var zaten.Hafif bir antibiyotik.Teşekkür ederim. Antibiyotik hapı ne için verdiler acaba size. Bakalım banada pazartesi ne diyecekler hayırlısı.
şimdi aynı merkezde mi tedaviye devam ediyorsunHepimize tekrar çok geçmiş olsun. Biz adana Acıbadem hastanesinde tedavi görmüştük. Benim dondurulmuş embriyolarim 5 günlüktü. Pgt için 3 günlük olması gerekiyormuş öyle dediler belki de 5gunlukler pgt sonrası yaşamıyor diye yapmıyor olabilirler. Test sonucumuza gore bir yol izleyeceğiz sil baştan sıfırdan. Sorunumuzun ne olduğu bulunur inşallah sebepsiz olmak korkutuyor...
geçmiş olsun canım.. ben de 2 defa tüp bebek denedim 2si de uzun protokoldü.. doktorum yaşın uygun ve sen de sıkıntı yok o yüzden uzun protokol uygulayalım dedi.. ohss riskini azaltırız ded i ve bir sıkıntı çıkmadı. 11 yumurtadan 10 tanesi olgundu ve doktorum snucun güzel demişti.günaydın 1.tüp tedavimi kısa protokol ile yaptık fakat 13 yumurtadan sadece 4 tanesi 3.güne devam edebildi diğerleri döllenmemişti şimdi uzun protokol ile tekrar denicez ayrıca eşimeden de sprem dna hasar testini istedi onda sorun varsa 3 aylık bir tedavi görecek aranızda uzun protokol tedavisi gören var mıydı
Merhaba. Transferiniz gerçekleşmedi mi.günaydın 1.tüp tedavimi kısa protokol ile yaptık fakat 13 yumurtadan sadece 4 tanesi 3.güne devam edebildi diğerleri döllenmemişti şimdi uzun protokol ile tekrar denicez ayrıca eşimeden de sprem dna hasar testini istedi onda sorun varsa 3 aylık bir tedavi görecek aranızda uzun protokol tedavisi gören var mıydı
bizde sorun çıktı 13 ten sadece 4 döllendi diğerleri ilk günden kötüydü sonra o 4 tanenin kalitesi de kötüye gidiyordu 3.gün donduruldu... peki adetin 21.ci gününü nasıl hesapladılar ve uzun protokol de ilk başlanan ilaçlar iğnemi ?geçmiş olsun canım.. ben de 2 defa tüp bebek denedim 2si de uzun protokoldü.. doktorum yaşın uygun ve sen de sıkıntı yok o yüzden uzun protokol uygulayalım dedi.. ohss riskini azaltırız ded i ve bir sıkıntı çıkmadı. 11 yumurtadan 10 tanesi olgundu ve doktorum snucun güzel demişti.
yok canım doktorum havuz önerdi çünkü pgt için sayı kaç olursa olsun 2200 dolar dı.. en azından 4 5 tane sağlıklı olursa ilerde tekrar transfer olabilir ihtimalini de düşündük.Merhaba. Transferiniz gerçekleşmedi mi.
adetin 1. gün sayılıyor 21.gün lucrin diye bir iğne vermişlerdi bana adetim gelene kadar yaklaşık 1 hafta sadece bu iğneyi kullandım. göbekten yapılıyor basit bir iğne. daha sonra yanına başka bir iğne verdiler lucrinle beraber kullandım. çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun..bizde sorun çıktı 13 ten sadece 4 döllendi diğerleri ilk günden kötüydü sonra o 4 tanenin kalitesi de kötüye gidiyordu 3.gün donduruldu... peki adetin 21.ci gününü nasıl hesapladılar ve uzun protokol de ilk başlanan ilaçlar iğnemi ?
Hadi gözün Aydın canım ya.Çok sevindiiiimm.İnşallah bundan sonra çok güzel olur Herşey,Rabbim gönlümüze göre versin :) Benim de iyi gidiyor çok şükür.Bugün gittim kontrole , bir sorun yok .İyi gidiyor dediler.Yarın birdaha çağırdılar.Bundan sonra öyle gidip gelicez bakalım.Haftaya P.tesi de büyük ihtimalle toplama işlemim olacak bir aksilik çıkmazsa.@fındıkk canım karyotip analiz sonuçlarımız çıktı Allah'a şükür! veee sonuçlar temiz geldi
sperm dnasındaki bozukluktan başka bir seçenek kalmadı artık. yada sizinki gibi rastlantısal olabilir. ama içim çok rahatladı bozuk olsaydı sanki daha zor bir süreç olacaktı. artık varikosel ameliyatı sonrası nadasa yattık bekliyoruzinşalah 6 ay içinde sonu güzel bitecek bir gebelik haberi alırım.
senin tedavin nasıl gidiyor canım?
Sizdeki sorun nedir. Yani mutlaka pgt yaptırmak zorundamıydınız.yok canım doktorum havuz önerdi çünkü pgt için sayı kaç olursa olsun 2200 dolar dı.. en azından 4 5 tane sağlıklı olursa ilerde tekrar transfer olabilir ihtimalini de düşündük.
Kaan aydos un sitesinde bu konuda geniş bilgi var. Ordan bakabilirsiniz benim bir fikrim yok ama :) birde sizinle aynı günde başlamıştık tedaviye. Bugün benimde kontrolüm vardı. Siz ne yaptınız her şey yolunda mı. Bana baskılıyıcı iğnede verdiler. O biraz acıtıyor malesef.Kızlar sperm dna sında bozukluk olursa ne Yapılıyor ? Bir şey yapılabiliyormu ? Bizden hiç istenmedi öyle bişey
Böyle bir şey duymadım ama ilgimi çekti doğrusu. Bir şey öğrenirseniz buradan paylaşırmısınız.benimde üçüncü deneme olacak. Her şey çok iyi ama tutunma olmuyor malesef.bu arada arkadaslar yeni birsey ogrendim bazi kisilerin eslerinin spermlerine karsi alerjisi oluyormus anti sperm antikor diye bir sey varmis erkektede bayandada bulunabiliyormus gebe kalamamaya yada tekrarlayan dusuklere neden oluyormus. hic duyan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?