- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.441
Kızlar ben geldiimm.Çok şükür, bana en zor gelen aşamayı atlattım.Yatıyorum,istihareddeyim şuan.ağrılarım var normal olarak.13 yumurta toplanmış.Yarın arıyacaklar bakalım bizde merak ediyoruz çok.İnşallah sağlıklı embriyolarımız olur.
Sağol canım inşallahçok geçmiş olsun canım! inşallah sağlıklı emriyoların ve sonrasındaki güzel haberlerini de bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur.bende salı yani bugün opu olacağım. Beklemedeyiz şuan hayırlısı...
inşallah canım.Sende sorunsuz atlatırsın umarım Herşey güzel olur bu defa hepimiz için,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur.bende salı yani bugün opu olacağım. Beklemedeyiz şuan hayırlısı...
Amiiiin,Teşekkür ederim.Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah..Hayirli olsun insallah sonunda guzel hbrler alirsiniz allah herkesin dualarini tez zamanda kabul etsin..
CANIM ARADILAR MI HASTANEDEN SON DURUM NEÇok teşekkür ederim canım.Tedavinin en zor tarafını atlattım çok şükür.
Aradılar canım sabah.Şuan 8 tane embriyo varmış.Perşembe Günü tekrar arıyacaklar Kaç tanesi PGT gidecek diye.Bakalım inş bu kez sağlıklı çıkar 1 2 tanede olsa!CANIM ARADILAR MI HASTANEDEN SON DURUM NE
yarın aramıcaklar mı inşallah 8 zide gider pgtye canım 4ü sağlıklı çıkar en az inşallahAradılar canım sabah.Şuan 8 tane embriyo varmış.Perşembe Günü tekrar arıyacaklar Kaç tanesi PGT gidecek diye.Bakalım inş bu kez sağlıklı çıkar 1 2 tanede olsa!
Âmin canım ya çok sağol.Bakalım inş güzel neticelenir bu kez tedavimiz.Heyecanla beklemekteyizyarın aramıcaklar mı inşallah 8 zide gider pgtye canım 4ü sağlıklı çıkar en az inşallah
bende olmadı ama git istersen inşallah çoğu sağlıklı çıkarda hamiş kalırsınKızlar hayırlısıyla 6 embriyomuz bugün PGT ' ye gidiyor.Güzel neticeler alırız inş. Şuan tek sorunum şişlik ya.Her tedavimde oldu şişliğim biraz ama dünden beri Mideme doğru bir şişlik çıktı.Daha çok Midem ve Çevresi Şiş, gergin.korkuyorumAra ara mide bulantım da oluyor.Doktor kusma,idrarda azalma olursa gel dedi ama yinede gitsemmi bilmiyorum.Sizdede oldumu böyle Şeyler.
Şimdiden tedavin hayırlı olsun problem neydi sizinHadi Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin. Ben de pgt ve transfer için regli olmayı bekliyorum heyecanla. İçimde de büyük bir sıkıntı var. Rabbim hayra çıkarsın. Ne zor içinde fırtınalar koparken çevrene gülmeye çalışmak. Yaşamayan bilemez. Burnumda bebek kokusu tütüyor resmen. Allahım hepimizin imtihanını kolaylaştırsın
çok şükür canım rabbim kucağına almayı da nasip etsinAllahın izniyle pgt ile gebelik çıktı şükür r abbime ikincide güldük sadece bir embriyo ile ne kadar sukretsem az 361 cikti bhcg sonucu mutluyum kizlarr
Evet canım bir embriyo ınş devam eder değerler bakalimFaltaşı arkadaşım bir tanemi sağlıklı çıkmıştı sizin ve de tuttu öylemi hayırlı olsun inşallah tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?