Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba bende bugün ilk iğne mi oldum benimde pazartesi günü kontrolüm var. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.bu arada ben sadece gonal- f 300 doz vurdum. Önceki denememde sanki başka özellikle pahalı bir iğne daha vardı diye hatırlıyorum.siz hangi iğneleri vuruluyorsunuz.

Merhaba, inşallah güzel sonuçlarla neticelenir hepimizinkide.Ben Puregon vuruluyorum 225 doz.Şuan da tek kullandığım bu iğne olarak.Hatırlayamadın marka da budur sanırım.İlaç olarak Folbiol (folikasit) kullanmaya başlamıştım ben zaten bir süre önce birde antibiyotik hap verdiler.P.tesi günüde büyük ihtimal baskılayıcı iğneye başlarız dediler.

Teşekkür ederim. Antibiyotik hapı ne için verdiler acaba size. Bakalım banada pazartesi ne diyecekler hayırlısı.

şimdi aynı merkezde mi tedaviye devam ediyorsun

@fındıkk canım karyotip analiz sonuçlarımız çıktı Allah'a şükür! veee sonuçlar temiz geldi

sperm dnasındaki bozukluktan başka bir seçenek kalmadı artık. yada sizinki gibi rastlantısal olabilir. ama içim çok rahatladı bozuk olsaydı sanki daha zor bir süreç olacaktı. artık varikosel ameliyatı sonrası nadasa yattık bekliyoruz inşalah 6 ay içinde sonu güzel bitecek bir gebelik haberi alırım.

senin tedavin nasıl gidiyor canım?

günaydın 1.tüp tedavimi kısa protokol ile yaptık fakat 13 yumurtadan sadece 4 tanesi 3.güne devam edebildi diğerleri döllenmemişti şimdi uzun protokol ile tekrar denicez ayrıca eşimeden de sprem dna hasar testini istedi onda sorun varsa 3 aylık bir tedavi görecek aranızda uzun protokol tedavisi gören var mıydı

geçmiş olsun canım.. ben de 2 defa tüp bebek denedim 2si de uzun protokoldü.. doktorum yaşın uygun ve sen de sıkıntı yok o yüzden uzun protokol uygulayalım dedi.. ohss riskini azaltırız ded i ve bir sıkıntı çıkmadı. 11 yumurtadan 10 tanesi olgundu ve doktorum snucun güzel demişti.

Merhaba. Transferiniz gerçekleşmedi mi.

bizde sorun çıktı 13 ten sadece 4 döllendi diğerleri ilk günden kötüydü sonra o 4 tanenin kalitesi de kötüye gidiyordu 3.gün donduruldu... peki adetin 21.ci gününü nasıl hesapladılar ve uzun protokol de ilk başlanan ilaçlar iğnemi ?

adetin 1. gün sayılıyor 21.gün lucrin diye bir iğne vermişlerdi bana adetim gelene kadar yaklaşık 1 hafta sadece bu iğneyi kullandım. göbekten yapılıyor basit bir iğne. daha sonra yanına başka bir iğne verdiler lucrinle beraber kullandım. çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun..

Hadi gözün Aydın canım ya.Çok sevindiiiimm.İnşallah bundan sonra çok güzel olur Herşey,Rabbim gönlümüze göre versin :) Benim de iyi gidiyor çok şükür.Bugün gittim kontrole , bir sorun yok .İyi gidiyor dediler.Yarın birdaha çağırdılar.Bundan sonra öyle gidip gelicez bakalım.Haftaya P.tesi de büyük ihtimalle toplama işlemim olacak bir aksilik çıkmazsa.

xpreiaz senin adina cok sevindim .muhtemelen rastlantisal bir bozukluk olusuyor olabilir bu arada sperm dna hasar testi düzen laboratuvar da calisiliyor biz ankarada yaptirdik dna hasar orani yuksekse bazi destek tedavilerle duzeltiliyor bizde sorun cikmadi ama yumurtada spermde saglikli iken dollenme esnasinda dna da kiriklar ve hasar olusabiliyor ona yapacak birsey yok zaten rastlantisal oluyo hep tekrarlayacak diye birsey yok ama bence cogu telrarlayan dusuklerin altinda bagisiklik la ilgili sorunlarda sik.o yuzden tup bebek tedavisi esnasinda bagisiklikla ilgili sorunlarida goz onunde bulundurup onunda tedavisini vermek mantikli

bu arada arkadaslar yeni birsey ogrendim bazi kisilerin eslerinin spermlerine karsi alerjisi oluyormus anti sperm antikor diye bir sey varmis erkektede bayandada bulunabiliyormus gebe kalamamaya yada tekrarlayan dusuklere neden oluyormus. hic duyan oldu mu

yok canım doktorum havuz önerdi çünkü pgt için sayı kaç olursa olsun 2200 dolar dı.. en azından 4 5 tane sağlıklı olursa ilerde tekrar transfer olabilir ihtimalini de düşündük.
Sizdeki sorun nedir. Yani mutlaka pgt yaptırmak zorundamıydınız.

Kızlar sperm dna sında bozukluk olursa ne Yapılıyor ? Bir şey yapılabiliyormu ? Bizden hiç istenmedi öyle bişey
Kaan aydos un sitesinde bu konuda geniş bilgi var. Ordan bakabilirsiniz benim bir fikrim yok ama :) birde sizinle aynı günde başlamıştık tedaviye. Bugün benimde kontrolüm vardı. Siz ne yaptınız her şey yolunda mı. Bana baskılıyıcı iğnede verdiler. O biraz acıtıyor malesef.

Böyle bir şey duymadım ama ilgimi çekti doğrusu. Bir şey öğrenirseniz buradan paylaşırmısınız.benimde üçüncü deneme olacak. Her şey çok iyi ama tutunma olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…