Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayirli olsun insallah sonunda guzel hbrler alirsiniz allah herkesin dualarini tez zamanda kabul etsin..

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur.bende salı yani bugün opu olacağım. Beklemedeyiz şuan hayırlısı...
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur.bende salı yani bugün opu olacağım. Beklemedeyiz şuan hayırlısı...
inşallah canım.Sende sorunsuz atlatırsın umarım Herşey güzel olur bu defa hepimiz için,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Aradılar canım sabah.Şuan 8 tane embriyo varmış.Perşembe Günü tekrar arıyacaklar Kaç tanesi PGT gidecek diye.Bakalım inş bu kez sağlıklı çıkar 1 2 tanede olsa!
yarın aramıcaklar mı inşallah 8 zide gider pgtye canım 4ü sağlıklı çıkar en az inşallah

Kızlar hayırlısıyla 6 embriyomuz bugün PGT ' ye gidiyor.Güzel neticeler alırız inş. Şuan tek sorunum şişlik ya.Her tedavimde oldu şişliğim biraz ama dünden beri Mideme doğru bir şişlik çıktı.Daha çok Midem ve Çevresi Şiş, gergin.korkuyorum Ara ara mide bulantım da oluyor.Doktor kusma,idrarda azalma olursa gel dedi ama yinede gitsemmi bilmiyorum.Sizdede oldumu böyle Şeyler.

bende olmadı ama git istersen inşallah çoğu sağlıklı çıkarda hamiş kalırsın

Hadi Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin. Ben de pgt ve transfer için regli olmayı bekliyorum heyecanla. İçimde de büyük bir sıkıntı var. Rabbim hayra çıkarsın. Ne zor içinde fırtınalar koparken çevrene gülmeye çalışmak. Yaşamayan bilemez. Burnumda bebek kokusu tütüyor resmen. Allahım hepimizin imtihanını kolaylaştırsın

Inşallah hayırlı haberler alırız senden fındıkçım Allah emeğini Boşa çıkarmasın bizimde haber geldi çok şükür ne bakılıyorsa gözükmüş ve normal pgt yaptırın dendi daha Önümde çok zorlu bir yol varken bunada şükrediyorum ve pgt olursa amniyosenteze gerek yok dedi genetikçi bir garip yolcu arkadaşım yenimi başlıcaksın tedaviye biz bakalım ne zaman başlarız

Faltaşı arkadaşım bir tanemi sağlıklı çıkmıştı sizin ve de tuttu öylemi hayırlı olsun inşallah tutunur

Şimdiden tedavin hayırlı olsun problem neydi sizin

Kızlar ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş doktordan yeni geldim.Çok şükür korkulacak Birşey yok.Boşuna gitmiş oldum.İçim rahatlamış oldu işte.Valla o kadar şey yaşayınca panik atak oluyor insan resmen.En ufak şeyde direk paniğim yani.Kızıyorum kendimede ama elimde değil Allah'ım emeklerimizi Boşa çıkarmasın Yarabbim.Bundan sonra hepimiz için güzel gider Herşey inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…