Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Buarada kızlar ben doktoruma sordum bu İntralipid Serum olayını.Çok eskiden uygulanan bir yöntemdi,Çok yararlı olduğu da düşünülmüyor dedi bana.

Verdiği ilacı bende ilk defa duydum inşallah faydası olur sana. Benimde perşembe günü kontrolüm var.yumurta toplama günüyle ilgili net bir şey söylemedi daha. İlacın dozunu düşürdü biraz.öyle bakalım işte şuan iyi gibi her şey.
Bana da bu normal dedi. Zaten bu testide ben zorla istemiştim. Gerek yok demişti ilk başta. Şimdi de İlaç falan bir şey demedi. Perşembe gideceğim zaten o zaman tekrardan soracağım. Eşimde yeter sorun arayıp durma diyor ama yine de bu konuda doktorumu bunaltmayı düşünüyorum :)

Bence de birdaha sor, genelde kullandırıyorlar çünkü.Ben bir kaç doktora sormuştum ozaman hamile olduğunu öğrendiğinde kullanmaya başlayacaksın Demişti.Hep kullandım son gebeliklerimde.Tabi şu bir gerçek.En zor iğne gibi geliyor bana.Normalde de iğne fobim var zaten benim( bir Türlü alışamıyorum.O iğne (clexane) direk morarma yapıyor vurduğun yerde.Nerene,nasıl vurduğunla alakalı hiç değil.İğnenin öyle bir etkisi var maalesef.O Yüzden çok zor oluyor gerçekten.Artık bir süre sonra vuracak yer bulamıyorsun (heryer mor)... Rabbim Yardımcımız Olsuun

Inşallah canım ya,şuan da iyi yumoş sayısı dediler ama merak ettiğimiz ve önemli olan PGT den 1 tanede olsun sağlıklı gelicekmi Rabbim Bu Kez Hayırlısıyla Sağlıklı Sıhhatli Nasip Eder Inşallah.
CANIMÖNCEDEN SORMUŞTA OLABİLİRİM PGT EMBRİYO BAŞIM ÜCRET VERECEKSİN YOKSA KAÇTANE OLURSA OLSUNAYNI ÜCRETİ Mİ

CANIMÖNCEDEN SORMUŞTA OLABİLİRİM PGT EMBRİYO BAŞIM ÜCRET VERECEKSİN YOKSA KAÇTANE OLURSA OLSUNAYNI ÜCRETİ Mİ
Valla merkeze göre Değişiyor yanlış hatırlamıyorsam canım.Embriyo başınada alan var,kimiside belli sayıya kadar rakam değişmiyor.Biz embriyo başına verdik , 4 embriyo gitmişti PGT ye .Sanırım aşağı yukarı 1,500 TL gibi Birşey tutmuştu.Ama tabi kademe kademe fiyatlar da.Biz sadece sık rastlanan kromozomlara baktırdık.Onlarda 9 yada 11 kromozoma bakılıyor zaten.Tümüne bakılırsa fiyat daha farklı.

EET CANIM ZORLANYOR BEN BİR KERE TEDAVİ GÖRDÜM EN SON VURULDUĞUM İĞNELERDEN BIKKINLIK GELMİŞTİ
Insan bir yerden sonra bedenende,ruhende kendini iyi hissetmiyor,çok yorgun hissediyorsun.Ben birde baya Birşey yaşadım.4 kürtaj,2düşük,4 tedavi,ayrıyetten işlemler Histereskopi.... Artık bu tedavileride gözüm yemiyor,zor geliyor ama neyapıyım PGT için mecburuz Başka bir şey yapamıyoruz.

Anladım canım çok fena bir iğne sanırım. Bende nefret ediyorum iğnelerden. Allah yardımcın olsun canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah bu sefer.

Canım benim de sadece mthfr c677t heterozigot şimdiye kadar hiç iğne kullanmadım coraspin kullandım sonuncu düşükte 3 düşüğüm var. Düşükleri buna bağlamıyor hiçbir doktor ben de çok araştırdım ikna oldum bunun neden olmadığına ama bir daha gebe kalırsam öğrenir öğrenmez başlayacağım iğneye inşallah ne olur ne olmaz diye

Doktor zaten normal değerler sorun olmaz dedi. Önemli olan embriyonun sağlıklı olması bunlar neden olmaz diye söyledi ben de nette araştırdım biraz düşüklerle çok da ilişkili değildir gibi yazıyordu. İnşallah hamilelik gerçekleşirse zaten başka şekilde önlem alınır.

ben bir tedavide bıktım sen neler yaşamışsın raabim kolaylık versin sana ... bende histereskopi oldum yumurtalığımın biride rahime yapışmıştı onun içinde laparaskopi oldum ... histereskopiden sonra reglinde değişme oldu mu

Sağol canım teşekkür ederim.Sanada çok geçmiş olsun.Adetlerim de baya Değişti benim .tedavilerden, kürtajlardan sonra çok azalma oldu.Kanamam artık çok az oluyor.Eskisi gibi yoğun kanama olmuyor.Çoğu zaman 1 gün kanama oluyor geri kalanı hep lekelenme Sürüyor.Histereskopiden sonra da adetim 10 15 gün sürmeye başladı.En fazla 2 3 gün kanama geri kalanı lekelenme hep.Bir problemde yok dediler.Ama çok şükür 1 2 aydır artık okadar sürmüyor.1 haftay indi.Doktor Yasmin vermişti 1 ay onu kullandım.Ondan sonra düzeldi artık uzun sürmüyor.Sende demi değişiklik oldu?

evet bende ceviz büyüklüğü kadar parçalar düşerdi şimdi nohut tanesi bile değil büyüklüğü... bel ağrıların çok olurdu şimdi çok şükür nerdeyse yok denilcek kadar az süresi kısaydı şimdi normal kanama ve 3 4 gün sürüyor kanamam eskiye göre azaldı

Zaten canım çok önemli bir şey çıkmadığı zaman kesin bundan düşmüştür diyemiyorlar doktorlar.Hepsi aynı şeyden de düşmeyebiliyormuş Doktorum öyle Demişti.Birbiriyle alakalı olmayabilir diye.Ama yinede tedbir almakta fayda var bencede.Benim doktorum aynı zamanda Perinatoloji uzmanı.Gerek görmese kullandırmazdı.Başka bir Perinatoloğa gitmiştim oda kullanacaksın iğne Demişti.He tabi kullandığım halde yine kayıpla sonuçlandı gebeliğim ama işte insan pişman olmak istemiyor

Allah yardımcın olsun Fındık korkuyormusun bu işlem beni hep korkutmuştur bayıltmaları fln inş hemen geçer daha o aşamalara gelemesemde çok korkuyorum benimde eşimde 13 kromozom 4eyapışmış ama yapışan bir kromozomu üretkenlik göstermiyor dendi şüpheli yani antalyada başladık tedaviye tahliller İstanbul'da oluyor genetikte iki kez gitti kan ikisindede gözükmemiş İstanbul'a gelin taze kan çalışalım dediler geçen gittik kanımızı verdik bakalım ne sonuç gelecek hayırlısı

Sana şayet inşallah hamile kalırsan amniyo sentez önerildimi her ihtimale karşı ve de kesin Önerilen varmı arkadaşlar eğer bizim sonuç yine aynı çıkarsa bunu önerecek Dr insan korkuyor bana deseki tüpe başlayın pgt yaptırın içim rahatlayacak ancak bu bir kromozom U görememeleri içimi yiyor sordum kaç kez formda böyle bişeyle karşılaşan yok gözükmemesinin sebebinide eşimin yıllar önce aplastik anemi geçirmesine bağlıyorlar bir ihtimal ondan olabilirmiş Allah yardımcınız olsun aminnn

Allah yardımcısın olsun. UOTE="findikk, post: 41896596, member: 170671"]Kızlar, bugün son kontrolümü oldum.Kısmetse P.tesi sabah 10:30 ' da toplama işlemim olacak.Dualarınızı eksik etmeyin )[/QUOTE]
Al

Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.

panikli Valla benim bu ilk tedavi değil,4. Olacak.Az buçuk ne yaşayacağımı bildiğim için çok korkmuyorum.Ama insan yine bir duygu karmaşası yaşamıyor değil.Çok rahat bir insan olmadığım için bu kadarıda normal.Sizede çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.Genetikçilerle görüşün bence.Sizin için PGT değilde CGH işe yarar belki.İlk kez duydum öyle bir şeyi.Amniyosentez durumuna gelince de hiç istenmedi öyle Birşey.İstelerse düşünmeyiz sanırım yaptırmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…