Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba canım.Valla bende kaç tane oldu bilmiyorum sormadım.Genelde kontrollerde Sayı daha az gibi görünüyor.Toplama işleminde asıl sayı ortaya çıkıyor canını Sıkma şimdiden.Bende 29 yaşındayım geçirdiğim 3 tedavisinde en fazla 16 falan toplandı.En sonuncuda 10 tane falandı.Bende senin gibi üzülüyordum.Rezervimim az diye ama doktor iyi diyor.Seninde Rezervini iyi görmeseydi doktor muhakkak söylerdi sana.Hem çok aşırı olmasıda iyi değil Su toplama riskin artıyor.Kalitesi,döllenmesi daha önemli.Üzme kendini.Bundan sonrası daha önemli bizim için

Sağol canım Allah razı olsun. Biraz olsun içim rahatladı. İnşallah öyle olur. Az ama çook kaliteli olur. sağlıklı embriyolarımız olur. Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah. Gerçekten çok yorucu.

Cgh nedir ilk defa duydum nasıl bi Yöntem inşallah seninde bu son tedavin olur âmin allahım bu yollarda koymasın kimseyi sizde problem neydi

Cgh nedir ilk defa duydum nasıl bi Yöntem inşallah seninde bu son tedavin olur âmin allahım bu yollarda koymasın kimseyi sizde problem neydi
Âmin canım inşallah.CGH de PGT gibi ancak Tüm kromozomlara bakılıyor.PGT ise 9 tane falan sık rastlanan(anomalinin yoğun olduğu) kromozomlara bakılıyor.Bizim de net bir problem bulunamadı aslında.Gebelik oluşuyor bir şekilde ama devamı gelmiyor.6 kez gebelik yaşadım.3 tanesini kalp atışı durduğu için kaybettik (6,8,12. Haftada) , 1 kez boş gebelik,1 kez dış gebelik , 1 kezde kimyasal gebelik yaşadım.Tüm testlerimiz temiz çıktı diyebilirim.Bizde son çare Geçen yıl PGT yaptırdık ve sonucunda embriyolar sağlıksız çıktı.Rastlantısal olarak kromozom bozukluğunun bizde yoğun gözüktüğü söylendi.Oyüzden PGT yaptırmaya devam ediyoruz.

Anladım canım düşüklerimiz aynı benimde üç kez kalp atışı durduğu için ve senin gibi aynı haftalarda oldu ben bir daha cesaret edemedim hep korunduk düşer diye bizim sorun belli 13ve 4de Parça kopmuş birinde parçanın hangi kromozomdan geldiğini göremiyorlar iste ona bakılıyor belki senin dediğin yöntemdir bilmiyorum Allah sonumuzu iyi etsin ne diyim

Yaaa, çok üzüldüm canım.Rabbim dermanınızı verir inşallah.Sizinkide farklı Birşeymiş.Bence siz dediğim gibi Genetikçilerle görüşün daha çok.İnan bizde şuan normal yolla cesaret edemiyoruz, korunuyoruz Oyüzden de PGT deniyoruz.4 kez kürtaj oldum ve bunu birdaha yaşamak istemiyorum.Hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman artık o sevinci bile doyasıya yaşayamıyorum artık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,birdaha aynı şeyleri yaşatmaz inşallah hiç birimize, Beterlerindende korur inşallah.

Canim sayiya takilma hersey nasip
2.tedavide 8 yumurtam toplanmisti.kimyasal gebelik oldu
Bu tedavimde ilk gun 10 yumurtam vardi.ohh dedim ama nafile 5i ancak buyudu.5 yumurtam toplandi.3u dollendi.bak yavrum benimle.yeterki rabbim ol desin.
Bende fsh lh e2 hepsi normal duzeyde ama yumurtaliklar her ay ayni performansta calismiyormus maalesef
yumurta cok olunca sans cok gibi gozuksede hersey nasipten ibaret.son ana kadar moralini yuksek tut.duani et.olacak insallah allahin izniyle.
bol sans canim.

İnşallah canım ya çok korkuyorum bu sefer de olmayacak diye. Allah yardımcınız olsun. Herkes öyle diyor önemli olan kalitesi diye inşallah da öyle olur. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Bizde 3.negatif sonucunu yeni aldik,3.5 yillik evliyim,3 kere kendiliginden hamile kaldim 6 haftayi geçemedik,kese olusuyodu ama bebegimizi hic goremedik,tup bebeklerde negatif,enson 5.gun blast olmasina ragmen,belki birdaha pgt yapariz artik cunku yasim 41 ve embriyolardami bizukkuk var bilemiyoruz ,genetik testlerimiz temiz,pihtilasmam var sadece,allahim herkese tattirsin insallah evlat duygusunu anne baba olmayi...

Çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın ,En kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah.

Kızlar ben geldiimm.Çok şükür, bana en zor gelen aşamayı atlattım.Yatıyorum,istihareddeyim şuan.ağrılarım var normal olarak.13 yumurta toplanmış.Yarın arıyacaklar bakalım bizde merak ediyoruz çok.İnşallah sağlıklı embriyolarımız olur.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım! inşallah sağlıklı emriyoların ve sonrasındaki güzel haberlerini de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…