Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım 1 tane sağlam çıkmış ya inşallah tutunur sıkıca sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik olur inşallah

çok teşekkür Rabbim inşallah kucağıma sağlıkla almayı nasip eder ve Cümlemizin dualarını bu mübarek ay ve gecede kabul eylesin isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba. Ben de 8 haftalık kalbi duran bebek, 1 kimyasal gebelik 1 de negatif tüp bebek transferi yaşadım. Şimdi de eşimin genetik testinde sorun çıktı. Kalan 7 Embriyoya pgt yapılacak inşallah bu ay. yanlış anlamazsanız hep aynı haftada düştü dediğiniz için aklıma geldi. Hiç hocaya felan gittiniz mi? Bir arkadaşım yaşadı da aynı şeyi. Belli dualarla korunarak bir kızı oldu 5. Tüp Bebek denemesinde

canım ya buna ümit bağlamak değilde tedavi olmadığın bir ay denemek istersin belki. ben yaptım son düşüğümden sonra ama henüz hamile kalamadığım için bilmiyorum ne olacak kaldığımda
bir dinler misin rica etsem 7.40 snden itibaren

Çok geçmiş olsun öncelikler.Bende 1 kez kimyasal,1 kez boş gebelik, 1 kez dış gebelik, 3 kez de (8hafta,7hafta,12haftalık) kalp atışı durması Yüzünden kürtaj oldum.Bizdede Herşey araştırıldı net bir şey bulunamadı.Bende de senin gibi corasprin,clexane kullandım ama sonuç değişmedi maalesef.Son çare PGT yaptırdık ve hepsi hastalıklı çıktı.Kalıcı bir kromozom rahatsızlığımız olmadığını ancak rastlantısal olarak anomalinin (kromozombozukluğunun) bizde yoğun olduğu söylendi.E biz bu sonucu öğrendikten sonra en azından neden olduğuna dair bişey oluştu kafamızda.PGT den sonra 2 kez normal yolla denedik ve sonuç 1 BOŞ,1 dış gebelik olunca PGT sonucundan dahada emin olduk.Sağlıklı denk getiremiyoruz demekki dedik.Biz şuan normal yolla denemeyi bıraktık açıkçası.Kayıp yaşamak üstüne birde 4 kez kürtaj,çok yıprandım.Ben PGT ' nin faydalı olduğunu düşünüyorum bizim gibi hastalarda.Birde Histereskopi yaptırıp çizik artırabilirsin PGT ' den önce.Bu şekilde de faydasını gören var.Çünkü kimyasal gebelikte sağlıklı olmadığı için ya da Rahime tutunmaya çalışıp tutunamadığından olduğu söyleniyor doktorlar Tarafından.Nacizane fikrim histerskopiyi yaptırıp sonra da PGT denemen.

linki attım canım ama cümlesini burda tamamlamamış bir yerde diyordu ki kadının rahminde biyofilm tabakası oluşuyor böylece embriyo tutunamıyor ve düşüyor kimyasal gebelik denen şey budur. bu biyofilm tabakası da soğan kürü ile temizleniyor. yazdıktan sonra kaç saattir o videoyu aradım tam yollayayım diye ama bulamadım yahu

Merhaba, ah ahh.İnsan bu süreçte okadar çok seye Ümit bağlıyorki.Bazı insanlarda bu durumdan faydalanıyor işte.O yönden bile okadar para harcadıkki.Her duyduğumuz yere gittik.Faydasını gördüğüm oldu benim açıkcası.Ben o tarz işlerin olduğuna inanıyorum.Olduğu da kanıtlanmış.Faydasını görenlerde oluyor çevremizde.Bende Evlendikten sonra da bir takım Şeyler yaşadım .Uzun süre hemde.Çok zor zamanlar yaşadım.Tek başına Yatıp uyumaktan korkar oldum rahatsız ediyorlardı.Hatta bir ara çok rahatsızlandım ve doktora gittim.Kist gibi bişey var dediler.Doktor doktor geZdim tam ne olduğunu anlayamadılar.Alıp biyopsi yapmamız Lazım dediler.O sıralar biriyle tanıştık.Sakın olma operasyon dedi.Bana bazı Şeyler yapmamı söyledi ve bir gün tuvalette bir Parça düştü benden.Bir baktım et parçası gibi Birşey.Sonra doktora gittim kontrole ve kist falan yoktu.Bu olaydan sonra tabi insan bel bağlıyor biraz ama artık bıraktık açıkçası o tarz şeyleri.Rabbime sığınıp duamızı ediyoruz.

arkadaslar hepinize cok tesekkurler bilgilerinizi paylastiguniz icin sogan kurunu yaptim ama 5-6 gun sureyle ve gunde 1 kez saracoglunun tanimladigi gibi degildi. ama ilk firsatta denicem cunku bir arkadasimda bu sayede gebe kaldi.kimyasal gebelikle ilgili soylemini duyuncada denemeye deger. hoca olayina gelince belimi baglattim boylama yaptirdim ama sonuc degismedi. ama bugun ali osman koyuncuogluyla konustum pgt siz intralipit neupogen ve prednol tdv ile ivf ve histeroskopi ile rahime cizik atilacak obur ay insallah tdv ye baslicam insallah bu mubarek gunde hepimizin dualari kabul olur seneye bu zamanlar kucaklarimizda yavrularimiz olur.(bugun umutlandim arkadaslar ali hoca hem cok icime sindi hemde isteedigim ve aklimda olan tedavi seceneklerini sundu bana )

cnm intralipit neupogen nedir biraz açıklayabilir misin bunu ilk kez duyuyorum da..

Ögrendigim kadariyla intralipit aslinda yogun bakim hastalarinda kullanilan soya yagi ve gliserinden olusan serum yurt disindaki pekcok merkezde bagisiklik sistemini duzenleyerek gebeligin devamini saglamak icin kullaniloyormus turkiyedede birkac meekez uyguluyormus.bu tekrarlayan tup bebek basarisizligi icin telrarlayan dusukler icin bazi hocalarin tercih ettikleri bi uontem bazi hocalar ise faydasi olduguna inanmiyor.amabilinen hicbir zarari yok ve ucuz neupogen de aslinda kanser hastalarinda kemoterapi sonrasi notropeni denilen akyuvar dusuklugunde kullanilan bir ilac bu ilacinda bagisiklik sistemini duzenleme ettkisinden faydalanmak icin tup bebek tdv de kullaniliyor

anladım cnm peki pgt yi neden önermiyor acaba doktorun ki? inşallah şifa olur

pgt yi onerdi aslinda ama 2. bir secenek olarak .cok pahali olmasi nedeniyle embriyolari dondurup farkli 2 ser ser transfer yapip tutmazsa diger dondurulmusa gececek boylelikle saglikli embriyo ornegin 5 tane dondurulmus ve 1 tanesi saglikli ile 1. transferde degilde 2. yada 3. transferde verilmis olacak boylelikle pgt ile saglam olani bulup koymak yerine birkac kez transfer yapip ayni orani yakalayacak biraz karisik oldu ama umarim aciklayabilmisimdir

anladım cnm inşallah ilkinde tutar. ama tutmama olasılığında biraz daha yıpratıcı bir süreç olabilir anladığım kadarıyla. deneme yanılma yapmak. sonuçta aynı denemeye normal yolla da ulaşılıyor.ama sağlıklı olmuyor, yapacağı serumları sen normal yoldan hamile kaldığında uygulayamıyor muymuş acaba?
tüp bebek ne kadar pgt ne kadar acaba? pgt için 16 bin civarı diye biliyorum ama normal tüp bebekte maliyet ne hiç bilgim yok

evet bacım valla ben de ne duysam yaptım 2. gebeliğimden sonra. yakı yapıştırdım, umreden gelen hurma gibi bişey vardı rendeleyip yoğurda karıştırıp yenen onu yedim, inofolik diye bitkisel bir ilaç varmış onu kullandım, glifor aldım pco olabilme ihtimalime karşı, kilo verdim, coraspin kullandım, cevşen taşıdım... ama yok nasip olmadı üçüncüde de.. bu arada bizim sonuçları da yarına yetiştirmeye çalışcakmış laboratuvardaki adam.. nasıl bir tetkik bu anlayamadım valla

Arkadaşlar genetik testinizi sadece bir yerde mi yaptırdınız? Tekrar yaptıran var mı? Varsa sonuç aynı mı çıktı? ben zeynep kamil'de yaptırdım. Sonucu öğreneli 12 gün oldu. Eşimin 3 kromozomunda insersiyonel translokasyon çıktı. hala kendime gelemedim. Çevreden de başka yere de yaptır diyenler oldu. Bu testlerin yanılma payı var mı?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Çok üzüldüm ve yıprandım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neyapalım canım valla umut Dünya'sı işte.İnsan bişeyler yapmaya Çalışıyor elinden geldiğince.Buarada gözün Aydın diyim o zaman sana,inşallah iyi sonuçlar çıkar.

Kızlar bugün itibariyle tedaviye yeniden başladık hayırlısıyla.Perşembe günü ilaçlarımı almaya başlıcam kısmetse.İnşallah bu kez Herşey güzel olur ve Sağlıklı miniğime kavuşurum.Dualarınızı bekliyorum.

Çok üzüldüm canım.Ben bu testte yanılma Payı pek yok diye biliyorum maalesef. Bizde sadece bir kez bir yerde yaptırdık.Ama içinizde Kuşku varsa başka bir yerde daha da yaptır.Yada bir kaç doktorla görüşüp sorabilirsin,başka biryerde de yaptırmaya gerek olup olmadığını.Herhangi özel bir Laboratuvarı da arayıp sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…